Ik heb een lieve hulp gevonden en geniet nu van m'n eerste vrije zaterdag zonder mijn hele huis te moeten schoonmaken. Ik heb al vele mensen in mijn omgeving de tip gegeven

Goede en gemakkelijke manier om een werkster te vinden

Overzichtelijke website en kandidaten zijn goed te vinden.

Meteen de eerste was de juiste werkster

Duidelijk.

Er zijn hulpen die er al jaren opstaan,na een bepaalde periode er af halen. Jammer dat als je zelf op een hulp reageert een aantal niet terug reageren. Misschien ook de tarief wens erbij laten vermelden. Een foto van de hulp zou wel prettig zijn. Maar ben blij dat via werksters ik geholpen ben.

ik heb uiteindelijk een betrouwbare goede schoonmaakhulp gevonden

Ik Heb Inmiddels een goede, nette, betrouwbare en een flexibele Schoonmaakster gevonden .

Effectieve website voor het zoeken van een werkster

Ben zeer tevreden over de effectiviteit van de website. De profielen zijn echt en ik heb op korte termijn voor tweemaal een goede werkster gevonden. Ook het uitschrijven gaat vlot. Je moet echter het zelf natuurlijk niet vergeten! Het zou misschien minder commercieel zijn, maar wel service gerichter als de website na 2 maanden zonder inloggen checkt met de gebruiker of het aanhouden van een abonnement van 14,95 per maand nog zinvol is aangezien er geen activiteit is.

Snel en goed

Snel en goed

Fijne service

Ruim aanbod aan werksters in de omgeving. Prettig, makkelijk, goed werkende site.

Moeilijk een goeie hulp te vinden

Ik vind het moeilijk om een goeie hulp te vinden. Ik had een hulp uitgenodigd maar ze heeft nog nooit schoongemaakt, meld zich steeds ziek. Dus de zoektocht gaat maar weer verder. En er zijn ook veel mensen die helemaal geen reactie geven. Wel heel jammer. Verder is jullie site wel overzichtelijk

Vooral voor handje contantje

Bij directe benadering van hulpen reageert er van de 10 hooguit 1. Soms komt die reactie pas na dagen. Beschikbare tijden van hulpen komen absoluut niet overeen met de advertenties. Teksten met enthousiaste etc. komen niet overeen met de soms ronduit lompe reacties of het niet meer reageren. Zelfs als je duidelijk in je advertentie aangeeft dat het om 'wit' gaat, wordt er gevraagd of dat niet anders kan. Dit keer een advertentie gezet na 14x geen reactie. Een geweldige meid reageerde. Met vlotte en adequate follow up. Heb je dringend een hulp nodig, vraag goed door wat betreft de daadwerkelijke beschikbaarheid, haalbaarheid werkzaamheden en andere prioriteiten zoals kindjes of een studie zodat je tot een prettig werkcontact kunt komen. NB veel advertenties blijven ongewijzigd, zelfs als de inhoud al lang overtijd is.

Wij hebben een prima hulp gevonden via deze site

Toegankelijke site. Rechtstreekse contacten met de eventuele hulp . Prettig ook dat opzeggen gemakkelijk is en dit geen eindeloze toestanden oplevert.

Doet wat het moet doen, veel reacties op oproep ontvangen

Doet wat het moet doen, veel reacties op oproep

Al 2x binnen een maand geslaagd.

De website werkt heel goed. Reacties van de werksters is heel wisselend.

Heel snel een goede match via Werksters.nl.

Oproep geplaatst op Werksters.nl namens mijn kleindochter die met haar gezin naar Baarn gaat verhuizen. Best veel reacties in korte tijd. De eerste beschikbare werkster die reageerde was na telefonisch contact en keertje op proef werken gelijk een goede match! De andere reacties van dit verloop op de hoogte gehouden en natuurlijk hartelijk bedankt voor hun interesse!

Goede en nette werkster

Erg tevreden

Perfect.

Na het plaatsen van mijn oproep had ik al na een uurtje 3 reacties. Een paar dagen later heb ik een geschikte werkster gevonden. Je legt makkelijk contact via de overzichtelijke website. Ik had wat inlogproblemen, omdat ik mijn wachtwoord niet meer wist. Dat is door de klantenservice heel snel opgelost. Dank!

Goede reacties.

Snel een goede hulp gevonden!

Fijn dat ik heel snel een goede en betrouwbare hulp heb gevonden!

gewoon een goede en duidelijke site. Je kunt er snel een werkster vinden. Blij dat deze site bestaat

Snel reacties van meerdere kandidaten

Snelle reactie van meerdere kandidaten. Een paar kwamen er niet opdagen op de afspraak een paar reageerden eenvoudig niet op een kennismakingsverzoek. Al met al bleven er toch nog 3 goede kandidaten over waar we uit konden kiezen.

gemakkelijk, eenvoudig, handig, top

ik kon binnen een dag hulp vinden.

Ik heb een super goede en ook aardige hulp gevonden.

Mijn vaste hulp die ik ook via Werksters.nl heb gevonden ging 2 maanden op vakantie. Gelukkig wilde Steffi deze maanden voor mij opvullen. Ik neem met pijn in mijn hart afscheid van haar.

Ik kon heel goed en snel de juiste persoon vinden

Na een klein weekje contact met diverse mensen, heb ik kennis gemaakt met een dame die mij uiterst geschikt lijkt en we gaan samen in zee.

werkster gevonden

veel werksters vergeten beschikbaarheid bij te werken. het is dus wel nodig om meerdere mensen te benaderen. verder prima site.

Betrouwbaar

Goed en duidelijk om hulp te zoeken. Had veel dames benaderd ook wel reactie gehad maar jammer genoeg wordt er vaak zonder reden contact verbroken ook al heb je een afspraak gemaakt. Ook een hele vreemde reactie waar ik geen goed gevoel bij had. Maar nu uit eindelijk is de bedoeling dat er volgende week hulp komt.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!