Binnen een week een uitstekende kandidaat gevonden

Schoonmaakster gevonden

Veel keus dichtbij huis

Duidelijke uitleg, website is prima.

Zocht een hulp in de huishouding, premium lid geworden en binnen 14 dagen iemand aan het werk! Prima!

Snelle reacties over het algemeen

Je hebt veel keus. Een pop upje zou fijn zijn, wanneer je een reactie hebt ontvangen.

Heel blij mee

Ik heb een fantastische interieur verzorgster gevonden via de site. Aanrader!

goede service, niet duur

Werksters.nl is eerlijk over de service en je kunt gewoon opzeggen na een maand als je een werkster hebt gevonden. Goede communicatie, goede service. Ik had vijf goede reacties. Prima

Heel tevreden

Ik had binnen een week een goede match. Het is ren heel toegankelijke site.

Makkelijk en snel

Eerst oproep geplaatst. Al snel een 1e reactie. Toen premium aangemaakt. Maakt zelf afspraken met geïnteresseerden. Nu iemand gevonden. Blij mee en Premium weer opgezegd met 1 klik.

Geluk gehad

De werksters die ikzelf benaderd heb, lieten het afweten. Degene die zelf reageerde begint volgende week.

snel een goede schoonmaakster gevonden

Binnen een week vond ik Iris die nu regelmatig bij mij schoonmaakt. Blij mee!

Snel hulp gevonden!

Fijne website! Na het plaatsen van mijn oproep had ik binnen 2 dagen meer dan 10 reacties.

Ideale mogelijkheid om in contact te komen met elkaar

Ideale mogelijkheid om in contact te komen met elkaar. Jammer dat niet iedereen reageert op berichten. Hierdoor blijf je wachten, terwijl er toch geen bericht komt. Kleine moeite om even te laten weten dat je geen interesse hebt! Handig als het uurtarief erbij staat.

Snel en makkelijk geregeld!

Een gebruiksvriendelijke website, vlug reacties en mijn oproep was snel ingevuld.

Ik ben geslaagd via deze site en dat is fijn

Het is even zoeken want niet alles wat je leest is waar maar uiteindelijk is het gelukt.

Makkelijke werkwijze en snelle reacties

Na aanmelding al heel snel reacties ontvangen op mijn verzoek voor een hulp bij het huishouden. Het is allemaal heel makkelijk te regelen.

Goede bemiddeling

Iedereen reageerde vlot. Ik had binnen een week een nieuwe werkster

Wisselend

We vinden weleens een veel belovend werkster, die in de praktijk erg tegen valt Daarom komen we vaak weer terug op jullie site, om opnieuw weer een andere werkster te zoeken.

prima website om huishoudelijke hulp te vinden.

Ruim aanbod om zelf te kiezen. En voldoende mensen die reageerden op mijn oproep. Afspraak maken per mail verliep niet altijd soepel. Maar met een beetje geduld toch een prima hulp gevonden.

Beschikbaarheid klopt vaak niet, uiteindelijk wel iemand gevonden!

Ik had gezocht op beschikbaarheid en woonplaats. Enkele werksters vonden de afstand toch te ver, daarvoor alle begrip. Wat ik wel vervelend vond is dat er meerdere werksters volgens de site beschikbaar waren maar aangaven niet meer beschikbaar te zijn. Misschien waren er teveel aanvragen, maar dit (eerlijke) antwoord heeft niemand mij gegeven. Dus of eerlijk antwoorden of beschikbaarheid aanpassen zou voor mij fijner geweest zijn. Al met al tevreden, wel iemand gevonden!

Goed werkende site, snel resultaat

Nu voor de derde keer een oproep geplaatst, en voor de derde keer met succes. Genoeg werksters in de buurt, zodat er altijd wel een match uitkomt. Account werkt makkelijk. Je Account verwijderen zodat de betaling stopt werkt ook simpel.

Super website!

Had pijn in mijn buik omdat onze werkster na 20 jaar moest stoppen vanwege gezondheidsredenen. Dankzij werksters.nl super snel een nieuwe gevonden! Dank!

Prima en snel

Prima en snel

Veel reacties

Het was even zoeken maar uiteindelijk gevonden

Iet wat sceptisch gestart met een zoektocht. Na een aantal weken en meerdere contacten gehad hebben we een werkster gevonden via de Site. Contact leggen gaat makkelijk

Slecht

Er staan veel profielen van werksters op de site en hun beschikbaarheid, maar dit blijkt niet te kloppen. De meesten reageren niet eens op een oproep. De laatste, waarmee ik het uiteindelijk ga proberen, blijkt ook niet te kunnen op de ochtend die ik gevraagd heb. Dus, als jullie willen bemiddelen, moeten de werksters die zich hebben aangemeld hun beschikbaarheid juist doorgeven en reageren op oproepen!

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!