Zeer goed, effectief en weer makkelijk op te zeggen

Ik heb nu voor de tweede keer een werkster tot volle tevredenheid geworven. Na de eerste heb ik mijn premium abonnement weer stopgezet. Later weer geactiveerd. Dat had ik niet gedaan als opzeggen niet zo gemakkelijk zou zijn. Het is mooi dat je kunt zien of een werkster in de buurt woont zodat je de rest er al buiten kunt laten vallen. Dat bespaart je veel tijd.

Snel een goede hulp gevonden

In eerste instantie waren we bang dat de advertenties lokkertjes zouden zijn, maar na 2 afwijzingen hebben we een uitstekende hulp gevonden. Wij zijn erg blij met haar en hopelijk gaat het gaat haar ook bevallen bij ons.

Slechte Werksters

** Mijn ervaringen 3 x gehad een werksters heel slechte ervaring. Werkster /hulp nr.1 die ziet heel a aso uit en werk niet goed. ** de 2e - Is heel goed toen ik thuis was ..daarna bent ik 3 manden in buitenland en heeft iets met de vingers of zo dus ze stop met werk. ** de 3e - TAMARA ( 26 jaar oud )net maar 4 x gewerkt heeft ze altijd iets of ze kan niet komen op de tijd wat ze afgesproken met allerlei reden ...daarna kon ze niet komen omdat de moeder is ziek kan de kinderen niet op passen. en net afgelopen Mandag kom ze ook niet en laat mij weten pas om 8.45 dat ze stop ..., omdat ze zei dat ik veel adviezen geeft. Dit person kon helemaal niet tegen adviezen ..ze weet beter dan anderen, maar ook aso want tijdens haar werk heb ze altijd oordopjes voor de muziek dat ik van beneden nog hoor de muziek.

Ruime keuze, goede beschrijvingen

Ik heb een prima hulp gevonden

Heel snel schoonmaakster gevonden

Binnen 4 dagen heb ik een goede schoonmaakster gevonden. Fijn!!

Super handig en betrouwbaar

Ik heb aantal werksters benaderd via de site en is goed gelukt om iemand te vinden. Werkster in mijn woonomgeving en veel keuzes. Echt super fijn.

Tevreden

Binnen 14 dagen een hulp. Echter veel werksters zijn qua beschikbaarheid schema niet of nauwelijks up to date. Hierdoor reageer je op een werkster die al vol zit. Zeker een punt van aandacht. Verder alles ok.

15 minuten aan besteed en resultaat@

Êén zin volstaat

Aanhouder wint

Drie werksters gevonden waarvan we één hebben gekozen die het beste bij ons past, maar veel die niet reageren of helemaal niet beschikbaar zijn. Diegenen die niet reageren misschien eraf gooien?

Handig

Postcode invullen en contact gemaakt met een leuke jonge vrouw. Volgende week kan ze beginnen. Misschien wel wat prijzig dat premium maar ik heb wel iemand gevonden dus de moeite waard

Ik heb een persoon gevonden, deze heb ik belooft morgen te berichten. Vind de site overzichtelijk. Alleen betalingen met paypal werkt voor mij niet. En hier ben ik niet blij mee. Beter gewoon een incasso via de bank. Dat werkt.

Snel een hulp gevonden

Ik ging kijken welke werksters in het dorp werkten en gelijk contact met twee gelegd. Ze reageerden allebei de dag zelf en twee dagen later heb ik een van de twee ontmoet. En ze kan bij ons werken, helemaal top!

soooooo happy!!!!

Één dag na het plaatsen van mn oproep heb ik een hulp in de huishouding gevonden : zij reageerde binnen het uur. De volgende dag reageerde er nog iemand, maar toen had ik al een kennismakingsafspraak gemaakt met de 1e reageerster. Deze vrouw is boven iedere verwachting : ze sprankelt, lijkt superflexibel, en wat ik maar aantipte : zij is bereid veel meer te doen dan haar 'lijstje'....Omdat ik hulp zocht ivm. mijn steeds slechter wordende gezondheid is het zooooo geruststellend, dat zij tzt. meer van mij kan en wil gaan overnemen..... Ik ben superhappy, en heel erg gerustgesteld om wat gaat komen......

Goed overzicht wat er in de buurt is

Werkt prima. Ik zie welwerksters die een oproep hebben stasn maar je geen bericht kan sturen (ja, ik heb de betaalde versie). Wat is hier het nut van?. Erg handig dat je kan zien hoe lang geleden iemand on line is veweest en dat de werkster een sms krijgt als je een bericht stuurt. Wellicht handig als werksters iets meer vertellen in hun profiel zoals: ref op aanvraag, secuur, snel, welke tijden ze willen werken, of ze pauze houden, of men zelfstandig is, betrouwbaar is, ed.

Zeer positieve ervaring en snel reacties

Ik was binnen 24 uren voorzien en had daarbij keus uit meerdere kandidaten; daarbij alles binnen 24 uren na inschrijving.

Werkster gevonden en makkelijk in gebruik

Prima website zonder verborgen lettertjes en kosten. Wij hebben een hulp gevonden. Ik raad deze website zeker aan!

ruim voldoende

De site zit goed in elkaar, ik heb een werkster gevonden.De toekomst zal ons leren of dit bevalt. Eén werkster is natuurlijk genoeg, maar ik heb in totaal vijf werksters benaderd! De eerste ronde heeft één via de privemail gereageerd, na een gesprek heeft ze afgezegd.Twee anderen hadden niet gereageerd Het gesprek met de tweede is vanochtend geweest, ze reageerde direct na ons verzoek. We hebben een afspraak gemaakt om te komen poetsen. De andere drie hebben na het zoeken van contact onzerzijds nooit gereageerd. Het lijkt me belangrijk dat jullie hiervan op de hoogte zijn, daar wij als zoekende ook nauwkeurig een keuze maken wanneer we een verzoek indienen. Het is zeer teleurstellend, wanneer er dan niet gereageerd wordt.

Prettige overzichtelijke site

Goede communicatie, overzichtelijke site. Je kunt alles naar jouw smaak inrichten, aangeven welke berichten je wilt ontvangen en er is een ruime keuze aan werksters. Je legt in eerste instantie via de site contact, daarmee is je privacy gewaarborgd, omdat je elkaars nummer bijv niet direct hebt of ziet. Heel tevreden. We zijn nu voorzien van een werkster, zouden onze wegen scheiden dan zou ik mijn account zo weer actief maken om een nieuwe werkster te zoeken.

Snelle, adeaquate bemiddeling

Mijn eerste ervaring met werksters.NL Goede website met bemiddeling.

Snel en overzichtelijk

Prima ervaring. Snelle reacties en overzichtelijke persoonlijke pagina.

Prettige overzichtelijke site

Snel en effectief een geschikte hulp gevonden.

Werkster.nl gaf ons een goede gelegenheid om een werkster te vinden

Wij hebben inmiddels een werkster. Of ze bevalt weten we nog niet.

Goed aanbod, al is niet alle informatie actueel

Er is veel aanbod en alle werksters die ik benaderd heb hebben ook gereageerd. Helaas was niet alle informatie over beschikbaarheid actueel. Toch heb ik binnen een paar weken een werkster gevonden en dat was het doel.

Prima, veel rescties

Ga ik vaker gebruiken

Niet veel aanbod, maar wel gelijk raak

Was kritisch of we iets konden vinden. Echter toch gelijk iemand gevonden die er al heel lang op stond. Zonder deze site hadden we elkaar niet gevonden.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!