snel een goede werkster

De advertenties zijn duidelijk, kan je dus gelijk kijken of iemand je zal liggen ja/nee. Ook wanneer een werkster v/m beschikbaar is. Super handig. Ik ben tot nu toe zeer tevreden

Geweldige werkster!

Wat is Zaneta goed zeg. Zou nauwkeurig te werk. Echt een aanrader!

Valt erg tegen

Mensen geven regelmatig geen antwoord. En op 1 na wil niemand wit werken. Gelukkig heb ik die ene gevonden al is het maar voor tijdelijk.

prima, veel reacties

prima werkster gevonden, site werkt goed. Het enige dat jammer is, is dat er toch veel mensen reageren die niet aan het profiel voldoen. Dat ligt denk ik niet aan jullie, maar aan de mensen die reageren en niet goed lezen of denken, ik probeer het toch maar. zo kreeg ik wel erg veel reacties van mensen die niet geschikt waren.

Prettig en overzichtelijk

Zoals ik al zei; Prettig en overzichtelijk

Gewoon makkelijk en goed

Koste geen moeite om aan een werkster te komen

Geen goede ervaring

Geen goede ervaring met deze website. Na een vervelende situatie met een schoonmaakster (via werksters.nl) te hebben meegemaakt, heb ik een aantal keer vriendelijk verzocht om telefonisch contact met de klantenservice van werksters.nl, zodat ik mijn verhaal kan doen en andere mensen kan behoeden. Dit weigert de website tot op heden. Het contact kan alleen per mail plaatsvinden. Ik heb hier geen goed gevoel bij en vind dit niet klantvriendelijk.

We hebben een goede hulp gevonden!

Het kostte wat puzzelen, wat gesprekjes, maar het resultaat was / is goed!

Snel in contact gekomen met huishoudelijke hulp

Je ziet duidelijk wie er actief op zoek is en wie niet. Zo heb je al snel een goed resultaat

Direct een goede en betrouwbare hulp gevonden!

Weinig reacties

Heb uiteindelijk iemand gevonden. Maar van de 10 personen die ik heb aangeschreven hebben er 4 gereageerd, waarvan 3 niet konden (overzicht niet actueel). De persoon waar we nu mee verder gaan reageerde snel, vriendelijk en meedenkend.

Makkelijk te zoeken.

Al snel iemand gevonden die in de buurt woont. Weten nog niet veel maar contacten waren prima en gevoel is goed.

Ruime keuze en snel gevonden.

Vanwege een nare ervaring in het verleden geeft mijn vrouw de voorkeur aan een goed Nederlands sprekend vrouwelijk persoon. Deze site geeft ruime mogelijkheid voor deze persoonlijke voorkeur zonder dat er nadrukkelijk gewezen hoeft te worden op mogelijke discriminatie.

Fijne communicatie, uiteindelijk iemand vanuit de buurt gevonden.

Er wordt niet altijd (netjes) gereageerd door de werkzoekenden.

Na twee mensen die niet kwamen opdagen, toch een geschikt iemand gevonden. Daar gaat het uiteindelijk om. Maar je moet even geduld hebben en zoeken.

prima site en service

Met de functie eigen oproep werkt het snel en effectief.

ruime keus met voor mij een goed resultaat

Ik heb thuis twee mensen uitgenodigd voor nadere kennismaking. Met een van deze twee ben ik verder in zee gegaan. Met beide mensen had ik goede ervaringen en goede gesprekken.

Werkt goed!

Veel aanbod, makkelijke manier van contact zoeken, fijn dat je op meerdere werksters kunt reageren en daarna je eigen afspraken kunt maken.

betrokken en behulpzaam. Pas een keer geweest, we moeten beiden op elkaar inspelen

Erg prettig

Ik plaatste een beticht en 2 dagen later had ik al veel reacties

Snel en goed

Dit is een fijne manier om een hulp te vinden met respect voor de privacy aan beide kanten

snel resultaat

Kreeg vrij snel reactie op mijn oproep en heb binnen korte tijd een werkster gevonden

Een iemand reageerde snel en daar ontstond direct contact mee. Anderen reageerden maar lieten daarna niets meer weten.

Ruime keuze

Kan het zijn, dat de site niet altijd up-to-date is? Ik heb diverse werksters benaderd, die dus wel „tijd in de ochtend hadden“, maar dus achteraf niet meer vrij waren. Gelukkig toch op zeer korte termijn iemand gevonden, met wie ik momenteel heel blij ben.

geslaagd.

Een goede ervaring met de site gehad.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!