het heeft voor mij goed gewerkt. ik heb denk ik een goede werkster gevonden die ook vlakbij woont

zie hierboven

Binnen een week een fijne hulp gevonden

Erg snel en doeltreffend. Binnen een week heb ik een fijne hulp gevonden.

Hele goede ervaring!

Deze website is duidelijk en overzichtelijk. De chatbox geeft je direct de mogelijkheid tot 1 op 1 contact waarna je snel kan overgaan tot het uitnodigen van de kandidaten. Wij hebben binnen 3 dagen een geschikte kandidaat gevonden en zijn tot nu heel tevreden met haar! …En zij met ons :-))

Het platform werkt goed, werksters iets minder

Ik vind het platform fijn werken. Je kan de reacties goed managen door regelmatig te archiveren wat niet meer actueel is. Er is makkelijk te schakelen tussen reactie en oproep zodat je nog even dingen kan checken. Ook het opzeggen van het lidmaatschap ging makkelijk en zonder gedoe van jullie kant, wat ik fijn vond. Op basis van mijn oproep, kwamen redelijk veel reacties. Ik heb vervolgens op 8 of 9 reacties positief gereageerd en een kennismakingsafspraak gemaakt. Slechts drie zijn er ook echt op komen dagen en eentje heeft nooit meer gereageerd op mijn kennismakingsverzoek. Uiteindelijk dus wel iemand gevonden via Werksters.nl en dat ging allemaal soepel.

Tevreden

Je kunt merken dat werksters waar je op gereageerd hebt inderdaad herinnerd worden om een reactie te sturen. Binnen een maand een geschikte huishoudelijke hulp kunnen vinden.

Beetje afzetterij

Ik heb gelukkig heel snel een fijne schoonmaak hulp gevonden, maar vind het wel afzetterij. Ze maken reclame dat je gratis een oproep kunt plaatsen maar als je reacties krijgt kun je niet reageren totdat je dus betaalt. Ik zou dus alleen aanbevelen als je met spoed iemand wil vinden. Overigens vind ik de naam werksters vrij denigrerend en vrouwonvriendelijk.

Weinig activiteit

Ik heb meerdere mensen benaderd, waarvan mensen of niet beschikbaar waren of niet reageerden. Uiteindelijk werd ik benaderd door iemand die reageerde (dat was er ook maar 1) op mijn oproep. Leuke kennismaking gehad en volgende week gaat ze starten. Net gered binnen 1 maand tijd premium account. Ik had meer verwacht van de contacten.

We hebben een goede hulp gevonden

Het was in het begin wel even uitvinden wat werkt. Er reageerde niemand op de advertentie en ben toen actief op aanbiedingen van werksters gaan reageren. Het verbaasde mij dat er veel niet een reactie gaven of al voorzien waren. Uiteindelijk na zo'n 30 reacties en 6 weken verder werd er gereageerd. We hebben een super goede hulp gevonden dus heel tevreden. Daarna voor mijn vader gaan zoeken in een ander gebied, een stad. Daar werd direct op mijn eerste vijf reacties gereageerd door 3. Binnen 4 dagen is het al gelukt om een hulp te vinden. Dus ligt ook aan het gebied waar je zit. Na een uurtje ontdekken heb je site goed door en werkt het perfect.

Mijn ervaring met Werksters.nl is heel positief.

Heel eenvoudig om iemand te vinden die bij je in de buurt woont en er is genoeg keus.

Ik heb op een snelle manier iemand gevonden.

Overzichtelijke website en duidelijke omschrijvingen van de ingeschreven personen.

Goed en snel

Met de eerste reactie van een werkster ( Tamara)slechte ervaring, heeft na een aantal email verder niet meer gereageerd en ook niet afgezegd, zeer slecht. Met de tweede kandidaat goede ervaring, is inmiddels aan het werk.

Snel en efficiënt

Zeer blij met deze website. We hadden heel snel een match! Dank je!

Prima vraag en aanbod site

Prima site. Wel vrij prijzig voor wat je krijgt. Is namelijk alleen vraag- en aanbod. Heb een aantal mensen een bericht gestuurd. Kreeg van de helft reactie, van de anderen niks gehoord. 2 kennismakingsgesprekken gehad. Uiteindelijk 1 gekozen. Daar vooralsnog heel tevreden over!

Prima, snel gevonden!

Handig platform om snel in contact te komen met beschikbare werksters in de omgeving!

Prima georganiseerd

Ik heb op eenvoudige wijze een werkster gevonden Communicatie zeer goed Voorspoedig 2022 Groetjes Jan

Weinig enthousiasme van werksters

Van de zoektocht naar een werkster is mijn ervaring dat de meeste niet antwoorden en zelfs een op gesprek ging accoord belde na twee dagen ziek te zijn week erop dag van schoonmaken ik kom toch niet Niet mogelijk door omstandigheden uur later is ze te vinden op werkster.nl met ik heb nog tijd Inmiddels iemand gevonden via jullie en is perfect

Voldoende keus

Goede hulp

We hebben zeer snel een werkster gevonden

Via werkster.nl gezocht naar een geschikte werkster en die hebben we in no time gevonden. Het gebruik van de site is makkelijk en eenvoudig. Zeker de moeite om via de site op zoek te gaan naar een geschikte werkster in de buurt.

Snel, duidelijk en efficiënt.

Vlotte en prettige werkster gevonden. Veelbelovend...we gaan zien hoe netjes ze d'r werk doet.

Heel snel iemand gevonden

Snel een leuke dame in de buurt gevonden! Ideaal!

Wij zijn zeer tevreden. We kregen veel reacties naar aanleiding van onze oproep en hebben heel snel een schoonmaakster gevonden die aan onze eisen voldeed. Een tip voor de website zou wel zijn om een minimaal aantal woorden te laten schrijven door de schoonmaaksters. Sommige schoonmaaksters reageren alleen met ‘Ja graag’. Dat is natuurlijk niet echt een enthousiasmerende motivatie. Wij als huishouden moeten betalen om op een schoonmaakster te kunnen reageren en voor dit soort simpele reacties zou je niet betalen. Wij hebben de serieuze reacties afgewacht voordat we een abonnement namen en alleen die bekeken en eventueel gereageerd. Verder is de website heel gebruiksvriendelijk en er is geen opzegtermijn verbonden aan je abonnement!

Fijne site om een nieuwe schoonmaakster te zoeken

Het plaatsen van een advertentie is eenvoudig. Alle ruimte voor tekst. De reacties via de m a il us fijn, van de mail inloggen op de site gaat ook heel makkelijk.

Veel reacties

Werkt heel snel, Makkelijk om met een paar kandidaten te spreken per app. Vrijwel meteen fijne dame getroffen. na twee dagen lidmaatschap. Dank voor de hulp, kan jullie aanraden. Opzegging ging ook heel makkelijk. mocht het onverhoopt niet goed uitpakken met de nu aangenomen dame, wat ik natuurlijk niet hoop of verwacht, zou ik weer op deze site gaan.

goede dienstverlening

Zoeken naar een werkster is gemakkelijk. Resultaat zijn meerdere aanbiedingen met postcode. Dat maakt het zoeken gemakkelijk. Uitstekende service.

voldoende

Ik kreeg het advies een oproep te plaatsen ipv zelf werksters te steken en dat heeft gewerkt. Wel soms reacties van werksters die echt te ver weg woonden. Nu vermoedelijk een goede werkster gevonden en anders kom ik terug

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!