Fijne overzichtelijke website

Makkelijk in gebruik. Veel keuze. Snelle reacties Nummer 4 was mijn keuze, dus lekker vlot

Goed overzichtelijk aanbod

Goede gebruiksvriendelijke site, snel contact met een medewerkster, groot aanbod met duidelijke info

Werkster gevonden

Uiteindelijk heeft de website gedaan waarvoor ik kwam: een werkster vinden. Ik kreeg veel reacties, maar er zaten ook dames tussen met wie ik een afspraak had, die gewoon niet kwamen opdagen. Niet zo netjes. Maar uiteindelijk dus wle een hulp gevonden! Kortom; je moet er even de tijd voor nemen, uiteindelijk vind je een goede hulp.

Zeer veel keuze en snelle reacties!

Fijne website

Snelle service & keus genoeg!

Hele fijne site, geen betere.

Top website

Voldoende keus om snel een goede werkster te vinden. Fijne website!

We hebben een fijne schoonmaakster gevonden!

Het duurde een paar dagen voordat we reacties kregen op onze oproep, maar na een week hadden we 4 reacties, waarvan we 2 schoonmaakster hadden uitgenodigd voor een kennismaking. Beide waren geschikt, maar met een hadden we net een betere klik.

Lot uit de loterij

Zo leuk, als Wanda binnen komt word ik helemaal vrolijk. Ze ziet zelf ook werk en wil alles wel. Heerlijk om mee samen te werken.

Veel keuze. Dit werkte

Helemaal tevreden. Duidelijke website, vlotte verwerking.

De site is heel overzichtelijk waarbij goed om de privacy is gedacht.

Alles prima !

Gaat makkelijk, duidelijk en is overzichtelijk en niet te duur !

prima service

handig, groot aanbod, makkelijk zoeken, kortom prima

Handige site om met werksters in contact te komen

Werkster gevonden!

Vrij snel een reactie van iemand ontvangen, die uiteindelijk ook onze match is.

Gemakkelijke site, duidelijk en met snelle reacties

Positief. De site is duidelijk, de voorwaarden zijn helder en na het plaatsen van een oproep had ik binnen 2 dagen 2 reacties. Het omzetten naar een betaald account gaat gemakkelijk 9en is nodig om contact te leggen) en het terugzetten naar niet betaald is net zo gemakkelijk (en dat is niet overal zo). Ik ben heel tevreden.

Snel en efficiënt

Binnen 1 dag voldoende reacties om kritisch uit te kunnen selecteren

Geweldige website

Ik had veel geluk, de eerste advertentie waar ik op reageerde was gelijk raak. Heel tevreden.

precies wat ik zocht

Handig forum waarop je makkelijk kunt zoeken en reageren. Ik vond uiteindelijk een werkster die bij mij om de hoek woont, maar had haar zonder dit forum niet gevonden.

Snelle reacties

Binnen 1 dag een fijne hulp gevonden. Instantie gaf goede tips om een oproep te plaatsen

Nieuwe werkster gevonden

Dit is de tweede keer dat ik een nieuwe werkster heb gevonden via deze site. Vooral de eigen oproep werkt prima, hierdoor kreeg ik verschillende reacties van werksters die werk zoeken. Daarin tegen een reactie van werksters die erop staan en ik aanschreef, is minimaal. Ik kan deze site zeker aanbevelen als je een werkster zoek.

Betrouwbaar; snel prima hulp gevonden

Ik zocht een huishoudelijke hulp. Heel fijn deze dienst! Betrouwbaar. Communicatie gaat heel handig zonder dat je meteen je telefoonnr. aan de potentiële hulpen hoeft te geven. Enige is dat niet iedere hulp reageert sommigen hebben maandenlang niet ingelogd. Ik adviseer dus om meerdere hulpen aan te schrijven dan blijft er vast 1 over. Aangezien ik nu een prima hulp heb gevonden heb ik het premium abonnement weer opgezegd. Dat opzeggen ging trouwens súperhandig met 1 druk op de knop!

Aangezien ik iemand gevonden heb die tot nu toe betrouwbaar is gebleken en goed werkt ben ik positief. Deze manier om iemand te vinden heb ik als plezierig ervaren

Effectieve manier om snel een huishoudelijke hulp in eigen omgeving te vinden

Ik ben heel snel in contact gekomen met een goede huishoudelijke hulp voor mijn moeder. Prima site. Alleen jammer dat niet iedereen een foto bij zijn/haar advertentie plaatst. Ik vind het zelf nl. toch wel fijn om een beetje idee te hebben wie zich aanbiedt.

erg snel veel reacties

prima site, snelle reacties!

Goed medium om een werkster te vinden.

Snel een werkster gevonden via werkster.nl.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!