Efficiënt

Snel overzicht van werksters die op zoek zijn naar werk. Een foto erbij maakt het extra persoonlijk.

Prettig dat werksters zich voorstellen, dan heb je alvast een idee.

Ik hen snel enkele mogelijke werksters uitgenodigd voor kennismaking. Met de eerste klikte het meteen. Zeker aan te bevelen.

Ik heb vrij snel een nieuwe hulp gevonden via werksters.nl!

De site werksters.nl is makkelijk en betrouwbaar om mee om te gaan. Onze dank!

Een duidelijk overzicht op website.

Mij eerste ervaring is goed wel zijn er werksters die hun afspraken niet nakomen .

Duidelijk en vlot

Goed!

Prima informatie

Betrouwbare website die je goed begeleid en aanvullend advies kan geven.

De website is snel en efficient

In een mum van tijd hadden wij veel relevante gegevens tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Veel aanbod, snelle reacties van werksters

Binnen 1 week hadden wij een werkster, ze werkt heel goed en zijn heel blij met haar.

Slimme efficiënte website

Professioneel, overzichtelijk en betrouwbaar.

Ik ben op een makkelijke manier via de zeer overzichtelijke site, aan een betrouwbare werkster geholpen.

Handig dat zo'n website er is. Prijs vind ik nogal duur, vooral gezien het karige aanbod met relatief weinig kwalitatief goede werksters.

Geweldig kon meteen beginnen

Vandaag geweest voorkennis making is meteen begonnen voor ons.

het systeem werkt goed

heb vele werksters aangeschreven, wel een stuk of 8, de meeste reageren niet. Uiteindelijk hebben er 2 gereageerd, daar praat ik verder mee. Het was handig om op deze manier een werkster te vinden.

Handig om een werkster te kiezen

Goede site om een werkster te kunnen kiezen, bv. de taal die ze spreekt. Wel irritant dat de abonnementskosten met maar liefst 50 procent zijn verhoogd. Om dit toch enigszins af te straffen zal ik Aanbevelen? met NEE beantwoorden.

Beschikbaarheid profielen te vaak gedateerd

Teveel hulpen hebben volledige beschikbaarheid staan terwijl ze niet beschikbaar zijn. Van de 10 die je persoonlijk benadert neemt 80% niet de moeite te reageren. Het is onduidelijk of mensen op contractbasis willen werken. Zodra helder is dat het niet handje contantje is, haakt men af. Het heeft geen zin mensen te benaderen met een lage reactie respons of die al tijden niet hebben ingelogd, dan voorkom je teleurstellingen. Is dat allemaal geen probleem dan kun je rustig zoeken. Ik heb 1 keer via deze site een uitstekende hulp gevonden en die moest stoppen. Dus aanbevelen is een 'ja' onder voorbehoud.

Makkelijk, effectief en betrouwbaar!

De site heeft ons geholpen om heel snel en gemakkelijk iemand te vinden die ons komt helpen in huis. De site is heel gebruiksvriendelijk opgezet, waardoor het makkelijk zoeken en vinden is. De dienstverlening is bovendien transparant, opzeggen is letterlijk met een paar klikkem geregeld en bevestigd. Je betaalt voor wat je gebruikt en er worden geen ellenlange pogingen gedaan om je langer te comitteren aan het abonnement. Erg prettig!

Geen opvolging van de kandidaten

Het is moeilijk om een afspraak te plannen, of men komt niet opdagen zonder iets te laten weten, of men vergeet te komen op een afspraak. Ik heb ook een dame ontvangen thuis op een zaterdag en op maandag zou ze komen werken, niemand gezien, zinder enig bericht. Nu ben ik in zee gegaan met de enige hulp die reageerde en opvolgde. Tot nu ben ik tevreden met haar.

Zover prima

Contact met dame die bij mij wil komen werken was zeer snel geregeld. Heb haar tel. nummer en zij heeft mij laten weten welke dag en tijd zij kan beginnen. Kijk er naar uit. Dit was voor mij de reden om geen nieuwe aanmeldingen te willen hebben. Hierna kwamen er toch nog nieuwe

Goed geholpen.

Duidelijke site met aanbod in de regio. Makkelijk contact gemaakt met onze nieuwe huishoudelijke hulp. Zeer tevreden!

Snel iemand gevonden

Ik had een paar keren gereageerd op een nieuwe werkster en binnen twee weken iemand gevonden.

Goede dienstverlening

Adequate, Snelle reacties. Er was voldoende aanbod voor mij. Ik zou alleen de site wel goed up to date houden. Er staan ook veel werksters als beschikbaar op maar zijn dat helemaal niet. Dat is jammer want dan moet je telkens nieuwe contacten zoeken. Maar het is mij vlot en naar wens gelukt

Trage reactie van ingeschreven werksters

Uiteindelijk een werkster gevonden die op mijn advertentie heeft gereageerd. Maar reageren op aangeboden werksters heeft niets opgeleverd

Snel en makkelijk

Het zou fijn zijn als je reacties via mail zou kunnen ontvangen ipv alleen via de website

Overzichtelijke site en makkelijk in gebruik

Overzichtelijke site en makkelijk in gebruik. Na een aantal uitgestuurde berichten een hulp gevonden.

Overzichtelijk en snel contact maken

Na 8 mensen te hebben contact dan nu toch eindelijk een positieve match. Fijn!

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!