Snel reactie

Na de oproep binnen een dag een aantal reacties. Binnen een week een hulp.

Uitstekend.

Ik ben heel erg tevreden over een werkster.nl, ik heb een werkster gevonden. Groetjes Joke

Na de oproep heeft een aantal hulpen gereageerd. Heb er een uitgenodigd voor een gesprek en deze is het ook geworden.

Makkelijk, snel en overzichtelijk

In korte tijd een werkster gevonden uit de vele reacties. We gaan nu kijken of we een goede keuze hebben gemaakt.

Goede website

Werkt prima om via deze site een schoonmaakster (of andere hulp) te vinden. Natuurlijk is niet elk contact even succesvol, maar dat is logisch.

Snel geslaagd!

Gelukkig veel reacties en allemaal keurig en snelle communicatie. Binnen een week iemand gevonden

Snel een schoonmaakster gevonden.

Duidelijke site.

Mooi dat er een platform is om in contact te komen met werksters

Snelle en makkelijke manier van contact leggen met werksters.

Kende de site niet, maar de naam zegt het al: werksters. Alles blijft keurig anoniem. Pas als je een selectie hebt gemaakt en dat kenbaar maakt, krijg je telefoon nummers. Hier ging het mij mij mis, maar na een berichtje aan het kantoor was dat verholpen. Je ziet de woonplaats, vervoers middel, ervaring, leeftijd. Heel duidelijk. En het blijft een kwestie van vertrouwen en mensenkennis.

Een dag lid en nu al succes.

Gauw response na een aantal mensen te hebben benaderd. Morgenavond de eerste kandidate. Prima gesmeerde organisatie. Tot zover

In no time een goede en betrouwbare hulp gevonden

We hebben twee keer heel snel een hulp gevonden. Nadat de eerste na drie jaar stopte, hebben we opnieuw binnen twee dagen een goede en betrouwbare hulp weten te vinden. Super tevreden. Zowel over de site als dé werksters.

Huishoudhulp gevonden

Wer ik ster gevonden binnen 2 weken.

Snel een werkster gevonden, makkelijk in gebruik

Snel een werkster gevonden, makkelijk in gebruik

contact met kandidaten verliep erg moeizaam

Jullie site is op zich prima. Ik heb 2x een mail naar jullie gestuurd dat mensen niet reageren, jullie zouden ze daar op aanspreken, maar helaas nooit meer iets op terug gehoord. Had tot 2x toe afspraken gemaakt met dames, lieten het beiden zonder iets te zeggen afweten, vind ik echt niet kunnen. Heb ze nog om reactie gevraagd, maar helaas niets terug gehoord. Weet wel dat jullie daar niks aan kunnen doen, maar het is geen beste reclame voor jullie site.

Overzichtelijk en makkelijk

Prima te filteren op locatie en beschikbaarheid.

Heel handig en snel geregeld

Ik was wat sceptisch. Maar al met al toch snel een advertentie kunnen plaatsen, waar ik al snel reacties op gekregen heb.

Snel hulp gevonden!

Ik had op een paar oproepjes van schoonmaakhulpen gereageerd, en van een van hen heel snel een reactie ontvangen. Inmiddels is ze al een keer geweest, en ben ik heel blij met de hulp. Snel geregeld dus!

Duidelijke service

Hele handige site waar je makkelijk in contact kan komen met mensen die werk zoeken als schoonmaker. Via de website kan je contact opnemen waardoor privacy gewaarborgd is. De voorwaarden zijn helder en duidelijk, waardoor je precies weet wat je moet betalen en geen onverwachte kosten. Ik ben vlot aan een nieuwe hulp gekomen wat erg prettig was.

Helder en werkt goed.

Het was makkelijk en duidelijk iemand te vinden en daarmee in contact te komen.

Duidelijke website, snel resultaat

Binnen no time een goede hulp gevonden. Wel jammer dat een aantal hulpen niet reageerden op uitnodiging kennis te maken

1e hulp komt na 1 keer niet meer opdagen, erg slecht. Ook geen reactie op onze mail.

De 2e hulp is gelukkig fantastisch, schoon, slim en super vlot !!!

geslaagd

Het was even een tijdje wachten op de juiste persoon voor mijn oproep, maar ben nu geslaagd. Zeker door de goede referenties die ze kreeg via de site werkster.nl

goede reacties en al iemand gevonden

Als boven

Werkster gevonden

Je moet even geduld hebben, maar uiteindelijk vrij snel een huishoudelijke hulp gevonden. 50% reageerde uberhaupt niet, het is een beetje als Marktplaats... Email notificaties kwamen niet altijd goed door en de inhoud van de mail klopte niet met het onderwerp (password reset titel en hele andere tekst er in).

Dankzij dit platform snel contact gekregen met een goeie werkster.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!