Prima om een werkster te vinden, lastig qua communicatie

Via een oproep lukt het wel om een werkster te vinden. Echter door zelf actie te ondernemen komt er erg weinig respons.

Fijne site met goed aanbod

Ik heb een werkster gevonden via werkster.nl en daar ben ik erg blij mee. Ik vond de maandelijkse bijdrage wel aan de prijzige kant.

Snel een hulp gevonden

Via deze weg snel een hulp gevonden voor mijn moeder. De site is duidelijk en is niet ingewikkeld. Een oproep is zo geplaatst en al binnen een paar uur reacties ontvangen. Een kennismaking gesprek was zo gepland. En zo heeft mijn moeder binnen een paar dagen een hulp.

Voldoet volledig aan verwachtingen en is erg flexibel

Het platform voldeed precies aan mijn wensen, ik heb in korte tijd een goed werkster gevonden en de site is gemakkelijk te bedienen en het lidmaatschap is flexibel en eenvoudig aan te gaan en weer op te zeggen. Zoals het hoort.

Duidelijke site

Ik heb vrij snel een werkster gevonden Die ook al geweest is. Ben er blij mee iemand uit míjn éigen wijk.

Werksters.nl heeft mij precies geleverd wat ik zocht

Tot mijn verrassing heb ik inderdaad direct een goede werkster gevonden.

Fijn, eindelijk een schoonmaakster die helemaal bij ons past!

De juiste oproep heeft ons een schoonmaakster gegeven die bij ons past. Dankbaar!

Deze site hielp me binnen enkele weken een geschikt iemand te vinden ...ik vond het ideaal dat je zelf inzicht kreeg in wie beschikbaar was, met ook gegevens over hun woonplaats en motivatie en dus zelf een eerste keus kon maken, maar ook dat je zelf een oproep kon plaatsen waar belangstellenden zelf op konden reageren. Het werkte echt goed. Vanmiddag kennismakingsgesprek en ik heb er alle vertrouwen in. Dank!!!

Werkt super goed en makkelijk

Aanmelden en later weer afmelden gaat super makkelijk We kregen veel reactie`s en hebben de juiste kunnen vinden!

Snel goede hulp gevonden

Gemakkelijke en overzichtelijke website. Voorkeuren goed aan te geven. Werkzaamhedem van de hulp goed te vinden. Gemakkelijk upgrade en downgrade van abonnement uit te voeren. Snel goede hulp in huishouding gevonden.

Aanrader!

Heel snel een fijne werkster gevonden.

genoeg aanbod

fijn om op een plek te zijn waar je genoeg aanbod kunt vinden voor normale prijzen. De reactie en betrouwbaarheid van de schoonmaaksters zelf is wisselend. De website is goed en faciliteert het contact.

Fijn

Prima, betrouwbaar, goede communicatie

Snel en makkelijk

Je kan snel zien wie er beschikbaar is en of ze bijvoorbeeld referenties hebben.

Uiteindelijk redelijk snel iemand gevonden

Je moet wel even door een woud heen van mensen die lukraak reageren en vervolgens niets meer laten horen, maar uiteindelijk heb ik redelijk snel iemand gevonden. Als de tarieven erbij stonden zou het nog handiger zijn.

Efficiënt

Snel overzicht van werksters die op zoek zijn naar werk. Een foto erbij maakt het extra persoonlijk.

Prettig dat werksters zich voorstellen, dan heb je alvast een idee.

Ik hen snel enkele mogelijke werksters uitgenodigd voor kennismaking. Met de eerste klikte het meteen. Zeker aan te bevelen.

Ik heb vrij snel een nieuwe hulp gevonden via werksters.nl!

De site werksters.nl is makkelijk en betrouwbaar om mee om te gaan. Onze dank!

Een duidelijk overzicht op website.

Mij eerste ervaring is goed wel zijn er werksters die hun afspraken niet nakomen .

Duidelijk en vlot

Goed!

Prima informatie

Betrouwbare website die je goed begeleid en aanvullend advies kan geven.

De website is snel en efficient

In een mum van tijd hadden wij veel relevante gegevens tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Veel aanbod, snelle reacties van werksters

Binnen 1 week hadden wij een werkster, ze werkt heel goed en zijn heel blij met haar.

Slimme efficiënte website

Professioneel, overzichtelijk en betrouwbaar.

Ik ben op een makkelijke manier via de zeer overzichtelijke site, aan een betrouwbare werkster geholpen.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!