Zeer positief

Zeer positief de meeste contacten zijn goed verlopen

Veel aanbod, snelle reacties

Groot aanbod van werksters, snelle reacties op onze advertentie

3x = scheepsrecht

Na 2 missers een prima werkster gevonden!!

Duidelijk, simpel en snel

Snel en makkelijk hulp gevonden bij ons in de buurt. Top!

Snel de juiste werkster gevonden

Fijn

Geweldig!

Een duidelijk site met een duidelijk verhaal. Goede service en snel een fijne hulp gevonden. Echt een aanrader om je hier in te schrijven. Ook het opzeggen is eenvoudig en snel.

Fijn en makkelijk!

Nu voor een tweede keer gebruik gemaakt van deze site. Het werkt makkelijk. 2 werksters aangeschreven en bij 1 was het bingo. Klein minpunt: Je betaald een maandbedrag om gebruik te maken van de site. Beter is 1 tarief en bv na een maand het account automatisch te stoppen, tenzij je het zelf verlengd. Als je vergeet op te zeggen ben je iedere maand geld kwijt, terwijl je al wel een werkster hebt.

Snel een werkster gevonden

Snel een werkster gevonden!

heel gebruiksvriendelijk

het aanmaken van een account was makkelijk. Werksters zoeken erg eenvoudig. De tip om vooral meer dan een werkster uit te nodigen vond ik lastig, maar ik heb het wel gedaan en zie de tweede werkster klikte 100%. Ik heb goede hoop dat ze heel lang bij ons blijft. Het lijkt of ze precies snap wat mijn wensen zijn. ik ben heel blij. Ik heb heel veel reacties gekregen en allemaal in de buurt.

Eenvoudige procedure, snel hulp gevonden

Ik kende werksters.nl niet en heb wel even geaarzeld om een account aan te maken zodat ik op een werkster kon reageren. Maar het verloopt allemaal heel vlot en eenvoudig. Ik heb een account gemaakt, snel een werkster gevonden en met één druk op een button het account weer opgezegd. De communicatie vanuit werksters.nl vind ik heel duidelijk en klantvriendelijk. Ook het plaatsen en ontvangen van berichten van de werkster waarmee je contact zoekt, verloopt eenvoudig. Kortom, ik zou je zeker aanraden om gebruik te maken van werksters.nl

Erg prettige manier om hulp in de huishouding te vinden! Zeker aan te raden.

Zeer fijne gebruiksvriendelijke site

Zeer goede ervaring. De eerste paar keer klikte het niet zo goed maar nu hebben we een hele fijne hulp in de huishouding gevonden.

Redelijk

Het was raar dat je niet van iedereen antwoord ontvangt, dat een contact abrupt eindigt of dat tijdens een contact een account zomaar is opgeheven. Toch snel een werkster gevonden.

Teveel hetzelfde aanbod

Iedere werkster bezit volgens opgave dezelfde mate van kunnen. Ze kopiëren van elkaar in hun opgave dezelfde werkzaamheden.

Veel goede en serieuze reactes!

Dikke prima! aa

Hierdoor werd mijn leven makkelijker

Oo

Gebruiksvriendelijk. Geen verplichtingen. Als je iemand hebt gevonden dan zonder problemen op te zeggen.

Mijn ervaring is goed.

Alle berichten zijn goed beantwoordt, dat is erg prettig.

Veel reacties

Veel reacties alleen jammer is dat er vele zijn die als je contact wilt krijgen om te kijken of het profiel bij elkaar past niet meer reageren.

Fijne plek om een betrouwbare werkster te vinden

Na een oproep geplaatst te hebben, ontving ik direct meerdere reacties. Daaruit hebben we één persoon gekozen en haar uitgenodigd voor een gesprek. Zij is nog niet komen poetsen, maar wij hebben er beide vertrouwen in dat dit goedkomt.

Snel geslaagd.

Na mijn oproep heb ik binnen 2 dagen diverse reacties gehad. Fijn dat je ook kunt zien of ze dichtbij of toch wel wat verder wonen ivm reistijd. Ben zeer tevreden over de werkster, die nu bij mij werkt. Heb iemand gekozen die lekker dichtbij woont.

Snel en veel goede reacties op oproep.

Na het plaatsen van mijn oproep voor een werkster kreeg ik binnen een dag veel goede reacties. Uiteindelijk ook onze werkster gevonden binnen een week!

Snel resultaat

Ik had al snel veel reacties, uiteindelijk 3 mensen uit genodigd om te kijken of het klikte. De eerste die is gekomen voor een kennismaking het geworden. Niet omdat er met dexandere geen klik was, maar ik merkte dat ze goed inzicht had, en goed wist hoe ze het wilde gaan aan pakken.

Vlot hulp gevonden

Duidelijke website, overzichtelijk, goed werkbaar.

Snel een hulp gevonden

Na het plaatsen van mijn oproep kreeg ik snel reactie. Eenvoudig gereageerd en na het kiezen van de persoon die het beste voldeed het abonnement zonder moeite weer opgezegd.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!