Snel en goed
Ik had binnen de korste tijd een werkster, maar de opstartstappen kosten wel veel tijd. Veel mailen, afstemmen en afspraken maken om kennis te maken met een persoon die in jouw huis gaat rondlopen. Heel begrijpelijk dat de werksters ook vragen hadden over de locatie, de werkzaamheden en of er iemand aanwezig zou zijn tijdens hun werktijd.
Bij die laatste vraag heb ik toch wat vragen gesteld naar aanleiding van eerdere ervaringen en altijd gemeld dat ik aanwezig zou zijn tijdens de werkuren. Hierdoor trokken een aantal kandidaten zich terug. Ook bleek de afstand een probleem te zijn, dus daar vielen andere kandidaten op af.
Toen iemand gevonden, maar na 8 weken zegde die persoon op, omdat zij meer een BOA coach was dan een werkster. Mijn huis is in die acht weken werkelijk veranderd in het meest schone huis van Nederland, maar na haar opruimacties heeft zij ontslag genomen. Toen vond ik gelukkig via Werksters.nl een andere dame die niet zo moeilijk doet over artikelen die op plaatsen staan in ons huishouden.
Ik ben heel gelukkig met een werkster die niet iedere week alles werkelijk stralend, sprankelijk en spiegelglad mooi, schoon wil hebben. Die randjes achter dingen kunnen we best per kwartaal doen en die hoeven niet ziekenhuisschoon wekelijks achtergelaten te worden. De dingen die ik wil worden gedaan en ik vind het schoon genoeg.
Op het moment dat wij ons huis verkopen zien we wel hoeveel schoonmaakwerk er gedaan moet worden. En dan ben ik weer terug voor een ploeg van schoonmakers!
Dank jullie voor de service, want jullie doen goed werk voor het publiek dat op zoek is.