Overweldig veel reacties gehad keuze gemaakt

Geweldige site zal het zeker aanraden aan vrienden. Jammer dat ik deze site niet 3 weken eerder gevonden had.

Goed en betrouwbaar

Bij de eerste gesprek was gelijk een klik vlelt vertrouwd en kemand met ervaring, netjese een goed uitstraling.

Zeer goed. Ze zijn de schakel tussen jou en je hulp in de huishouding. Fijne en makkelijke site om iemand te vinden. Je kunt je op elk moment afmelden.

Ik kreeg vlot de aanmelding. Begint volgende week

Of ze goed bevalt weet ik nog niet. Maar een werkster vinden was zo echt gemakkelijk

Vergeleken met andere zoek pagina's voor werksters duidelijk de beste

Vergeleken met andere zoek pagina's voor werksters duidelijk de beste

Site met veel aanbod

Een account maken via een tablet was niet makkelijk. Maar goede site met filters. Hierdoor kun je gerichter zoeken. Ook goede informatie wanneer iemand voor het laatst heeft ingelogd. Dan kun je ook iets verwachten over de respons tijd, nee niets mis mee en voor een tientje

Super !

Ik was op zoek naar een hulp voor mijn ouders en heb deze gelukkig via werksters.nl gevonden. Na eerst een selectie gemaakt te hebben in het aanbod, heb ik vervolgens een aantal mensen gemaild en daarna telefonisch contact gehad. Bij het persoonlijk contact was er gelijk met één iemand een klik, en die is het dan ook geworden. Een tip voor degene die zich aanbieden, wees niet te summier met je omschrijving. Je gaat nl toch eerst een selectie maken en op basis van 2 regels gaat dat moeilijk

snelle reactie

Na 1 week had ik al iemand gevonden en die is nu drie weken bij mij. Voldoet goed.

Slimme combi van vraag en aanbod.

Makkelijke website. Zoeken naar een hulp, en die ook aanschrijven, leverde geen contacten op. Maar zelf een oproep plaatsen, met wat specifieke gegevens, gaf vrijwel direct 4 contacten. Uitzoeken maar !

Vlot een werkster gevonden.

Duidelijke voorwaarden en duidelijke informatie. Geen addertjes onder het gras. Prima bemiddelingssite.

Prima platform voor het vinden van hulp in de huishouding

Het aanbod aan mensen is niet overweldigend wat mij verbaasd, dus je moet er wat tijd voor uit trekken om de juiste match te maken. Maar uiteindelijk komt deze er wel !

Binnen 1 maand een nieuwe schoonmaakster gevonden!

Dit is onze 2e x binnen een half jaar. Eerste keer is het afwachten of je binnen de eerste maand iemand vindt en of je dan geen onverwachte 'opzegtermijn' blijkt te hebben waardoor je toch langer moet betalen. Maar de betaling stopte keurig na 1 maand! Na een 'misser' weer iemand gevonden. Naast eerlijke voorwaarde ook nog een goed aanbod dus.

Steeds gelukt.

Ben al een aantal jaar “klant” en tot op heden ben ik steeds goed geslaagd, op korte termijn.

Ik heb een fijne hulp gevonden

Tot nu toe is er 1x gepoetst, maar er is een goed klik en de badkamer is weer spik en span

Prima dienstverlening

Prima flexibel platform voor het zoeken en vinden van een huishoudelijke hulp. Het betaald abonnement kan snel omgezet worden naar gratis. Vooralsnog geen nare ervaringen noch met het platform noch met via de website ingehuurde krachten.

Goede site, geen resultaat helaas

Er waren best wat geschikte kandidaten maar vanwege verschillende redenen is het toch niks geworden. Wel overzichtelijk en gemakkelijk.

Werkt geweldig!

Vooral door zelf een oproep te plaatsen vond ik een geschikte kandidate. Zij reageerde op mijn oproep, het "klikte" bij het eerste contact.

Prima werkster gevonden

Prima manier om een hulp te vinden.

Net bedrijf

Heel blij mee, goede schoonmaakster

Nette vlotte werkster

Handige site met snel resultaat

Heel fijn om zo gemakkelijk een werkster te vinden. Bijna alle benaderde dames hebben ook gereageerd op onze vraag of zij beschikbaar waren. Ook vonden wij snel een geschikte werkster.

Top site

De site werkt super. Je kan makkelijk een werkster selecteren uit het aanbod. Daarna contact opnemen en afspraken maken kan helemaal via de site lopen. Het succes hangt natuurlijk ook af van de werkster zelf. Daar hebben we gemengde ervaring mee: werksters die steeds de afspraak afzeggen, niet reageren of toch niet beschikbaar blijken te zijn. Daar kan de site en organisatie niet zoveel aan doen. Je kan wel aangeven hoe het contact verlopen is met een werkster.

Uitstekende site. Ook als iemand niet betrouwbaar was, werd er meteen werk van gemaakt.

Snel een aantal mogelijke werksters gevonden.

Effectief met positief resultaat

Na plaatsing oproep heel veel reacties gehad waardoor ik een zeer goede keus heb kunnen maken!

Snel een goede hulp geregeld!

Na mijn inschrijving had ik binnen no-time 3 reacties en binnen 3 dagen een afspraak geregeld. Top!

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!