goede ervaring!

heb me aangemeld, toen weer even afgemeld (om persoonlijke reden) mijn account en oproep stonden er nog, kon zo weer verder met zoeken. Snelle reacties gehad van mensen die een werkadres zoeken. en nu blij met degene die bij ons aan de slag gaat

We hebben een prettig gesprek gehad en daardoor begint er nu een werkster bij mij waar ik vertrouwen

Ik heb het als prettig ervaren en zal het zeker aanbevelen. Ik heb ook veel reacties gehad.

Binnen 24 uur is mijn probleem opgelost

Het was een korte effectieve zoektocht. Ik kreeg voldoende reacties en kon snel afspreken.

duidelijke communicatie, goed resultaat want huishoudelijke hulp in korte tijd gevonden

Heeft mij binnen één week geholpen met het vinden van een hulp.

Positief, de site doet wat het moet doen.

Een goede uitgezocht. werk snel, is vriendelijk.

Kies een aantal sterren voor het totaaloordeel

Heel snel een fijne werkster via jullie website gevonden.

Ik had genoeg keus aan wekrsters in mijn eigen woonplaats. Ideaal. Ik heb 4 werksters aangeschreven en kreeg van alle vier binnen een paar uur bericht terug. Dat had ik niet verwacht. We hebben een fijne werkster gevonden waar het mee klikt. Wat ik fijn vind is dat je niet vastzit aan een contract en met de werkster zelf verdere afspraken kunt maken.

Duidelijke website met een goede keuze aan werksters.

Duidelijke, handzame website en een redelijk ruime keuze aan werksters. Het is makkelijk een oproep te plaatsen en het levert veel reacties op. Wij hebben snel een goede match gevonden :)

Duidelijke beschrijving medewerster. 1e sollicitant was raak

1e sollicitant was goed, mede dankzij de duidelijke beschrijving op de site.

Overzichtelijk aanbod in de regio.

Het selecteren van mogelijke kandidaten is overzichtelijk. Wanneer voor het laatst actief maakt de keuze beter. De geplaatste oproep levert ook reacties uit.

Perfect. Snel werkster gevonden.

Prima website.

Heel weinig echt serieuze reacties

4 afspraken gepland allemaal afgezegd. Uiteindelijk de vijfde kwam en heb ik aangenomen.

Werkt makkelijk en met een heel snel resultaat!

Werkt heel makkelijk en met een snel en goed resultaat. Fijn om op woonplaats te kunnen zoeken.

Vlot iemand gevonden

Fijne website

Prima ervaring. Je kunt vooraf goed zien of er geschikte kandidaten bij zitten die naar alle waarschijnlijkheid ook nog beschikbaar zijn. Men zou nog wel iets beter de database op orde kunnen houden door mensen die noot reageren actief te verwijderen. Goede hulp gevonden binnen enkele dagen.

Tevreden

Tevreden over werkster maar teleurgesteld over aantal reacties 1 beleefd antwoord dat het te ver is Een geen reactie, vind ik weinig respect hebben Had ook reacties verwacht op mijn oproep : resultaat 0

Prettige site

Prima site en goed overzicht van je reacties op je aanvraag, ben goed geholpen en heb nu een fijne hulp in de huishouding.

Prima service, beetje gek betaalmodel

De service is eenvoudig maar werkt prima. Het gekke is dat je een maandelijks abonnement moet afsluiten, terwijl je als het goed is maar één keer een hulp in de huishouding hoeft te vinden. Logischer zou zijn als je gewoon 1 x bemiddeling zou betalen, ik denk dat het nu veel mensen afschrikt. Maar op zich is dat dus niet nodig, je kunt eenvoudig opzeggen en dan heeft de bemiddeling dus maar een tientje gekost.

Blij verrast

Onze huidige hulp gaat stoppen, daarom zocht ik een andere hulp. Al wat andere dingen geprobeerd, waaronder Facebook en marktplaats, helaas zonder resultaat. Toen kwam ik werksters.nl tegen. Gratis profiel gemaakt en gekeken wie in de buurt zich aanbood. Kreeg na mijn oproep te hebben geplaatst binnen een aantal uur al reactie van een aantal kandidaten. Toen premium account genomen om te reageren. Hier uiteindelijk 1 iemand uitgezocht die paste bij onze wensen, zij start volgende maand. Erg blij dat het zo snel ging, de voorwaarden van de site zijn duidelijk en het voldeed boven verwachting.

Had binnen 2 dagen een goede hulp gevonden

Had binnen 2 dagen een goede hulp gevonden

Heldere werkwijze. Snel resulltaat.

Het werkt en dat is het belangrijkste. Met een relatief kleine investering heb je snel resultaat. Diverse en goede reacties en bevredigend resultaat. Heel fijn.

Goed aanbod

Eenvoudig contact te leggen met de mogelijke werksters

En gemakkelijke en goed bereikbare site. Er zijn genoeg werksters te vinden. Ik ben tevreden. C.Hansen

Eenvoudig geregeld en veel reacties

In mijn omgeving heb ik geen contacten om een fijne hulp in de huishouding te vinden. Dan is het handig om na een aantal dagen verschillende reacties te mogen ontvangen uit de omgeving die zich aanbieden. Dat daar kosten aan zitten vind ik niet erg. Het systeem is fijn met eenvoudig aan/uit te zetten.

Positief gesprek

Goed gesprek gehad met 2 werksters Beiden goed, 1 aangenomen met vriendelijke groet Jan Dommanschet

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!