Vind beet moet vrij duur iemand werkse bij kom u niet nodig

efficient en overzichtelijk

Heb 5 werksters benaderd binnen 8 dagen, 2 vielen af vanwege de afstand en geen openbaar vervoer naar mijn huis toe 2 gaven geen anwoord en 1-tje waarmee ik gisteren kennis maakte was de juiste match

Nuttige site, goede klantenservice

Ik heb daar mijn huidige werkster gevonden. Het overzicht is uitgebreid en actueel. Bij een klacht over een eerdere schoonmaker hebben ze mij goed geholpen.

Snel een hulp gevonden!

Het handigst is om zelf een oproep te plaatsen. Ik had binnen een week een ervaren hulp in de huishouding gevonden.

erg goed

Geen enkele slechte ervaring, gewooon goed

Makkelijke website, geen duidelijkheid of iemand betrouwbaar is

Het is gemakkelijk om werksters te vinden of zelf een oproep te plaatsen waarom vele reacties kwamen. Via de website is het echter niet te verifiëren of iemand betrouwbaar is. De werksters kunnen wel aangeven dat ze referenties hebben, maar deze zijn niet in te zien.

Snel en accuraat. Doet precies wat je wilt. Ik zou geen verbeteringen weten op dit moment. Het werkt geweldig!

Snel geregeld

werkt perfect!

Erg snel een goede en betrouwbare werkster gevonden. zeer tevreden!

Ik heb gevonden wat ik zocht.

Ik zocht een lieve, adequate huishoud hulp. Die heb ik gevonden via werkster.nl Er stond een duidelijke beschrijving van de werkster zelf en doordat ik goed kon zien op de kaart wat haar werkgebied was, kon ik daar mooi op aansluiten.

Meteen de eerste keer raak.

Niet moeilijk, aanmelden en afwachten.

Prima! Werkt goed om nieuwe werkster te vinden

Snel berichten van verschillende geïnteresseerden en binnen paar dagen zeer fijne nieuwe werkster gevonden. Wel dmv zelf plaatsen van oproep. Géén ervaring met het zelf benaderen van werksters die zich aangemeld hebben.

Overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website.

Overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website. Lid worden maar ook opzeggen gaat eenvoudig. Berichten zijn goed terug te zien. Misschien punt van verbetering: Berichten in een archief kunnen opbergen? Berichten kunnen verwijderen? In berichtenbox-per bericht- het aantal conversaties weergeven (2) of (3) etc. Wanneer je in een bericht zit, dan ook knop met "terug naar berichtenbox".

Snel en makkelijk een werkster gevonden.

De site is toegankelijk en eenvoudig te 'bedienen'.

Precies de dienstverlening die je zoekt

Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe werkster maar wou geen geld kwijt zijn aan een platform die daar langdurig tussen gaat zitten. Met Werksters.nl was ik eenmalig een tientje kwijt, en heb ik in korte tijd vele verschillende werksters kunnen benaderen voor een gesprek en zo de juiste gevonden. Hierna kon ik de diensten van Werksters.nl weer gemakkelijk opzeggen, en betaling voor de schoonmaak gaat rechtstreeks naar de schoonmaakster. Top dus.

gewoon goed

gewoon goed

Uitstekend !heel tevreden!

Ik ben enorm tevreden over deze site. Prima service. Ik beveel iedereen deze site aan! TOP!!

Na het zenden van email had ik dezelfde dag antwoord en heb ik mijn hulpje gevonden.

Heb al diverse keren prima hulp via deze website gekregen.

Over het algemeen reageren de door mij aangeschreven dames/heren direct. Door direct in contact te treden met de sollicitant krijg je een goede indruk van de betreffende persoon.

prima geregeld, snel iemand gevonden

Er zijn heel snel voldoende gegadigden die zich melden dus ik had heel vlot iemand gevonden.

Snel en effectief

Snel en effectief

Actueel aanbod van werksters

Op zoek naar een werkster en op 4 profielen gereageerd. Van iedereen binnen een dag een reactie ontvangen waar ik wat mee kon. En op deze manier dus ook direct een werkster gevonden. Wel zou de profielfoto verplicht moeten zijn. En een minimale hoeveelheid tekst. Sommige profielen zijn zo minimaal ingevuld dat je niet weet wat je ervan kan verwachten.

Snelle en fijne site voor het zoeken van huishoudelijke hulp

Fijne site, snelle reactie en overzicht van beschikbare mensen

Duidelijk overzicht

Niet alle werksters die er op staan zijn ook beschikbaar. Het zou prettig zijn als zij dit ook updaten naar daadwerkelijke beschikbaarheid. Toch snel een werkster gevonden voor mijn schoonmoeder.

Het is een goed platform, waar je tenminste niet aan vast hangt zoals bij vele andere. Ideaal om een hulp te zoeken.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!