Simpel en doeltreffend

Site doet gewoon wat hij moet doen: vraag en aanbod op een eenvoudige manier bij elkaar brengen, onder andere op basis van plaats, beschikbaarheid (in dagdelen) en gewenste diensten (schoonmaken, boodschappen, tuinonderhoud etc).

eenvoudig en effectief

eenvoudig en effectief

Functioneel en duidelijk

Voor mijn vader van 80+ is het gelukt om via deze site een huishoudelijke hulp te vinden. Het werkt beter dan een 'briefje bij de supermarkt'. Al heeft ook 1 van hen na een aantal keer niets meer van zich laten horen en wordt er regelmatig niet gereageerd op reacties. Toch is het ook een tweede keer gelukt om weer iemand te vinden. De service van de site was goed en na de negatieve ervaring kregen we een aantal gratis mogelijkheden om reacties te plaatsen.

Top site /organisatie !

Binnen enkele dagen scoorden wij een werkster !

goede site

site is echt 100% alleen de mensen die een adres zoeken zijn er te weinig en vaak niet duidelijk in de afspraken.

Werkt super !

Voor de tweede keer dat we de site gebruikte, Ook nu weer snel een goede hulp gevonden.

Snel een werkster gevonden

Makkelijk en snel een werkster gevonden.

Website werkt perfect!

Website werkt perfect! De mensen die zich aanbieden helaas niet. Geen reactie....Toch geen interesse.....Niet komen opdagen... allemaal praktijk voorbeelden. Zo doe je dat toch ook niet bij een “normale” sollicitatie

Makkelijk

Het werkt gemakkelijk. Het lijkt in eerste instantie dat je gratis iets kan, dit is echter niet het geval. Maar goed, voor niks gaat de zon op.

Moeizaam om passende hulp te vinden.

Totaal 18 werksters benaderd. Slechts 6 hebben er gereageerd, hiervan hebben er al twee afgehaakt nog voor het eerste gesprek. Een per mail gemaakte afspraak voor een start datum is niet nagekomen en ook verder nooit meer iets van gehoord. Verder waren er twee op basis van karakter niet passend. Gelukkig klikte het wel met onze allerlaatste hoop.

Effectief

Snel iemand gevonden

Fijn!

Veel reacties ontvangen en uiteindelijk een fijne schoonmaakster gevonden! Wij zijn blij.

Tevreden

Vrij snel na mijn oproep kreeg ik een reactie, deze heeft inderdaad ertoe geleid dat ik nu hulp heb.

Prima wijze om snel weer iemand te vinden.

Uit de beschikbare mensen in mijn woonplaats keuze gemaakt waarna snel kennismaking volgde.

Snel een werkster gevonden

Nadat ik een oproep had geplaatst, kwamen er dezelfde dag 10 reacties. Ik had dus ruime keus.

Binnen een week een werkster

Oproep geplaatst om werksters.nl op zaterdag en binnen een week een werkster gevonden. Hoe de werkster haar werk doet weet ik nog niet want ze start aankomende week

een zeer posistieve ervaring

De mensen reageerden snel en we konden met elkaar snel appen, waardoor ik nu een goede werkster heb. Raad zeker deze site aan!

Tot nu toe prima

Goede werkster gevonden

Goed..

Ik heb me Woensdag ingeschreven en ben erin geslaagd om vandaag af te spreken met een nieuwe hulp die naar mijn zin is. Daar ben ik heel blij mee. Wat me wel tegenvalt is dat veel dames helemaal niet eens reageerden toen ik hen een mail stuurde en vroeg of ze kontakt met me wilden opnemen. Ik vond het opvallen dat 5 dames niks van zich hebben laten horen. Ben echter heel blij dat ik weer iemand heb gevonden waar ik het wel mee zie zitten.

Heel makkelijk en succesvol platform

Na eerdere, niets opleverende, ervaringen met bemiddelingsplatforms, vertelde een vriendin me over werksters.nl. Een gouden tip! Ik kreeg heel veel aanbiedingen en vond een hele lieve en efficiënte werkster. Voor mij een ideaal medium.

Prima overzicht

Goede indeling van informatie. Genoeg mensen om te vragen. Fijne manier van zoeken naar een geschikt iemand.

Het is heel gemakkelijk om een werkster op deze manier te vinden.

Het is gemakkelijk om via deze site een werkster te vinden. Je bepaalt zelf hoe of dat je verder met een reactie omgaat. In mijn geval was het na 1 gesprek duidelijk.

Prima om snel een werkster te vinden

Een goede manier om op een betrouwbare wijze snel aan een werkster te komen.

ik heb al een jaar een goede hulp

Goede website, veel reacties, maar ook uitblijven op tegenreactie werkster of traag reageren.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!