Uitstekende website!

Berichtgeving super en makkelijk te navigeren op de website. Complimenten!

Genoeg aanbod

Je hoeft geen weken te wachten om iemand te vinden. Super fijn

Gaat soepel

Simpele website. Werkte prima

zeer snel reacties ontvangen

Binnen 1 week had ik 16 reacties ontvangen. De meeste reacties van kandidaten binnen 5 kilometer. Met 2 weken is de geselecteerde kandidate begonnen. De naam van de kandidaten was niet altijd dezelfde als werd vermeld. 1 geselecteerde kandidate reageerde niet op de uitnodigingsmail.

Snel een betrouwbare werkster gevonden

Na het plaatsen van een advertentie kreeg ik direct enkele reacties van werksters. Inmiddels werkt een van hen bij ons en ik ben heel tevreden, ze maakt goed schoon, werkt hard en is betrouwbaar. Het enige waar ik spijt van heb is dat ik dit niet eerder heb gedaan!

Fijne en snelle manier om nieuwe hulp te vinden

Makkelijk te registreren. Snelle reacties. Heel blij mee

In één avond een goede werkster gevonden

Ik heb met een avondje reageren en zoeken een zeer geschikte werkster gevonden. In minder dan 24 uur kwam ze kennismaken en nog geen 48 uur later was het huis superschoon!

Heel doeltreffend!

Een hele snelle en mooie manier om een goede match te maken tussen vraag en aanbod. Duidelijke gebruiksvriendelijke site. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle manier om in contact te komen met werksters

Binnen een paar dagen kon ik in gesprek met meerdere werksters en inmiddels komt een leuke dame al een paar weken bij mij thuis schoonmaken.

Kandidate gevonden, maar tegen veel inspanning.....

Vreemd genoeg waren de reacties van beschikbare schoonmaaksters binnen ons postcodegebied allemaal negatief. Dan vraag je je af waarom men nog met een profiel op deze marktplaats staat. Andere schoonmaaksters die wél reageerden op mijn oproep kwamen helemaal niet opdagen of gaven vlak voor onze afspraak aan dat men zich had vergist in het afspraaktijdstip. Dat vind ik doorzichtige manoeuvres waar ik eigenlijk niet van ben gediend. Uiteindelijk hebben we één kandidate gevonden die vanaf heden is begonnen. Het idee dat wij echter niet konden kiezen uit verschillende kandidaten vind ik erg vervelend.

veel werkster die niet reageren.

De website is in principe prima. Uiteindelijk ook een werkster gevonden maar, het is wel heel jammer dat er zo veel zijn die helemaal niet reageren.

Prima site om een werkster te vinden .

Deze site zegt te bemiddelen en dat is dan ook precies wat zij mogelijk maken. Niks meer en niks minder. PRIMA!!!

Prima manier om goede hulp te vinden

Na inschrijving en plaatsing van een oproep kwamen al snel meerdere reacties. Om daarop te kunnen reageren is een premium account nodig. Ik vond 9,95 per maand wel aan de hoge kant, maar met snel succes was 1 maand ook al wel voldoende. Dus al met al ben ik tevreden.

Goeie service

Binnen een maand een fijne hulp gevonden

FIJN!

Ik vind het een goed werkend systeem. Wij hadden in een week een werkster gevonden, die dezelfde week nog kon kennismaken en het huis onder handen kwam nemen. We zijn heel blij met onze werkster!

Handig en gebruikersvriendelijk platform

Heel fijn om in je nieuwe woonplaats een platform te hebben om een werkster te zoeken. We hadden binnen een maand een match.

Ik denk dat ik geluk heb gehad. Heb drie personen aangeschreven, twee hebben totaal niet gerageerd. Dat is toch vreemd Is het bestand nog uptodate? Diegene die wel gereageerd heeft is nu twee keer geweest tot volle tevredenheid. Haar gegevens waren ook niet uptodate.

Na meerdere contacten nu waarschijnlijk iemand gevonden

Ik had meerdere dames, die toch niet bleken te kunnen. Dan moet je je ook niet beschikbaar opgeven. Hetzelfde geldt voor berichten die worden verzonden, waar vervolgens geen reactie op wordt gegeven. Ik hoop nu iemand te hebben gevonden. Dit heb ik ook met de klantenservice afgestemd.

Snel en effectief

Binnen een week een fijne hulp gevonden. Echter lijkt er ook heel ruis en loze vulling op de site. Kreeg vage reacties uit Amsterdam Ed.

Prima website. Snel een een goede werkster gevonden!

De website is erg duidelijk en daardoor gemakkelijk te doorzoeken.

snel en gemakkelijk een werkster vinden

De omschrijving die de werksters zelf geven van hun ervaring en wensen, maken het makkelijk om snel een werkster te vinden die bij je past.

Snel iemand gevonden

Heel blij met deze site! Na maanden iemand zoeken heb ik via de site iemand gevonden!

Zeer tevreden over persoon en uitgevoerde werkzaamheden!!

Gevonden

Het kost even wat doorzettingsvermogen om een hulp te vinden die bij mijn gezinssituatie past, maar nu heb ik een hele fijne hulp gevonden.

prima georganiseerd

Binnen heel korte tijd iemand gevonden die ons gaat helpen. Organisatie is duidelijk en goed gestructureerd.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!