Begrijpelijke en doeltreffend.

Op eenvoudige wijze zoeken naar een geschikte kandidaat.

Slagen altijd, maar aanbod omvat zowel hele goede krachten als helaas ook onbetrouwbare.bare

Bij het zelf selecteren en contacten van ons geschikt lijkende hulpen op en via de site, komt het relatief vaak voor dat niet meer kloppende beschikbaarheidsdata vermeld staan of oproepen niet zijn ingetrokken, terwijl niet meer naar een adresje wordt gezocht. 5 jaar geleden kwamen wij in Nijmegen wonen en zijn toen prima geslaagd. Hierna kort achter elkaar driemaal ellende. Ook nu denken wij weer goed geslaagd te zijn en deze hulp heeft haar oproep ook direct weer gedeactiveerd. De kwaliteit van de website (reacties melden, emailservice en onderlinge communicatie is voortreffelijk en uiterst betaalbaar.

Prima geholpen aan nieuwe hulp

Veel reacties gehad op de oproep en een goede keuze kunnen maken uit het aanbod.

Goed om zo in contact te komen met werksters

Je moet wel even doorzetten soms. Op het laatste moment kan er toch iets tussen komen. Een duidelijke oproep helpt wel in aanvulling op het zelf benaderen van werksters. Ik ben wel tevreden zo.

Te weinig direct response

Er staan hele oude oproepen op. Ook kijken mensen soms weken niet. Je krijgt vaak niet eens een reactie wat weinig respectvol overkomt. Toch heb ik een hulp gevonden via uw site. Ik had me al afgemeld en uiteindelijk toch nog een keer aangemeld. De oproepen van de hulpen zelf zijn leuk en overzichtelijk

Tevreden over de website

Ik heb de website als prettig ervaren, ook de tips die gegeven worden om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de functionaliteiten zijn fijn. Wat ik jammer vond is dat ik maar van de helft van de werksters antwoord kreeg. Het aanbod lijkt dus groter dan het werkelijk is.

Er waren voldoende reacties maar ze kwamen traag op gang.

Pas nadat ik een persoonlijke oproep had geplaatst, kreeg ik serieuze reacties. Overigens moest ik wel op deze mogelijkheid worden gewezen door Werksters.nl. Aan twee kanten is duidelijk behoefte aan meer persoonlijke informatie. Een enkele keer had ik de indruk dat de informatie niet klopte: de leeftijd was hoger of de woonplaats een andere.

Snel een goede hulp gevonden

Ik heb via de site een huishoudelijke hulp gevonden. De personen die ik aanschreef hebben alledrie snel en accuraat gereageerd. De hulp die iscgasn werken is heel plezierig en daar zijn we heel blij mee. Mijn ervaring is dus heel positief!

Snel contact

Het ligt een beetje aan de aangemelde werkster zelf maar dit keer snel contact en invulling voor hulp.

Makkelijk en geen gedoe

Spannend om na 39 jaar afscheid van je hulp te nemen. Geen briefjes meer via de supermarkt en niemand die nog iemand voor me had. Uiteindelijk toch via deze website op zoek en in twee dagen tijd heb ik weer iemand gevonden die mij bij het huishouden wil helpen waar ik een heel goed gevoel bij heb. Het gaat zeker goed komen.

Prima site

Even de moeite nemen om de site goed te lezen, waarna je heel makkelijk een keuze voor een werkster kunt maken. Het fijne is dat je niet persé aan een langlopend contract vast zit: je kunt dit helemaal zelf bepalen. De bemiddelingskosten zijn overzichtelijk en ook dit heb je in principe zelf in de hand want je kunt je account heel makkelijk stopzetten.

Dankzij werksters.nl heb ik een uitstekende hulp gevonden.

De site biedt voldoende keus aan werksters. Ik heb met enkele aspirant hulpen gesproken en uiteindelijk een keus gemaakt voor een hulp die goede referenties had. Referenties zijn voor mij een absolute voorwaarde.

Fijne site

Fijn dat er zo’n site bestaat. Je zit niet vast aan een contract. Wij hebben 1 maand betaald en binnen 1 week een nieuwe werkster gevonden.

overzichtelijke website en vlotte en prettige communicatie daarmee mogelijk met potentiële kandidaat

duidelijke website goede communicatie veilig afgeschermd heel goed

Handig platform om in contact te komen met werksters

Werkster.nl is een handig platform om in contact te komen met werksters en te zien wie er bij je in de buurt zit. Wij hebben iemand gevonden via werkster.nl en dit bevalt goed. Ook makkelijk weer opzegbaar als je eenmaal iemand hebt gevonden. Niet vast aan blijvende kosten.

Veel reacties ontvangen en 90% voldeed aan mijn oproep.

Snel een werkster gevonden

Wij hebben met een premium account verschillende werksters kunnen aanschrijven en daarmee snel meerdere kandidates gevonden. Fijn dat het contact op deze manier snel tot stand kan komen.

doen wat ze beloven

Inderdaad, zo een nieuwe schoonmaakster gevonden. Ben heel blij met haar.

Heldere site, nieuwe hulp gevonden!

Serieuze reacties op mijn oproep ontvangen en in vier weken een nieuwe hulp gevonden!

In no time a goede match

Soms is een portie geluk welkom. Die hadden we nu wel anders dan de eerste keer. Maar dat lag zeker niet aan de site.

Ik vermoed dat Werksters.nl me oplicht

Vier keer heb ik een kennismakingsgesprek met iemand gepland. De eerste drie keer is er zonder bericht niemand komen opdagen. Ik vermoed dat dat nep accounts zijn van Werksters.nl om je langer te laten betalen. Al die mensen reageerden namelijk vervolgens niet meer op berichten. De vierde keer had ik wel een echt persoon een die begint deze week.

Duidelijk, helder en snel iemand gevonden

Duidelijk, helder en snel iemand gevonden

Snelle reacties van gegadigden.

Een goede verschijning

Aicha is heel netjes en proper en doet haar werkzaamheden goed. Ze slaat daarbij geen hoekje over en is prettig in de omgang.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!