Prima website om een hulp te vinden

Was eerst even zoeken hoe de site precies werkte. Was heel blij dat ik eerst een gratis oproep kon plaatsen. Zodra ik een reactie had, kon het het account direct omzetten naar Premium om te kunnen reageren.

Snel voorzien in een schoonmaakster.

Makkelijk site. Vooral een oproep gaf snel een aantal goede reacties.

Super handige site om vertrouwd een goede werkster te vinden.

Goede site. Bataalbaar en werkt prima. Vooral oproep geeft veel reacties. Werksters die ik nav hun eigen oproep heb benadert reageerde niemand.

Snelle reactie ontvangen van de schoonmaaksters

Je vind snel en gemakkelijk een schoonmaakster in je woonplaats. Misschien wel handig om af en toe een updat te vragen van de mensen die erop staan. Het is namelijk wel zo netjes als zij hun beschikbaarheid up to date houden. De eerste dame die hier eenmalig heeft schoongemaakt, geeft aan dat ze bijna fulltime beschikbaar is maar dat is niet zo en zag het eigenlijk niet zitten met haar opleiding, stage en werk. Zij was overigens wel goed maar konden wij niet van op aan. De tweede dame is spontaan goed en blijft komen bij ons 1x per week we zijn zeer tevreden over haar. En we zijn blij als ze er weer is.

Op makkelijke manier een goede match gevonden!

Ook in de kleinere plaats waar wij wonen voldoende beschikbare huishoudelijke hulpen. Heel blij met de gemaakte match!

Prettige hulp gevonden

Vrij vlot een fijn hulp gevonden. Helaas zitten er ook inschrijvingen bij die uiteindelijk niet beschikbaar blijken of niet reageren. Zelfs 1 die tot 2 x toe afspreekt en niet op komt dagen. Handig zou zijn als er een zoekfunctie is waarop de postcode van het zoekgebied aangegeven kan worden.

Anita heeft ons geweldig geholpen en prima haar werk gedaan.

Veel keuze, voldoende informatie en makkelijk contact te leggen

Het is een snelle en prettige manier om met diverse mensen in contact te komen om zo af te stemmen welke hulp je zoekt in huis. Afspraken zijn gemakkelijk gemaakt. de melding dat er een bericht was verstuurd door iemand kwam echter regelmatig niet door of pas 1-2 dagen later. Dit verstoorde de communicatie soms wel

Matig tot geen reacties.

Ik heb diverse contacten gelegd en ook nog een oproep geplaatst. Er wordt slecht of helemaal niet gereageerd. Heb zelf een 2 tal reacties afgewezen omdat zij te duur waren, mede door het vragen van reiskosten per uur terwijl ze in een straal van 5 km wonen! Veel gegadigden zijn al langer dan 4 maanden niet op de site geweest. Zover ik kan beoordelen, helpt jullie call na 5 dagen ook niet echt. Geen respons in ieder geval. Uiteindelijk is het weer gelukt. Max Kok

Ruim aanbod en in de directe omgeving

Er is een ruim aanbod aan werksters. De site werkt handig met veiligheid dat je eerst anoniem boodschappen kunt achterlaten bij potentiele kandidaten. Je ziet direct hoe snel iemand normaliter reageert. Goede hulp gevonden, qua kwaliteit en persoonlijkheid. Binnen een 1,5 week nieuwe hulp

Snelle reactie

Snelle reacties van kandidaten, duidelijke profielen

Duidelijk snel en betrouwbare site

veel reacties gehad op mijn oproep Binnen 1 week werkster passend bij mijn wensen gevonden

Fijne site en goede communicatie mogelijk met gevonden werkster

Werksters.nl is een fijne site om een werkster te zoeken. Kosten zijn relatief laag en per maand, wat prettig is. Communicatie met een werkster verloopt via de site , waarbij een bericht naar jou mail je attendeert op een nieuw bericht. Al met al een prettige site.

Prima service en niet duur :)

Nette site. Ik moest wel even zoeken waar als zat. Ik had gauw een werkster gevonden en met een paar anderen contact gehad. Bedankt!

Gevonden

Vrij snel heeft iemand uit de buurt gereageerd. Of deze persoon in alle gevallen gaat bevallen weet ik nog niet.

Zelfstandige hulp, maakt goed schoon

Maakt goed schoon, komt op tijd

Snel en simpel

Snel en simpel

Handige website om werksters in de buurt te vinden

Ik heb iemand gevonden via de site. Je moet alleen wel meerdere werksters benaderen omdat ze vaak niet reageren. Veel van hen hebben ook de beschikbaarheid niet goed ingevuld.

Super handig en overzichtelijk

Binnen 1 dag hadden meerdere mensen op mijn oproep gereageerd. Een van de mensen is langs gekomen en dat voelde direct goed. Zij werkt nu bij ons.

Uitstekende site om een hulp in de huishouding te vinden

1 oproep geplaatst, 9 aanmeldingen ontvangen binnen een paar dagen. Wat gesprekken gevoerd en een hulp daar uit gekozen. Top!

Zeer betrouwbaar en binnen 2 weken iemand gevonden.

Ik ben zeer tevreden. Als je wilt reageren op een werkster dan moet je een premium account nemen. Kost € 9,95 per maand. Oproep plaatsen kan met een gratis account. Ik heb een premium account genomen en ook een oproep geplaatst. Ik had op 2 werksters gereageerd. 1 reageerde direct. Zij had inmiddels wat anders gevonden. Bij de ander stond in haar gegevens dat ze 'bijna' niet reageerde op reacties. En dat klopt bij mij reageerde ze ook niet. Dit is wel een handige tool om te zien hoe serieus iemand er mee om gaat. Inmiddels had ik wel een reactie van iemand ontvangen op mijn oproep. Hiermee een afspraak gemaakt en zij begint bij mij. Hier ben ik heel erg blij mee. Al met al werkt deze site dus prima om mensen bij elkaar te brengen voor huishoudelijke hulp. Daarna heb ik me direct weer afgemeld bij werksters.nl . Ik kreeg direct een e-mail bevestiging van deze afmelding en kan het account nog 20 dagen volledig gebruiken. Dus ik heb 1 keer € 9,95 betaald. Was het geld zeker waard.

direkt gevonden

Gelijk 2 reacties gekregen. Prima geregeld, eenvoudig te doen. Redelijke kosten voor een premium account

De site werkt goed

Alleen de reacties van de werksters zijn niet altijd duidelijk. Ze geven een beschikbaarheid aan, dan sturen ze je een bericht en dan trekken ze zich toch weer terug. Ik heb meerdere personen bericht, van niet iedereen reactie. Uiteindelijk is het gelukt, dus dat is top. Site werkt dus wel erg goed, daar ligt het niet aan.

Alleen jammer dat niet iedereen reageert he

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!