Heel prettige ervaring met snelle reacties

Hel snelle reacties op eenmalige oproep. Echt slagvaardig!

Wat een handige site

Ik heb met plezier gebruik gemaakt van jullie site, toegankelijk en overzichtelijk. Handig en tot mijn verrassing had ik meer dan 10 reacties. Waarbij ik ook een prima hulp heb gevonden.

Prima, het is goed gegaan.

Ik schreef mij in en kreeg al snel reacties. Ik heb contact gehad met enkele werksters en ben heel tevreden met de werkster die ik nu heb.

Snelle matchmaker!

Doordat je een goed profiel kunt maken kun je snel een koppeling maken met een geschikt persoon.

Prima als mailwisselingsprogramma

Snelle respons

Veel goede reacties op oproep ontvangen

Handige website om snel een hulp te vinden

Ik kon snel en makkelijk een oproep plaatsen en kreeg veel reacties.

Hulp gevonden

Heb via deze site mijn hulp gevonden. Echter een opmerking: er staan teveel Diensten aangeboden die: a niet reageren en b al maanden niet op de site gekeken hebben. Jammer! Verder een prima site als je hulp zoekt.

verschrikkelijke werksters, onervaren,strafblad etc.

Het heeft even geduurd maar nu hebben we een goed plaatselijke werkster. Jammer is dat iedereen maar wat kan zeggen. We hadden een 1e kennismaking; leuk, gezellig leek goed. Info van buiten leerde dat deze mevr. eigen huurhuis heeft verlaten en dat een schoonmaakploeg ( met maskers op) drie dagen in de weer is geweest om het huis te reinigen. Bij kennismaking loog ze over van alles. EEn controle vooraf zou wel aardig zijn

Ruime keuze, duidelijk

Heldere keuze uit lokale werksters.

Handige manier om snel een schoonmaker te vinden.

Makkelijk te gebruiken, zeer tevreden.

Ruime keuze aan beschikbare kandidaten

Dit is wel een actieve website, waar vele beschikbare kandidaten aanwezig zijn. Sommigen reageerden uit zichzelf op een door mij geplaatste advertentie, maar ook als ik iemand aanschreef, ontving ik reactie. Slechts een enkeling was niet beschikbaar. Werksters.nl is dan m.i. ook veel effectiever dan adverteren op Facebook en daarom een maand abonnement meer dan waard. Wij hebben binnen een week een keuze voor een hulp kunnen maken.

Prima ervaring

Snelle en vriendelijk reacties.

Snel iemand gevonden die heel goed werkt.

Snel iemand gevonden die heel goed en professioneel werkt.

Snelle reacties veel keuze

Er zitten veel werkster op deze site. Binnen een maand kan je al iemand vinden. Heb het twee keer nodig gehad. Vorige werkster ging stoppen.

Heb de juiste persoon gevonden

Wellicht omdat ik in een dorp woon heeft even geduurd voordat ik iemand heb gevonden. Veel berichten werden niet beantwoord maar dat licht niet bij jullie maar bij de werksters zelf.

Prima overzichtelijke website

Duidelijke website. Moest wel even zoeken naar reden waarom ik niet zelf kon reageren. Dat kan pas als je betaald hebt. Nadeel; er volgt bij upgrade meteen een maandelijkse verplichting. Dat begrijp ik niet. Je hebt een bedenktijd van 14 dagen. Verder genoeg info, keuze en aanbod.

Het is goed bevallen

Ik heb snel een hulp gevonden en het is fijn dat Werksters niet zo veel geld in rekening brengt voor bemiddeling.

Niet iedereen reageert snel, maar je hebt snel genoeg in de gaten wie een match kan worden.

duidelijke informatie en veel reacties.

Makkelijk om contact te leggen met een werkster.

Website bracht wat wij ervan verwachtten.

Website bracht wat wij ervan verwachtten.

Supersnel een geschikte werkster gevonden

Wat fijn om binnen een paar dagen een geschikte werkster te hebben gevonden. Nooit verwacht dat dit zo goed zou werken.

Ideaal!

Het is fijn om je oproep te kunnen plaatsen en dat de werksters daarop kunnen reageren. Op deze manier kun je zelf kijken wie er bij je past.

heel goed

simpel systeem, snelle en goede reactie

Veel reacties

Net verhuisd naar een regio waar we weinig mensen kennen dus lastig om aan een werkster via via te komen. Dan is werkster.nl een uitkomst. Veel reacties gekregen en inmiddels een werkster aangenomen. Meldingen van berichten komen soms laat door via de website.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!