Handige site.

Het verraste mij hoeveel aanbod van werksters er was in mijn buurt. Binnen een week had ik een geschikt iemand gevonden, op een gemakkelijke manier. De site werkt puur als bemiddelaar en is daarna gemakkelijk op te zeggen. Ideaal.

Goede ervaring.

Door omstandigheden in 4 jaar 2 x verhuisd. Nu 3 keer ( in verschillende plaatsen) een goede werkster gevonden.

Duidelijke website.

Na enkele contacten een hulp in de huishouding gevonden. Account gemakkelijk opzegbaar.

Voor de 2de keer weer snel een goede schoonmaakster gevonden

Erg prettig platform en verrassend dat er iedere keer voldoende schoonmaaksters zijn. De eerste keuze is inmiddels al 2 keer geweest.

Redelijk snel een werkstee gevonden. Enige wat opviel is dat meerdere werksters hun oproep actief hadden staan terwijl zij al vol zaten. Wellicht een idee om regelmatiger vanuit werksters.nl een reminder te sturen aan werksters om hun status en beschikbaarheid te updaten.

Dankzij werksters snel een prima hulp gevonden.

Duidelijke en handige site. Dankzij werksters precies iemand gevonden die wij nodig hadden. Snel en betrouwbaar.

ik krijg in eerste instantie veel reacties. Maar veel achoonmakers reageren maar 1x. Een enkeling komt haar of zijn afspraak na.

Werkt goed

Overzichtelijke app. Helaas reageert niet iedereen. Betaalbaar.

Eindelijk een werkster gevonden

De website is duidelijk. Het is fijn dat je er niet een jaar aan vastzit.

Veel aanbod

Veel aanbod per regio. Niet al het aanbod is even actief en reageert ook echt op een oproep. De tip die de site zelf ook geeft is dan ook om meerdere personen te benaderen. Prima platform en we hebben een leuke werkster gevonden.

In het algemeen positief

Wij denken op deze wijze sneller een werkster gevonden te hebben, dan via het informele circuit.

Ideaal

Snel in contact gekomen met meerder werksters, kosten daarom redelijk. Fijn dat je verder niet gebonden blijft aan dit platform maar zelf de vrije hand hebt om afspraken te maken met elkaar. Binnen een week een nieuwe werkster gevonden!

Duidelijk, makkelijk

Aanmelden gaat makkelijk en er is keuze.

Doet wat het beloofd

Ik ging bijna in zee met twee andere websites. Niet doen! DIT is de website gebruiksvriendelijk en ze doen wat ze beloven. Het kost je niets extra's dan een abonnement van 10 euro. Een cijfer negen net geen tien omdat ik 10 euro best veel geld vind. Ik heb een schoonmaakster gevonden. Ik ben super blij.

Snel een werkster gevonden

Ze moet nog beginnen maar de zoektocht verliep makkelijk en snel door werksters.nl

Werksters.nl werkt prima

Na onze oproep, kregen wij 4 reacties, waar wij met een van de dames een afsprak hebben gemaakt. Deze hulp heeft nu twee keer bij ons gewerkt en tot volle tevredenheid.

Werkt prima

Prima website met duidelijk overzicht

Makkelijke en overzichtelijk aanbod met ook goede en snelle reacties.

Na enkele contacten met mogelijke werksters heb ik inmiddels een hulp in de huishouding gevonden.

Voldoet! Nieuwe schoonmaakster gevonden

Fijne manier om schoonmaaksters te vinden al zijn de profielen niet allemaal up2date. Goed dat er geen addertjes onder het gras zijn en account makkelijk opzegbaar is zodra je voorzien bent!

In 1 keer gevonden

Prima website. En ik kon premium stoppen toen ik het niet meer nodig had

In een handomdraai een nieuwe hulp gevonden!

Werkwijze en kosten zijn helder. Flink aanod actief zoekende hulpen. Zou het meteen weer doen.

Binnen een dag een hulp gevonden. Anders dan bij Hulpen.nl Daar na andere halve week nul reacties!

Top klantenservice

Een wat vervelende start gehad door dat er geen reacties kwamen na meerdere pogingen. Klantenservice nam probleem meteen serieus en reageerde snel en vriendelijk. Inmiddels hebben we na een advertentie geplaatst te hebben op werksters.nl een prettig kennismakingsgesprek gehad met een werkster. Al met al zeer tevreden over de site en de organisatie erachter.

Snel iemand gevonden

Snel iemand gevonden

Werken niet schoon, komen de afspraak qua tijden niet na.

De eerste vonden het teveel werk. De tweede brak elke week wel iets maar vertelde dit niet. Moest er zelf achter komen. De derde afgesproken op vrijdag maar kon elke keer niet. Dat hoorde ik de avond van te voren of, de laatste keer kwam ze helemaal niet opdagen terwijl wij een drukke correspondentie voerden intussen. Sorry kan ik later, om 10 uur gevraagd waar ze bleef, ze kwam er aan als ik het goed vond. Om half elf bericht sorry ik zie dat het al half elf is en dan kan ik niet meer komen want ik heb om 12.30 al weer een andere afspraak. Buiten dat maakte ze slecht schoon, alleen de makkelijke vlakken. Bij dweilen moest ik haar vertellen waar ze nog niet was geweest. Nu heb ik een werkster die is toppie. Fijn.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!