Prima manier om goede hulp te vinden

Na inschrijving en plaatsing van een oproep kwamen al snel meerdere reacties. Om daarop te kunnen reageren is een premium account nodig. Ik vond 9,95 per maand wel aan de hoge kant, maar met snel succes was 1 maand ook al wel voldoende. Dus al met al ben ik tevreden.

Goeie service

Binnen een maand een fijne hulp gevonden

FIJN!

Ik vind het een goed werkend systeem. Wij hadden in een week een werkster gevonden, die dezelfde week nog kon kennismaken en het huis onder handen kwam nemen. We zijn heel blij met onze werkster!

Handig en gebruikersvriendelijk platform

Heel fijn om in je nieuwe woonplaats een platform te hebben om een werkster te zoeken. We hadden binnen een maand een match.

Ik denk dat ik geluk heb gehad. Heb drie personen aangeschreven, twee hebben totaal niet gerageerd. Dat is toch vreemd Is het bestand nog uptodate? Diegene die wel gereageerd heeft is nu twee keer geweest tot volle tevredenheid. Haar gegevens waren ook niet uptodate.

Na meerdere contacten nu waarschijnlijk iemand gevonden

Ik had meerdere dames, die toch niet bleken te kunnen. Dan moet je je ook niet beschikbaar opgeven. Hetzelfde geldt voor berichten die worden verzonden, waar vervolgens geen reactie op wordt gegeven. Ik hoop nu iemand te hebben gevonden. Dit heb ik ook met de klantenservice afgestemd.

Snel en effectief

Binnen een week een fijne hulp gevonden. Echter lijkt er ook heel ruis en loze vulling op de site. Kreeg vage reacties uit Amsterdam Ed.

Prima website. Snel een een goede werkster gevonden!

De website is erg duidelijk en daardoor gemakkelijk te doorzoeken.

snel en gemakkelijk een werkster vinden

De omschrijving die de werksters zelf geven van hun ervaring en wensen, maken het makkelijk om snel een werkster te vinden die bij je past.

Snel iemand gevonden

Heel blij met deze site! Na maanden iemand zoeken heb ik via de site iemand gevonden!

Zeer tevreden over persoon en uitgevoerde werkzaamheden!!

Gevonden

Het kost even wat doorzettingsvermogen om een hulp te vinden die bij mijn gezinssituatie past, maar nu heb ik een hele fijne hulp gevonden.

prima georganiseerd

Binnen heel korte tijd iemand gevonden die ons gaat helpen. Organisatie is duidelijk en goed gestructureerd.

Begrijpelijke en doeltreffend.

Op eenvoudige wijze zoeken naar een geschikte kandidaat.

Slagen altijd, maar aanbod omvat zowel hele goede krachten als helaas ook onbetrouwbare.bare

Bij het zelf selecteren en contacten van ons geschikt lijkende hulpen op en via de site, komt het relatief vaak voor dat niet meer kloppende beschikbaarheidsdata vermeld staan of oproepen niet zijn ingetrokken, terwijl niet meer naar een adresje wordt gezocht. 5 jaar geleden kwamen wij in Nijmegen wonen en zijn toen prima geslaagd. Hierna kort achter elkaar driemaal ellende. Ook nu denken wij weer goed geslaagd te zijn en deze hulp heeft haar oproep ook direct weer gedeactiveerd. De kwaliteit van de website (reacties melden, emailservice en onderlinge communicatie is voortreffelijk en uiterst betaalbaar.

Prima geholpen aan nieuwe hulp

Veel reacties gehad op de oproep en een goede keuze kunnen maken uit het aanbod.

Goed om zo in contact te komen met werksters

Je moet wel even doorzetten soms. Op het laatste moment kan er toch iets tussen komen. Een duidelijke oproep helpt wel in aanvulling op het zelf benaderen van werksters. Ik ben wel tevreden zo.

Te weinig direct response

Er staan hele oude oproepen op. Ook kijken mensen soms weken niet. Je krijgt vaak niet eens een reactie wat weinig respectvol overkomt. Toch heb ik een hulp gevonden via uw site. Ik had me al afgemeld en uiteindelijk toch nog een keer aangemeld. De oproepen van de hulpen zelf zijn leuk en overzichtelijk

Tevreden over de website

Ik heb de website als prettig ervaren, ook de tips die gegeven worden om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de functionaliteiten zijn fijn. Wat ik jammer vond is dat ik maar van de helft van de werksters antwoord kreeg. Het aanbod lijkt dus groter dan het werkelijk is.

Er waren voldoende reacties maar ze kwamen traag op gang.

Pas nadat ik een persoonlijke oproep had geplaatst, kreeg ik serieuze reacties. Overigens moest ik wel op deze mogelijkheid worden gewezen door Werksters.nl. Aan twee kanten is duidelijk behoefte aan meer persoonlijke informatie. Een enkele keer had ik de indruk dat de informatie niet klopte: de leeftijd was hoger of de woonplaats een andere.

Snel een goede hulp gevonden

Ik heb via de site een huishoudelijke hulp gevonden. De personen die ik aanschreef hebben alledrie snel en accuraat gereageerd. De hulp die iscgasn werken is heel plezierig en daar zijn we heel blij mee. Mijn ervaring is dus heel positief!

Snel contact

Het ligt een beetje aan de aangemelde werkster zelf maar dit keer snel contact en invulling voor hulp.

Makkelijk en geen gedoe

Spannend om na 39 jaar afscheid van je hulp te nemen. Geen briefjes meer via de supermarkt en niemand die nog iemand voor me had. Uiteindelijk toch via deze website op zoek en in twee dagen tijd heb ik weer iemand gevonden die mij bij het huishouden wil helpen waar ik een heel goed gevoel bij heb. Het gaat zeker goed komen.

Prima site

Even de moeite nemen om de site goed te lezen, waarna je heel makkelijk een keuze voor een werkster kunt maken. Het fijne is dat je niet persé aan een langlopend contract vast zit: je kunt dit helemaal zelf bepalen. De bemiddelingskosten zijn overzichtelijk en ook dit heb je in principe zelf in de hand want je kunt je account heel makkelijk stopzetten.

Dankzij werksters.nl heb ik een uitstekende hulp gevonden.

De site biedt voldoende keus aan werksters. Ik heb met enkele aspirant hulpen gesproken en uiteindelijk een keus gemaakt voor een hulp die goede referenties had. Referenties zijn voor mij een absolute voorwaarde.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!