Vlotte heldere communicatie.

Ik heb zeer snel een huishoudelijke hulp gevonden.

Overzichtelijke site

Fijne website. Meteen een goede match. Makkelijk aan-, en afmelden.

5 X OPROEP GEDAAN. 1 REACTIE

IK HEB 5 WERKZOEKENDE WERKSTERS GEMAILD. SLECHT 1 REAGEERDE. REST NAM NOG NIET DE MOEITE FATSOENLIJK AF TE ZEGGEN. DENK DAT VEEL WERKSTERS INSCHRIJVEN OMDAT ZE MOETEN SOLLICITEREN NAAR WERK IVM UITKERING.

Efficiënt

Makkelijk werkbare website met uitstekend resultaat.

Snel, goed werkend, makkelijk en snel aan en af melden.

Goed aanbod en keuze. In korte tijd resultaat. Transparant.

vierde contact bleek goede match

Site werkt overzichtelijk en snel. Eerste drie werksters wilden zwart werken. Uiteindelijk werksters gevonden die haar eigen, legale, bedrijfje heeft, inclusief contract.

Binnen 1 dag een hulp gevonden

Functionele website.

Snel een werkster gevonden en daar gaat het toch om.

Zelf gereageerd op een profiel, binnen 1 uur al reactie, en is binnen 1 week gestart. Echt super

Zeer snel goede werkster gevonden

Binnen 1 week gevonden wat wij nodig hadden

Voldoet aan verwachting

Ik was op zoek naar een werkster en dit was een geschikt platform. Het heeft me snel een fijne werkster opgeleverd!

Werkster gevonden

Via de site een werkster gevonden die nog moet starten. Wel al kennismaking gehad en dat voelde goed. Jammer dat werksters die je een bericht stuurt óf helemaal niet reageren óf reageren en als je afspreekt komen ze gewoon niet en laten ook niets horen.

Werkt prima!

Zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Snel iemand gevonden

De website is duidelijk en overzichtelijk. Binnen een paar dagen hadden we iemand gevonden waar we veel vertrouwen in hebben.

Binnen een paar dagen meerdere opties en binnen een week een match

Laag drempelig om je aan te melden en geen ingewikkelde afspraken om te starten met zoeken.

Binnen een paar dagen hadden we een match

Binnen een paar dagen hadden we iemand gevonden. De site werkt goed en is helder

Fijne site die echt werkt

Ik was eerst wat sceptisch maar de resultaten waren zeer goed. Het is heel gemakkelijk om met potentiële kandidaten in contact te komen.

Teleurstellend

Ja in vond snel een werktster. Maar het opzeggen gaat bepaald niet gemakkelijk. Mijn ww werd niet geaccepteerd dus via ww vergeten dit aangepast. Maar inloggen om om te zeggen lukte als maar niet. Elke keer kreeg ik weer het inlogscherm. Pas na inloggen via facebook waarna ik toch ook weer gewoon in moest loggen op de site deed het ww het plotseling wel en kwam ik eindelijk op de site en kon ik opzeggen. Nu maar hopen dat dit gewerkt heeft. Jammer hoor! Het leek zo'n prima site maar op dit gedoe zit je niet te wachten. Waarom moet ik eigenlijk inloggen om op te zeggen? ze hebben je mailadres!!! Ben er nog niet uit of het onwil of onkunde is. Jammer is het wel!

Het werkt fantastisch

Oproep geplaatst en binnen een week kon ik kiezen uit een zestal reacties, en allemaal uit de directe omgeving. Ik heb met 4 werksters gesproken uiteindelijk en een keuze gemaakt.

Goed overzicht van werksters in de regio

Snel en duidelijk overzicht van het aanbod in de regio. Je gaat pas betalen indien je daadwerkelijk iets gevonden hebt.

Prima systeem om hulpen te zoeken, jammer dat sommige mensen niet reageren nadat je ze bericht hebt

Een aantal mensen staan op de site die gewoon niet reageren als je ze aanschrijft. Ik denk dan, ga dan niet op deze site staan. Of verwijder ze als organisatie. Andere mensen daarentegen zijn zeer correct en reageren snel.

Snel iemand gevonden en duidelijke site.

Prettige website om hulp te vinden

Werkt makkelijk en je komt snel in contact met hulp.

95% zit al helemaal vol, maar staat er wel oo

Nadat ik maar liefst 23 werksters (die beschikbaar zouden zijn) heb aangeschreven, was het bij nr 24 eindelijk raak... Het meerendeel reageert niet, een enkeling geeft aan vol te zitten. Echt heel irritant! Ik geef geen 1, omdat we uiteindelijk wel een hulp gevonden hebben...

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!