Prima site. Binnen één week een hh hulp gevonden.

Beveel ik aan.

Onze vorige hulp in de huishouding moest vanwege omstandigheden vrij plotseling verhuizen naar een andere stad , juist op een moment dat mijn echtgenote een blessure had aan haar been. Via deze website binnen een week een andere hulp gevonden.

gemakkelijke site, en snel ook

Binnen 3 dagen hadden wij een werkster en de 5e dag is zij al begonnen en wij zijn geweldig content met haar. fijn in de omgang en netjes werken.

Doel is bereikt

Binnen een maand een werkster gevonden. Zonder deze website lukte het me om de een of andere reden gewoon niet. Jammer dat het geld kost maar met de website heb ik mijn doel bereikt. Opzeggen van het lidmaatschap was erg makkelijk.

Sommige mensen kwamen niet opdagen

De mensen die wel kwamen waren aardig goede website

Positief en goed

3 maanden abonnement, nog steeds geen werkster

In de afgelopen periode heb ik een groot aantal werksters op de site aangeschreven. Een flink deel reageert helemaal niet. De werksters die wel reageerden, konden uiteindelijk om uiteenlopende redenen allemaal niet bij ons starten: -een mevrouw was ziek voor het kennismakingsgesprek, nieuwe datum gepland, weer ziek, nog een nieuwe datum, weer ziek. -een mevrouw staat wel op de site maar geeft aan dat ze al is volgepland -een mevrouw staat wel op de site maar geeft aan dat ze intussen al een andere baan heeft gevonden -etc. Ik denk dat we werksters.nl uitgebreid de kans gegeven hebben. Helaas heeft dat niets opgeleverd. Daarop heb ik contact gehad met de klantenservice van werksters.nl. Ook dat heeft niets opgeleverd. De "niet goed geld terug" garantie die ze bieden, blijkt in mijn geval niet van toepassing. Om daar aanspraak op te maken had ik minder lang mijn best moeten doen, en al binnen 2 weken moeten klagen. Wij zijn erg teleurgesteld in de kwaliteit van de profielen op de site, en in de service van werksters.nl.

Is heel duidelijk en snelle manier om werkster te vinden in jou omgeving, je kan zelf zoeken en om zelf oproep te plaatsen is zeer goed koop had na 1 dag al 3 werksters die reageerden Top site!

Goed georganiseerd

Ik had snel een aantal reacties, er werd ook goed gereageerd op mijn vragen en wensen.

Betrouwbaar en snel

Vond het heel spannend om vis een website een hulp te vinden. Maar het ging heel soepel. Binnen 1 dag had ik al 10 reacties, waar ik ook echt iets mee kon. Ik heb nu ern hulp en opzeggen vh abonnement was ook zo gebeurd.

effectirf en supersndo. een aanrader

binnen een dag drie reacties en direct geslaagd!

Snel en gemakkelijk en prima hulp in de buurt gevonden.

Ben snel in contact gekomen met vele mensen die willen komen schoonmaken.

Perfecte site aanrader

Contact met werkster snel geregeld

Super handig

Zo simpel en effectief

Binnen één dag een reactie op onze oproep!

Wij hebben via de site een oproep geplaatst waar we binnen één dag een reactie op kregen. Nu al heel tevreden over onze nieuwe hulp in de huishouding! Het account dat ik had aangemaakt, kon ik direct weer opzeggen, waardoor er maar eenmalig €10,- is afgeschreven. Prima service van werksters.nl.

Uitstekend platform om snel een hulp te vinden

Zelf een advertentie zet en werkt in ons geval beter dan een werkster selecteren.

Prettige site

Er staan heel veel poets hulpen in allerlei categorieen op. Je kunt een aantal tegelijk selecteren .na 3 pogingen heb ik nu de goede gevonden. Ook fijn dat je per maand op kunt zeggen. Jammer is wel dat je van velen geen antwoord krijgt en dat "Werkster.nl" daar niet op let

Makkelijk en snel

Na het plaatsen van mijn oproep stroomden de reacties binnen. Voor ons perfect, na het maken van een selectie in de relaties en een kennismakingsgesprek een match gevonden. Top

Binnen een halve dag resultaat

Duidelijke website. Zoekresultaat per woonplaats aan te geven. Het contact met de eerste kandidaat van mijn keuze verliep snel en we hebben dezelfde dag nog een afspraak met elkaar kunnen maken.

Super goed resultaat

Makkelijk inschrijven, zeer snel een werkster gevonden en ook eenvoudig weer uitgeschreven. Heel blij met het resultaat.

Voor de tweede keer een werkster gevonden via werksters.nl dus dat is fijn

Mooi initiatief goed betaalbaar. Alleen zou ik voor willen stellen een foto te vragen van de aangeboden werksters en die te plaatsen op de site. De meeste werksters staan er namelijk zonder foto op en dat vind ik zelf erg jammer. Verder vraag ik mij af of er niet veel werksters zijn die al lang geen baan meer zoeken: meer dan de helft die ik aangeschreven heb reageert namelijk niet.

Snel een prettige werkster gevonden

Wonend in het buitengebied van een klein dorp binnen een week een prettige hulp gevonden. Prima opgezet deze site.

Dat jullie goed doen petjeaf

snel

Al snel reacties op mails. Een afspraak gemaakt en vooralsnog lijkt het te "klikken". Leuke manier om aan een hulp te komen!

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!