Pluspunten

Breed aanbod. Geen onnodig lange betalingsverplichting

Gern

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Werkt gemakkelijk. Juiste informatie te vinden op de site.

De prijs. Het is best prijzig om 1 reactie te ontvangen en daar €9.95 voor te betalen. Daar moet ik een andere oplossing voor zijn.

Pluspunten

zit goed in elkaar en is simpel in het gebruik

Pluspunten

Ik heb via werksters.nl snel een huishoudelijke hulp gevonden. Het systeem werksters.nl werkt goed.

Pluspunten

Top. Snelle en accurate communicatie. Systeem werkt gebruikersvriendelijk goed. Zo doorgaan.

Pluspunten

Er is een grote selectie aan werksters die je aangeboden krijgt en die je ZELF kan benaderen om onderling afspraken te maken over frequentie, tijdstip en tarief. Heel fijn! Binnen een maand ben je al geholpen en kan je jezelf weer afmelden bij Werksters.nl. Op de achtergrond biedt Werksters.nl prima ondersteuning en is ook nog veel goedkoper dan andere organisaties die werksters aanbieden. De website werkt verder ook goed en ondersteunend.

Geen, ga zo door.

Pluspunten

Direct na het benaderen van een werkster reageerde zij al, en konden we direct afspraken maken. We waren daardoor heel erg snel geholpen, waar we uiteraard heel blij mee waren.

Pluspunten

We zijn prima geholpen door uw bedrijf en kan het rustig aanbevelen

Pluspunten

Makkelijk en snel. Goeie opzet en via deze website snel een nieuwe hulp gevonden

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk, goede reacties en makkelijk aan- en afmelden van oproepen.

geen

Pluspunten

Makkelijke manier om iemand te vinden, overzichtelijke website.

Zou handig zijn als er aanbevelingen bij staan van werksters (zoals op LinkedIn).

Pluspunten

Simpel en duidelijk

Pluspunten

Top geregeld

Weet er niet zo snel 1

Pluspunten

Super en zeker aan te bevelen. Ik had binnen 2 dagen al iemand

Pluspunten

Eenvoudig bereikbaar. Snelle reacties van aanbieders van hulp. Communicatie is perfect geregeld.

Pluspunten

We hebben een werkster gevonden

???

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

ik heb al meerdere keren een email gestuurd, de laatste op 23-04-19, aangezien ik wel ingeschreven ben, maar niet op de site aan de slag kan. heb nog steeds geen antwoord en geen huishoudelijke hulp.

Pluspunten

Snel contact met potentiële werksters

Laat werkster aangeven of ze nog beschikbaar zijn. Gebeurd te vaak dat ze ineens zeggen niet meer beschikbaar te zijn.

Pluspunten

Handig

Geen idee

Pluspunten

makkelijk, snel en effectief zonder langdurig op kosten te komen

Pluspunten

Duidelijke website en snelle reacties . Relatief veel werksters hebben gereageerd .

Pluspunten

ruime selectiemogelijkheden. communicatie met de beschikbare hulpen werkt prima

mensen die erop staat een hun beschikbaarheid slecht invullen en maanden niet kijken er af gooien! De beschikbaarheid wordt slecht gecontroleerd waardoor flinke vervuiling van het systeem ontstaat.

Pluspunten

Het werkt allemaal goed en brengt resultaat.

Het is maar een suggestie. Een tarieven symbool voor werksters die zich aanbieden zou handig zijn, gerangschikt naar bedrag 'van - tot'. Het levert soms onaangename gesprekken op wanneer een werkster alles doet om aan een job te komen, maar in de staart een tarief verpakt dat onaanvaardbaar is en soms ook nog reiskosten vergoedingen vraagt.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!