Pluspunten

Super, tot zover. Morgen start onze hulp na een leuke kennismaking en binnen een week.

Pluspunten

Goede site

Pluspunten

Lijkt volledig geautomatiseerd. Maar goed geautoriseerd. Gemakkelijk te gebruiken. Vraag en aanbod op elkaar afstemmen lijkt supersnel en gemakkelijk te gaan. We zochten werkster en kregen snel veel reacties ( wellicht toeval; regio gebonden) Na snelle succes was ook stopzetten zoektocht heel gemakkelijk. Achtergrond info ook goed.

Pluspunten

Prima dienstverlening. De site brengt vraag en aanbod eenvoudig bij elkaar en beperkt zich gelukkig daartoe. Zeer gebruikersvriendelijk.

Pluspunten

Makkelijk om in te schrijven, en de €15 per maand die het kost zonder meer redelijk want hadden binnen een maand een schoonmaakster gekozen ( uit de vele reacties)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

erg makkelijk om zo een hulp in de huishouding te vinden

actiever beleid om werksters die niet meer beschikbaar zijn te verwijderen.

Pluspunten

gemakkelijke website, en een goede dienst

vraag niet twee maal de zelfde beoordling in te vullen door Kiyoh.

Pluspunten

Duidelijke website en ruim voldoende keuze uit werksters in mijn omgeving

Pluspunten

Goed werkende website. Snel reacties ontvangen en geschikte kandidaat gevonden.

Pluspunten

Binnen een dag had ik al een stuk of 10 reacties. Na een week waren er 18

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk

Pluspunten

Een bedrijf eenvoudig en duidelijk opgezet.

Tip voor kennismaken gesprek. Vraag hoe ze een bepaalde taak zullen aanpakken. En hoelang ze pauze willen.

Pluspunten

correct werken. Overzichtelijk, snel antwoord..

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke site en fijne manier om in contact te komen met huishoudelijke hulpen. Ik heb een fijne huishoudelijke hulpmgevonden via deze site.

Pluspunten

Accuraat,goede schoonmaakspullen waar ze mee werkt

Alles is perfect tot nu toe

Pluspunten

Prima overzicht met veel keus. Was snel geslaagd.

Pluspunten

Zonder veel moeite een prima werkster gevonden

Pluspunten

Een prima manier om met elkaar in contact te komen.

Een foto erbij zou ik iets fijner vinden. Heb zelf ook contact gelegd met iemand die zichzelf presenteerde met foto. Met succes, heel tevreden!

Pluspunten

Relatief goedkoop, makkelijk contact met werksters. Duidelijkheid over tarief en ik had voldoende kwalitatief goede reacties van werksters.

Het blijft een beetje spannend om een abonnementsvorm aan te gaan. Maar het was duidelijk dat ik het na een maand op kon zeggen.

Pluspunten

Goede website. Duidelijk, snel en doeltreffend. Makkelijk in gebruik. Ook via de mobiel.

snap het verdienmodel niet, zodoende wel vreemd om geld te betalen zonder de extra's te weten, wat ia de meerwaarde? Hier kan meer duidelijkheid gegeven worden. Voor de rest super tevreden. Top site!

Pluspunten

Snel en doeltreffend een werkster gevonden via de site. Ook beschikbare tijden en werkzaamheden werden duidelijk gecommuniceerd

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!