Pluspunten

snel een hele goede hulp gevonden.

Pluspunten

We hebben snel meerdere reacties en afspraken naar aanleiding van onze advertentie gehad en ook snel ondersteuning in het huishouden kunnen vinden.

Details want zeer tevreden, maar toch vermeld: 1. Het werd pas duidelijk dat je een maandelijkse fee moest betalen toen ik probeerde een aanbiedster te benaderen. DIt had duidelijker vooraf vermeld kunnen worden. Echter een schappelijk tarief en heel makkelijk weer te beeindigen. Dat is dan weer keurig! 2. ALs je de berichten doorneemt zou het makkelijk zijn als je direct het profiel van de werkster zou kunnen aanklikken. Nu moet je eerst weer naar een andere pagina en de werkster erbij zoeken..

Pluspunten

Gemak dient de mens.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geïnteresseerden kunnen een korte introductie over zichzelf schrijven, je ziet wie er redelijk in de buurt woont en de geïnteresseerden kunnen aangeven welke dagen ze willen werken.

Als je iemand rechtstreeks benaderd voor een dagdeel dat degene heeft aangegeven te kunnen werken, wordt er vaak niet op gereageerd! Je ziet dat degenen wel online zijn geweest, maar gewoon niet de moeite nemen om te reageren. Je kunt beter een oproep plaatsen, dan ontvang je reacties van alleen degenen die echt geïnteresseerd zijn!

Pluspunten

Snel en adequaat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk in gebruik

Liever eenmalig bedrag voor een maand reageren op berichten dan een abonnement. Dit was voor mij een serieuze overweging om niet via deze website een werkster te zoeken.

Pluspunten

Duidelijke werking, goede communicatie

geen, heeft goed gewerkt

Pluspunten

Snel een werkster kunnen vinden in mijn eigen woonplaats

Pluspunten

Twee keer hele goede mensen gevonden via deze site. De site werkt heel goed en is een goedkope manier om in contact te komen met mensen die op zoek zijn naar werk in de huishouding.

Pluspunten

Prima service.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

makkelijk

Veel werksters die niet reageren

Pluspunten

Duidelijke E mails en goed leesbaar.

Pluspunten

Helder, overzichtelijk en concreet. What you see is what you get!! De hulpen krijgen een kans zichzelf goed te verkopen.

Pluspunten

Werkt eenvoudig, goede schoonmaaksters zijn aangesloten bij deze site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heldere website, maar sommige dingen moet je wel via via opzoeken, bijv. afmelden voor je abonnement. Snelle reacties, fijn dat je gelijk met de mogelijke kandidaat kunt communiceren.

Zie hiernaast: iets meer kopjes in keuzemenu.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het werk écht! Goode en betrouwbare reacties en ik heb een goede werkster snel gevonden! Dank!

Pluspunten

Snel en eenvoudig contact met de werkesters.

Pluspunten

Het ging eigenlijk zeer vlot.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

- Je neemt een minimaal een maand af - terwijl je in principe na een paar dagen al reactie hebt waar je iets mee kunt - Jammer dat je zonder betaling in feite nog niks kunt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie tijd. Direct meerdere mails van kandidaten. Na persoonlijk contact met een kandidaat direct tot zaken gekomen.

Pluspunten

Snelle respons

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!