Pluspunten

Ik ben zelf niet zo'n klusser, dus ik wilde zeker weten dat het niet aan de kwaliteit van het product zou liggen en dat het in 1x goed zou zijn. Magnetic Paint - extra strong verdient het label 'professional' dubbel en dwars. Uiteindelijk 2 lagen magnetische verf op een muur van 2,5 m2 aangebracht en 2 keer overgeschilderd met latex. Foto's blijven hangen, ondanks dat er veel wind langs komt. Al met al super tevreden met kwaliteit product, goede deskundige service, en snelle levering!

Misschien meer producten aanbieden om de totale klus aan te bieden? Zoals latex, kwast.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen , alleen ellende gehad met levering.

Snelle levering!! Ipv een ruim een week op je bestelling wachten. Track&trace zou mij toegezonden worden , ook deze afspraak is niet nagekomen daar mogen ze ook aandacht aan besteden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Voor de inrichting van ons nieuwe kantoor hebben we gekozen om whiteboardverf te gebruiken. We maken ontzettend veel gebruik van whiteboards en wilden daarom een aantal muren volledig verven met whiteboardverf. Voor aanschaf hebben we contact opgenomen met MagneetverfKopen.nl en goed advies gekregen over onze aanpak. Het resultaat is erg goed, de whiteboards werken uitstekend. We hebben al plannen gemaakt om nog meer muren te gaan verven.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mijnheer belde persoonlijk nadat ik een bestelling had geplaatst. Heel vriendelijk, Heel persoonlijk, heel prettig. Deskundig advies en proactief meedenken in mijn behoeften als onervaren particulier. TOP

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

perfecte service, zeer tevreden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Levering binnen 1 dag en de verf is echt heel anders dan van de bouwmarkt. Nu werken de (overigens gewoon sterke magneten) wel waar de bouwmarktverf ze niet konden houden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Nieuwe eigenaar van de site heeft de achterstallige levering prima opgelost! Dank voor deze service!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Nieuwe eigenaar alles keurig opgelost!!! Dit bedrijf is recent overgenomen (gelukkig). Wij hadden bij de oude eigenaar besteld en betaald. Daarna zagen we heel veel slechte recenties en waren we bang ons geld kwijt te zijn. Nieuwe eigenaar heeft alles keurig opgelost en verf toegestuurd! Complimenten hoe dit is geregeld.

Nieuwe eigenaar: betrouwbaar en communiceert duidelijk!

Bingerweg 2 C

2031 AZ Haarlem