alles netjes geregeld en geleverd

IK had zelf niet aangegeven zat het kantel gat in de vierkante onderkant hoger zit met mijn oude stalen mastvoet. Dus moest ik zelf een 18 mm gat boren. Eigen schuld dikke bult.

Mooie klampriemen!

Adequaat gereageerd bij issues met bezorging

Zeer behulpzaam aan de telefoon al vanaf het 1e contact. Duidelijke antwoorden. Goede service en meedenken om eventueel kosten te besparen.

Gewoon goed geregeld!

Het houtwerk voor onze Scoutingvereniging bestellen we altijd bij De Rie. Goede kwaliteit, mooie prijzen en vooral ook goed contact met De Rie.

Geweldig product, uitstekende service!

Heel blij met de nieuwe houten vlaggenmast. In combinatie met de hardhouten mastbok is het echt een heel mooi geheel. Ook het directe contact over de bezorging en de plaatsing was fijn. Echt een vakbedrijf met een ouderwets goed kwaliteitsproduct en mensen die er verstand van hebben!

Bestelling snel verwerkt en snel geleverd

Zeer goede service

Professioneel, snel, persoonlijk

Naar volledige tevredenheid

Kwaliteit en snel geleverd

Giek besteld voor scouting vlet. Snel geleverd en prachtige kwaliteit, echt vakmanschap!

Precies wat ik van een bedrijf verwacht. Komen de afspraken na; zijn op de aangegeven tijd aanwezig.

Doen wat ze zeggen.

Mast en een wrikriem besteld. Dag erna al geleverd. Ik werd meteen gebeld om de levering te bespreken. Uur van tevoren werd ik nog even gebeld om het exacte tijdstip van levering door te geven. Prima service en perfecte kwaliteit.

Nagebeld door medewerker en instructies gekregen hoe te plaatsen; prachtige vlaggenmast die dankzij

Nagebeld door medewerker en instructies gekregen hoe mast te plaatsen; heel fijn. Prachtige kwaliatief uitstekende vlaggenmast!

Goede communicatie

Nette levering

Geweldige service. Prachtige vlaggenmast.

Aardige mensen. Ik ben heel tevreden.

Correct behandeld

Voldoende keus, denken mee en snelle levering.

uitstekend

alles volgens afspraak verlopen

Goed kwaliteit en persoonlijke service

Duidelijke website en persoonlijke bezorging door het bedrijf zelf.

Echte kwaliteit, geen plastic

Mooie vlaggenstok met luxe knop. Geen plastic. Werd keurig door eigen bezorgdienst aangeboden

Duurde even, maar de mast is geleverd

Ik moest een tijdje wachten, maar de mast is prima afgeleverd

Mastknop

Vlot geleverd na de bestelling

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Product goed verpakt.

Mooie mast en super geplaatst

Snelle levering en keurig hemonteerd

Pikhaak Snel gemaakt en bezorgd

Snel gemaakt en bezorgd, Wat slordige constructie van de haak op de steel.

Vakbedrijf dat kwaliteit levert.

Vakbedrijf dat kwaliteit levert.

mooi product snel in huis

de wimpel 4.5 m was van zware kwaliteit met mooi hout afgewerkt. Woensdag besteld en zaterdag ochtend in huis zodat ik zondag niet met lege handen op verjaardag kwam

Prachtige vlaggenmast, goede kwaliteit, snelle levering, goede communicatie, kortom; kan niet beter.

Wel prijzig.

Loswal 5 D