Laden reviews...
25 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste beoordelingen zijn zeer positief over de totale ervaring. Klanten prijzen duidelijke communicatie, snelle levering en hoogwaardige producten. Verschillende opmerkingen noemen vriendelijk personeel en betrouwbare service. De indrukken benadrukken consequent kwaliteitsvolle producten en goede service.
Zeer correcte en persoonlijke afhandeling van mijn bestelling. Contact als zeer prettig ervaren. Product precies naar wens.
7 July 2024
Roel
Steyl
Produkt goed maar € 10,50 verzendkosten voor een wimpel is echt absurd
Beveelt niet aan
1 May 2024
Liesa
Hilversum
Aluminium mast + Hardhouten mastbok/houder of koker snel geleverd. Mooi strak in de witte lak.
30 April 2024
Willem
Oudeschild
Makkelijk besteld en snel en moeiteloos afgeleverd
29 April 2024
Neil
Leiden
's Middags besteld, 's avonds bezorgd, een wonder. Ik ben niet van de haast, daarom was het des te onverwachte was het dat de vlaggenstok nog dezelfde dag werd bezorgd. Een prachtig product. Rie Masten is voortaan mijn leverancier.
29 April 2024
H.E.D.
Gooise Meren
Mooie en degelijke vlaggenmast. Snelle service!
26 April 2024
Jaap Jan
Woudenberg
Gewoon goede aanpak en uitvoering!
12 March 2024
Aart
Woudrichem
Over het bezorgen van de spullen is goed gecommuniceerd en op de afgesproken tijd geleverd.
9 March 2024
LJ
Tholen
Product zoals verwacht en persoonlijk geleverd
9 March 2024
John
Bleiswijk
Vlaggenmast is alleen niet helemaal haaks geplaatst t.o.v. het huis. Valt niet echt op van afstand gelukkig.
3 March 2024
Jurgen
Doetinchem
Prettig zaken doen. had aangegeven dat er vooraf contact zou moten worden opgenomen. Dit is prima geregeld.
9 February 2024
Wim
Amersfoort
Ook al duurde het iets langer dan gebruikelijk, ik werd op de hoogte gehouden. Losse mast besteld ben speciaal gebeld over waar kikker moet komen (afhankelijk van wijze van mastmontage/verankering) Fijn meegedacht.
6 February 2024
Mark
Buurt van Hilversum
Flexibel in ophaaltijden, denkt mee, snelle reactie.
5 February 2024
Johannes
Breda
Prima ervaring, snelle afwikkeling en vakkundige plaatsing.
3 February 2024
Snel thuis geleverd, top
25 December 2023
John
Krimpen
Mooie stevige mast. Snelle en vriendelijke bezorging
24 December 2023
Bouchie
Kropswolde
15 December 2023
B
Maasdijk
Ook hun aftersales is dik in orde. Komen afspraken zorgvuldig na.
15 November 2023
Arjen
almere
Mooie verjongde boothaak van 4m ontvangen. Precies volgens wens. Het ziet er netjes en degelijk uit. Een aanrader.
5 November 2023
W.P. Feenstra
Alphen
Goede ervaring, mooie stok, degelijk verpakt en snel geleverd. Had per ongeluk verkeerde knop op de vlaggenstok besteld. Was telefonisch snel aan te passen. Heel tevreden!
20 October 2023
Eline
Nijmegen
De Rie heeft mij bijzonder goed geholpen met de levering van de vlaggenmast. Mijn voorkeur voor een zilverkleurige mast bleek geen enkel probleem. De mast is snel geleverd en vakkundig geplaatst door twee vriendelijke medewerkers. Communicatie was uitstekend.
18 October 2023
Maik
Veendam
Goede telefonisch contact en snel reageren
14 October 2023
frits
Leeuwarden
Vlaggenstok besteld en ik werd gebeld vanwege een vertraging in de levering: dat vind ik nou een prima persoonlijke benadering.
10 October 2023
BringMe Heero