Drankdozijn. Gewoon Geweldig!

Ik ben gewoon heel erg tevreden over Drankdozijn!

Snel en goed

Snel en goed

• Ik ben: Eerste keer klant

Flessen komen altijd netjes en heel aan, meerderen keren besteld en nooit een probleem gehad. Bij vergelijkingen kom ik hier ook altijd het goedkoopste uit, dus dat is ook leuk voor de portemonnee.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik zou niet weten wat er verkeerd is alles goed gegaan gr mary

• Ik ben: Eerste keer klant

Topservice zoals ik van ze gewend ben

Het online bestellen gaat makkelijk. De prijzen zijn geweldig ten opzichte van de winkelprijzen. Het leveren gebeurt zoals afgesproken. Snelle, goede service zoals elke klant zou willen!

Altijd juiste prijs

Prijs… oké Verpakking… oké Op tijd geleverd… oké

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitstekend, snel en goedkoop.

Makkelijk bestellen, ruim assortiment. Ik woon aan de grens en dit is goedkoper dan in duitsland.

Caramelsirop twee voor de prijs van 1

Ik heb eerder twee flessen vesreld en toen die bijna leeg waren....zag ik de aanbieding en snel besteld. Vlot geleverd, keurig. We komen elkaar zeker weer tegen. Hans

Dikke prima

Ik bestel hier altijd mijn drankjes

• Ik ben: Vaker klant geweest

Steeds goede drank voor goede prijzen

De afgelopen jaren is Drankdozijn voor mij de plek om drank te bestellen. Door het grote aanbod, de scherpe prijs en de nette verzending blijf ik nog graag lang klant.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijs voor mijn siropen

Ik heb monin siropen besteld. laagste prijs en fijne levering

Ruime keuze, snel geleverd

Mooi assortiment internationale en Nederlandse bieren die snel worden geleverd in een goede verpakking.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Vlotte levering met duidelijke factuur

Top!!

Wel een grote doos voor slechts één fles.

prachtige aanbieding

Absolut wodka voor 17,25 per liter. heel snel en netjes bezorgd en hele mooie prijs

• Ik ben: Eerste keer klant

Ruim assortiment en snelle levering

Ik bestel regelmatig mn drank bij Drankdozijn, prettige site, overzichtelijk en prachtige whisky's. Bovendien zijn de prijzen zeer scherp. Goede ervaring.

• Ik ben: Vaker klant geweest

De keuze is reuze en een super snelle en goede logistiek.

Een geweldige site met veel keuze en bijzondere merken. Voor ieder wat wils. Daarnaast is de verpakking, en verzending echt keurig verzorgd. Heel vaak reeds binnen 24 uur ontvangen,

• Ik ben: Vaker klant geweest

super snel en goed aangekomen

Ik haalde het altijd bij gall en gall maar jullie waren goedkoper en ik hoefde de deur niet uit en het was snel geleverd.

Altijd keurig geleverd! Zeer tevreden

Altijd prima, bestel hier al een tijdje. 1 keer een gebroken fles gehad (waarschijnlijk tijdens transport). Zending is direct terug genomen en de volgende dag was een nieuwe zending onderweg. Top!

• Ik ben: N.v.t.

Is heel goed.

Bestellen verloopt soepel. Bezorging is uitstekend geregeld. Kortom allemaal goed.

Superservice

Bestelling wordt gewoon de volgende dag geleverd. SUPER SERVICE !!

Betrouwbaar en snelle levering

Betrouwbaar en snelle en nette levering. Drank flessen waren zeer stevig verpakt en scherpe aanbiedingen

Volgende dag al in huis

Mijn ervaring was zeer positief, dag 1 besteld en dag 2 had ik mijn bestelling in handen. Helemaal super!

• Ik ben: Eerste keer klant

Top geregeld en lekker snel

Duidelijke website, simple te bestellen en snel en netjes geleverd

redelijke voorraad, mooi assorti, beste prijs

redelijke voorraad, mooi assorti, beste prijs

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.