top bedrijf

al jaren klant en altijd een hele goede prijs en snelle bezorging.

Betrouwbaar en voordelig

Uitermate zorgvuldige verpakking. Ik heb goed gebruik kunnen maken van lekkere reclame acties.

Heelijk

Voorbeeld

Om kort te gaan, menig webwinkel kan een voorbeeld nemen aan deze!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijs, snelle levering.

Goed verpakt.

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop

Gewoon goed en snel

Prima zaak

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top, goede prijs en goed verpakt

Fles Clase Azul besteld en kwam super goed verpakt binnen. Helemaal super en dat voor een goede prijs.

Super Goed

goede en snelle service en goede prijs kwaliteit, Super Goed !

keurig netjes afgehandeld

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitgebreide keus, snel en voordelig.

Zeer goed!

Niet mijn eerste bestelling daar en ook niet mijn laatste. Alles heel,snel en netjes bezorgd. En heel degelijk verpakt. Gewoon top!

Goede service snelle levering

Sinds 2020 bestel ik mijn Whisky bij Drankdozijn in al deze jaren heb ik één keer een foute levering gekregen. Deze is heel snel hersteld. De verkeerd aangeleverde fles hoefde ik niet retour te zenden. de prijzen zijn altijd scherp concurrerend met overige online leveranciers en slijterijen.

snelle levering in een goede verpakking

snelle levering in een goede verpakking

Razend snel, compleet, heerlijk

Ruim assortiment, informatief, goede keuzehulp, makkelijk bestellen, goede prijsstelling, makkelijk betalen en razendsnelle levering als beloofd. Zeg maar rustig voorbeeldig

Osman

drankdozijn erg leuk winkelen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Leuke aanbiedingen en prijs interessant

Zoals altijd

Zie voorgaande

Great price and products

Good service, price and products. highly recommended!

• N/A

Goede bezorging,vlot en snel.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Al jaren een heel tevreden klant

Ben al vele jaren klant. Meerdere keren per jaar bestel ik verschillende soorten whisky's. Omdat vaak verschillende whisky's in de aanbieding zijn, kan ik kennismaken met een grote groep verschillende whisky's soorten.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Website ziet er prima uit. Prijzen zijn heel scherp. Bestelling eenvoudig te plaatsen. Levering op het afgesproken tijdstip. Met één woord “Top”

• Ik ben: Eerste keer klant

Veel keuze, lekkere drank en Supersnelle levering

Mijn ervaring tot nu toe is top. Veel keuze uit veel verschillende merken! De levering is helemaal super snel en top verpakt!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima verpakt en op tijd geleverd.

Perfect. 'S avonds besteld en 2 dagem later in huis.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.