Vlotte levering met duidelijke factuur

Top!!

Wel een grote doos voor slechts één fles.

prachtige aanbieding

Absolut wodka voor 17,25 per liter. heel snel en netjes bezorgd en hele mooie prijs

• Ik ben: Eerste keer klant

Ruim assortiment en snelle levering

Ik bestel regelmatig mn drank bij Drankdozijn, prettige site, overzichtelijk en prachtige whisky's. Bovendien zijn de prijzen zeer scherp. Goede ervaring.

• Ik ben: Vaker klant geweest

De keuze is reuze en een super snelle en goede logistiek.

Een geweldige site met veel keuze en bijzondere merken. Voor ieder wat wils. Daarnaast is de verpakking, en verzending echt keurig verzorgd. Heel vaak reeds binnen 24 uur ontvangen,

• Ik ben: Vaker klant geweest

super snel en goed aangekomen

Ik haalde het altijd bij gall en gall maar jullie waren goedkoper en ik hoefde de deur niet uit en het was snel geleverd.

Altijd keurig geleverd! Zeer tevreden

Altijd prima, bestel hier al een tijdje. 1 keer een gebroken fles gehad (waarschijnlijk tijdens transport). Zending is direct terug genomen en de volgende dag was een nieuwe zending onderweg. Top!

• Ik ben: N.v.t.

Is heel goed.

Bestellen verloopt soepel. Bezorging is uitstekend geregeld. Kortom allemaal goed.

Superservice

Bestelling wordt gewoon de volgende dag geleverd. SUPER SERVICE !!

Betrouwbaar en snelle levering

Betrouwbaar en snelle en nette levering. Drank flessen waren zeer stevig verpakt en scherpe aanbiedingen

Volgende dag al in huis

Mijn ervaring was zeer positief, dag 1 besteld en dag 2 had ik mijn bestelling in handen. Helemaal super!

• Ik ben: Eerste keer klant

Top geregeld en lekker snel

Duidelijke website, simple te bestellen en snel en netjes geleverd

redelijke voorraad, mooi assorti, beste prijs

redelijke voorraad, mooi assorti, beste prijs

Goed assortiment en snel geleverd

Goed assortiment en snel geleverd

• Ik ben: Eerste keer klant

goed assortiment met duidelijke omschrijving

Op Drankdozijn kan ik altijd mijn whisky vinden tegen aantrekkelijke prijzen. Je krijgt ook goede en interessante achtergrond informatie over het product. vlotte levertijd en aantrekkelijke aanbiedingen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Er ontbreekt niets en goede prijs

Bestelling eenvoudig te doen. Prijzen zijn goed en snelle levering. In één woord. UITSTEKEND. Ben erg tevreden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Levering zoals besteld, jammer dat postnl er een pijnhoop van maakt

1e levering zoals besteld ik ben tevreden. De vervoerder had het pakket aan de andere kant van de stad geleverd waardoir ik een dag later bij dat afleverpunt langs kon.

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima geregeld. Alleen jammer: Dat er een leverings datum gevraagd wordt. En dan op een andere datum geleverd wordt.

Toplevering

Nooit geen gezeur. Netjes op tijd en keurig ingepakt de volgende dag geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Alles was goed snelle service

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima, snel verzonden, goed verpakt.

Helemaal top scherpe prijzen, snel verzonden en goed verpakt. Zal zeker nog eens bestellen

• Ik ben: Eerste keer klant

Netjes geholpen en bij gehouden wanneer het werd bezorgd en blij mee

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd scherp en snel geleverd

Prachtige website met enorm veel keuze en altijd zeer scherp

Super goede prijs

Prettige samenwerking

Via internet snel en betrouwbaar een order plaatsen en een snelle aflevering.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.