Filtre

Makkelijk bestellen en snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

netjes verpakt en keurig op tijd.

Bestelling wordt met zorg verpakt en keurig op tijd bezorgd. Prima service.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Echt supersnel in huis en met heel veel zorg ingepakt!

Geweldig en de service

Goedeavond: Echt een aanrader om hier te bestellen Alles naar wens snel geleverd en een leuk kerst dagen mee gemaakt. Het was me eerste keer maar zeker niet laatste keer.

Top leveringen

Altijd goed Leuke aanbiedingen En datum tijd voor levering kiezen Hoe mooi is dat

prima levering

Snelle en goede levering, en de beste wensen voor het nieuwe jaar, gr. Jan.

Geweldig en snel

Zeer goed verpakt, snel geleverd en goede prijs

Prima geregeld

Alles mooi op tijd geleverd

Uitstekend!!

Super scherpe prijzen en verzending! Ik ga hier zeker nog een keer bestellen! Het loont echt om eerst hier te checken wat het kost. In mijn geval scheelde het €25 op een fles champagne!!

• Ik ben: Eerste keer klant

Als ik iets bestel denk ik dat ik het ook zal krijgen!

Ik had Trappist besteld, maar dat heb ik niet gekregen! Trappist Mont Des Cats 75cl 7,60 2 9,49 7,49 14,98 Achel Trappist Superior Dark 75cl 9,50 1 7,95 7,45 7,45 Achel Trappist Superior Blond 75cl Ik was blij dat ik nog Achel Trappist zou kunnen krijgen, want Achel heeft niet meer het keurmerk Trappist (ATP), dus de naam Trappist mag niet meer gebruikt worden en dan moet (en mag!) u het ook niet als Trappist meer verkopen!

Supergoede service

Bestellen-betalen-leveren: alles in no time geregeld en bezorgd. Voor een mooie prijs, óók de drank die je moeilijk of niet in de reguliere slijterij kunt krijgen.. Voorbeeld; Baileys Tiramisu, 1 LTR voor € 18,95 terwijl ik met véél moeite een flesje van 0,70 CL ergens in de polder heb kunnen vinden voor € 24,75. Moest ik ook nog 30 km voor rijden. Drankdozijn: een aanrader!!

• Ik ben: Eerste keer klant

De levering werd de volgende werkdag afgeleverd in de bekende 12-vaks doos. Veilig en goed verpakt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Alles was top geregeld en de prijs is ook nog prima

Heel fijn bedrijf. Alles klopt verpakking is ook geweldig. De prijs is concurrerend. Bestellen gaat makkelijk.

Scherpe prijs kwaliteits verhouding

Als wijn en cognac liefhebber kan ik nergens voordeliger kopen

Prima en snelle levering

Het is allen jammer, ik kan hier de lege flesjes niet inleveren omdat er 55 euro cent statiegeld op staat. En heb er straks 24 × 0,50 cent kan inleveren. Het zijn toch 12,00 euro. Bij Allbert Hein hebben ze wel het merk PAIX DIEU maar niet de beugelflessen . Dus blijf ik er mee zitten.

• Ik ben: Vaker klant geweest

snelle levering, voor een prima prijs

naar eerder opgelicht zijn door goedkoopdrank. neem ik verder geen risico meer. drankdozijn, is gewoon de beste.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd snel en gemakkelijk bestellen en geleverd

Veel keus, Snel en makkelijk bestellen Site werkt goed en is overzichtelijk Snel geleverd

Snel en fatsoenlijke prijs

Snel geleverd (volgende ochtend al). Prijs is zeer trdelijk in verhouding met andere sites. Aanrader!

altijd goed.

koop hier al jaren altijd goede prijs en snel geleverd prima verpakt altijd goed dus.

• Ik ben: N.v.t.

bijzonder snelle levering

geweldig snelle levering klein miniscuul puntje van kritiek, 6 flessen cognac en 6 flessen liqor van een liter .... in één doos .... is niet te tillen en te hanteren. voor de bezorger niet maar ook voor de ontvanger niet. De ontvanger had 2 dozen van zes verwacht. Maar zal in de toekomst niet meer zoveel tegelijk bestellen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede prijs en snel geleverd

Zie titel

• Ik ben: Vaker klant geweest

Op de dag dat Dronkdozijn heeft afgesproken dag te leveren, wordt altijd nagekomen!

Verkeerde levering

Ik heb de verkeerde product ontvangen. Monin Grenadine in plaats van Monin Vanillie.

Stipte levering, prima aanbod

Zie boven

uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Bestellingen worden op tijd, compleet en goed verpakt geleverd.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW