Filtre

Snel, goedkoop en gemakkelijk

Prima service, snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitgebreid assortiment voor een topprijs

Ik bestel regelmatig bij drankdozijn en altijd naar volle tevredenheid over de afhandeling. Echte topprijzen en breed assortiment ook in de sale

• Ik ben: Vaker klant geweest

Supersnelle levering en produkt gekregen voor zeer schappelijke prijs. Proficiat.

• Ik ben: Eerste keer klant

Scherpe prijzen en vlotte levering

Dit was mijn eerste bestelling bij Drankdozijn. Ik kwam op hun website terecht toen ik naar een bepaalde brandy op zoek was die elders niet (meer?) verkrijgbaar was, maar hier nog wel, zij het beperkt. Verder zoekend naar andere artikelen, merkte ik dat de keuze groot was, en de prijzen en aanbiedingen aantrekkelijk waren. Ook de bezorgkosten waren redelijk en ik had mijn bestelling inderdaad binnen een dag in huis. Dit zal niet mijn laatste bestelling bij Drankdozijn zijn, denk ik!

Good gedaan:)

Alles was goed en snel.

• Ik ben: Eerste keer klant

Zoals bij elke bestelling een dikke 10!!

Elke keer als ik bij DrankDozijn wat bestel binnen de kortse tijd krijg ik een mail dat het al verzonden is, zelfs in het weekend!! Super snel, scherpe prijzen en netjes verpakt! Thanx weer!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie aanbiedingen, makkelijk bestellen en snelle levering

Ik bestel vaker bij Drankdozijn en ik kan niet anders zeggen dat me dat heel goed bevalt: de prijzen zijn scherp (zker invergelijking met bv Gall & Gall), de aanbiedingen niet te versmaden en de afhandeling van het bestellen inclusief levering gaat zonder eeen enkel probleem.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd mooi en goed verpakt,komt altijd onbeschadigd aan

Standaard prijzen zijn altijd goed. Aanbiedingen zijn prachtig. Zeker fijn als je een paar flesjes besteld. Klopt altijd en dat is fijn kopen. Gr Chris Beumer

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruime keuze en makkelijk te bestellen

Via vrienden op deze site gewezen en sindsdien een regelmatige klant. Ik vindt de site overzicht ingedeeld en producten zijn goed te vinden. Bestellen is eenvoudig en bezorging gaat snel. Alleen jammer dat je pas gratis verzending hebt vanaf 150 euro.

Makkelijk en snel

Het is makkelijk om te bestellen. Het wordt ook snel geleverd.

Veel soorten

Bestel meestal biertjes, zoekopdracht gaat heel simpel en het gevraagde krijg je heel snel te zien.

• Ik ben: Vaker klant geweest

duidelijke correspondentie en snelle levering

Snel en goed service

Snel en netjes ontvangen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, alles in orde

Snelle levering, alles prima in orde

Top levering

Mijn bestelling bij drankdozijn werd zeer snel gegeleverd en de flessen waren goed verpakt zodat ze niet kapot konden door transport. Daarbij ook nog mooie prijs voor drank. BVD drankdozijn.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goed en vlug door jullie

Goedkoopste en snel

Ze zijn goedkoop en leveren heel snel.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijkbestellen, goed ingepakten snelle levering

Zie boven

Heerlijk

Goeie flessen voor een mooie prijs. Altijd kwaliteit.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherpe prijzen, brede keuze, goede kwaliteit en snelle levering

Zeer positief ben inmiddels al meerdere jaren klant en altijd tot volle tevredenheid. Drankdozijn doet wat het beloofd en alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen. 100% aanrader

Goed product

Mooie prijs, en zeer goed verpakt

Goede prijs en kwaliteit

Altijd goed beschermd. Top producten

• Ik ben: Vaker klant geweest

Fijne uitbreiding voor in mijn kastje

Ruim aanbod

Makkelijk bestellen

Makkelijk het product vinden en snelle keurige levering

Keurig geleverd

Netjes in draagbare doos