Filtre

Super snel en uitstekend verpakt

Mooie website met goede aanbiedingen. Bestellingen worden in goede dozen verpakt en ook nog eens snel geleverd

Top zaak

Snelle levering mooie prijzen

Top bedrijf

Goede prijzen en snelle levering

• Ik ben: Eerste keer klant

Top! Snel en perfect verpakt.

Goede aanbiedingen en goed verpakt in een doos met 12 individuele vakken.

Ruim assortiment, goede prijzen

Ik bestel regelmatig bij Drankdozijn. Bevalt prima. Verzending loopt goed totdat de zending aan Postnl wordt overgedragen. Die rommelt maar wat aan. Misschien 's een andere pakketdienst overwegen?

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heerlijke locte wijn. Makkelijk drinkbaar, smaakt bij veel.

Wij dronken deze wijn in de Elzas en hilhij lekker bij veel gerechten zowel bij steviger herfst eten alsook bij quiches en kazen. Lichte afdronk. Wel even laten luchten voor het drinken.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede producten voor een goede prijs

Goed (gevarieerd) aanbod tegen een scherpe prijs.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Sympatiek geprijsde dranken snel geleverd.

Ruime keuze uit dranken, heldere website. Bij levering was handtekening niet nodig, doos stond voor de deur. Geen vulpapier o.i.d. waardoor de doos nogal rammelde.

Great

Nice packaging. Good selection and often good price.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruime keuze, mooie aanbieding snelle levering!

Als je bij drankdozijn je favoriete drankjes koopt dat weet je zeker dat het snel geleverd wordt en altijd goed verpakt. De keuze is reuze, en de aanbiedingen zijn vaak echt de moeite waar in wat ruimer in te slaan. De Aberfeldy is mijn favoriet, heb weer 4 heerlijke flessen bemachtigd in de aanbieding. Geniet!

Snel en vakkundig

Graag beoordeel,ik Drankdozijn.nl. Prima webshop, gunstige prijzen én correcte verzending. Tot de volgende keer!

Super snel en goed

Drankdozijn doet wat die belooft levert snel en goed ben zeer tevreden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed , snel en prijstechnisch top! Heerlijke wijn!

Corecte leveringen.

Goed verpakt leveringen zijn corect .

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed, alleen mail was verkeerd begrepen waardoor afleveradres werd veranderd maar postcode niet waardoor pakket ergens anders werd geleverd

• Ik ben: Eerste keer klant

Ruime keuze, scherpe prijzen, snelle bezorging

Positieve ervaring, Drankdozijn is goedkoper dan Gall & Gall. Wij worden er vasteklant. Top.

Snelle bestelling, prima prijzen

Vandaag bestellen en.morgen in huis in een hele stevige doos. Daarnaast ook nog eens prima prijzen en aanbiedingen

TOP

Was perfect verpakt op tijd bezorgd en ik heb iemand heel blij gemaakt dus helemaal TOP

• Ik ben: Eerste keer klant

Zoals altijd, scherpe prijs en snelle levering

Zoals altijd, scherpe prijs en snelle levering, valt verder niets aan toe te voegen, de producten zijn persoonlijke smaak maar ik vind altijd wel iets van mijn gading.

Altijd prima,

Wat ik bestel komt altijd volgens afspraak.

Zeer goed!

Hele scherpe prijzen, snelle levering en alles goed verpakt in een mooie stevige doos. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Ik ben: Eerste keer klant

Aantrekkelijke prijzen en zoals altijd snelle levering na bestelling.

UItstekend

Hele ruime assortiment; prima service en levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie aanbieding en snel geleverd

De titel zegt denk ik al genoeg. Ik bestel vaker en kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben. Aanbiedingen zijn goed en meestal (afhankelijk van hoe laat je bestelt) de volgende al geleverd.

betrouwbare handelaar

Snelle levering, goed verpakt, goede prijzen en ruim aanbod. Ik kom terug!

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW