Filtre

Altijd top!

Laagste prijs en supersnel verstuurd. Beter kan niet.

Super strakke prijzen, snelle levering

Super strakke prijzen, snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

altijd snelle en correcte levering

Zelfs tijdens deze drukke periode werd mijn bestelling weer snel en goed verpakt geleverd. Fantastisch dat je online zo voordelig kan kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment.

Aanbevolen

Bestelling is makkelijk gemaakt, alles verloopt dan keurig volgens het aangegeven schema. De wijn is heerlijk sprankelend en vol van smaak én ik kan nog steeds de bob zijn.

Gewoon prima

Pas een paar keer besteld en steeds prima bezorgd.

Zelfde Liedje

Om de zoveel maand elke keer weer het zelfde liedje, snelle levering van wat besteld is, netjes en perfect verpakt ... Complimenten vanaf deze kant, "Dank U Drankdozijn.nl".

• Ik ben: Vaker klant geweest

Fijn dat je geen minimale afname hebt. Keurig verpakt en snel geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en niet duur

Goede prijzen en ook nog een snelle levering. De doos was erg stevig, dus geen zorgen dat er iets stuk gaat.

Fijne ervaring!

Hele goeie aanbiedingen, snel en correct bezorgd!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel bezorgd, netjes geprijsd en zeer ruim assortiment

Meestal binnen 2 dagen in huis. Nette prijzen En zeer ruim assortiment. Zelf hoofdzakelijk whiskey liefhebber en daarin is de keuze top

Heel snel

Heel snelle bezorging en goede aanbiedingen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Alles was makkelijk te vinden op de site en de levertijd was 1 dag dus super snel en goede service ik ga vaker bestellen

Value for money

Bij Drankdozijn vind je altijd wat zoekt tegen een scherpe prijs. Bovendien snel geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie aanbiedingen en snel geleverd.

Mooie aanbiedingen en snel geleverd.

Snelle levering!!!!!!!

Mijn bestelling is heel goed en zorgvuldig ingepakt. Doos is stevig . En is een van kwalitatief goed materiaal. Ik raad een ieder aan om Dranken te bestellen bij Drankdozijn.!!!

• Ik ben: Eerste keer klant

Geweldig ik bestel en de volgende dag word er bezorgt.

Ik koop al jaren bijna elke maand bij Drankdozijn en bevalt me goed en vooral de avond bezorging die ze tegen een kleine extra vergoeding van 2,50 euro geweldig nu hoef ik niet thuis te blijven. Prijzen zijn ook goed vergelijk ze maar eens met Gall en Gall dan ziet u een groot verschil en voordeel u hoeft de deur niet uit en veel goedkoper uit. Een echte aanrader ik ben zeer tevreden over Drankdozijn en nog nooit over alle jaren dat ik daar al koop problemen gehad bestellingen komen altijd perfect verpakt de volgende dag binnen na dat ik een bestelling heb geplaatst.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijzen en goede levering

Prima ervaring met Drankdozijn

Super snelle levering, goed verpakt

Super snelle levering, goed verpakt

supersnelle levering

Supersnelle levering en een scherpe/lage prijs

Uitmuntende ervaring.

Wederom uitermate tevreden over de service en kwaliteit van verzenden!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Geweldig snelle levering en goede prijs

Gewelfig, na bestelling de volgende dag al geleverd. Goede producten tegen een goede prijs, ik ga vaker hier mijn drank bestellen.

Fantastisch bedrijf

Duidelijke site. Besteld. Zeer snel en netjes perfect geleverd

Altijd goed

Altijd op tijd geleverd.Alleen de laatste keer niet goed bezorgd met post nl.doos van 13 kilo moest ik ophalen bij postkantoor (ik ben 80 j)

heel goed

punctueel geleverd. Ik weet dat het de normale detailhandel ondermijnt, maar heel eerlijk: Finlaggan original ging bij Gall binnen 2 jaar van 22 naar 33 euro....... Hoe groter het huis, hoe groter de problemen. Of je hebt teveel managers en aandeelhouders om te voeden.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW