Filtre

Snel besteld, morgen in huis super!!!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Meest uitgebreide en goedkoopste site van NL

Al vele jaren vaste klant van Drankdozijn.nl. door hun uitstekende service en uitgebreide aanbod van bier en sterke dranken.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top en zeer snelle levering

Uitgebreid assortiment en zeer snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top service iedere keer weer

Altijd een snelle en correcte levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd snel, voordelig en goed

Ik bestel regelmatig bij drankdozijn. Vooral als je een doos vol krijgt is het echt voordelig, en ook nog eens gratis geleverd. Ik ben zeer tevreden!

gewoon goed

En snel bezorgd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Groot assortiment, scherpe prijzen en snelle verzending. Wat wil je nog meer?

Gewoon goed.

Al meerdere keren whisky besteld. Flessen zijn goed verpakt, zijn tot nu toe altijd zonder beschadigingen ontvangen. Wat zeker bij de wat duurdere flessen van belang is.

Altijd goed

Veel beter dan drankgigant, daar hebben ze wel veel meer aanbod maar ze zijn minder klant vriendelijk dan bij drankdozijn, daarom bestel ik hier of bij gall.nl

Prima! Een aanrader.

Alles ging snel en soepel. Van het aankopen t/m het bezorgen en bijvoorbeeld de verpakking.

• Ik ben: Eerste keer klant

bezorging niet op de aangekondigde dag

Bezorging tot tweemaal toe niet correct op de aangegeven dag. Zeer irritant.

Veel verpakking

Prima webshop, maar ik vind het 'heel bijzonder' dat er voor 1 fles een doos gebruikt wordt voor 9 flessen. Veel verpakkingsmateriaal en ruimte voor nodig in vrachtwagens.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Al jaren en jaren een uiterst tevreden klant.

Snelle levering, goede prijzen en bovenal veel keuze. Eigenlijk in alle jaren nooit tegen echte problemen aangelopen, en als er onverwacht een probleempje is ontstaan dan is dat hoofdzakelijk ontstaan door PostNL die een doosje heeft laten stuiteren of door omstandigheden niet op tijd kan leveren.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitmuntende kwaliteit in een uitstekende doos

Goede prijs op de website, snelle levering in een uitstekende doos. Stevig genoeg voor flessen, maar eenvoudig genoeg uit elkaar te halen voor in de papierbak.

• Ik ben: Eerste keer klant

Fast delivery in a great box, good whiskey

I bought a Redbreast 12 to try one. It was really a nice bottle. I am no expert but it was little bit fruity and quite easy to drink. Even if I ordered only one, the whiskey was delivered in a really nice carton box.

briljant

Supersnel geleverd! Sublieme whiskey!

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering en perfect verpakt

Toen ik bestelling kreeg zag alles er perfect uit.

Gewoon zoals het hoort.

Helaas had het bestel bedrijf de doos laten vallen of zo. Doos open enz. Gelukkig geen fles stuk, het bedrijf heeft zelf de doos gerepareerd en een dag later alsnog bezorgd met een excuus brief. Top!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima service voor een goeie prijs

Zoals de titel zegt

Gewoon top!

Plaats al een tijdje mijn whisky bestellingen hier. Mooie prijzen, duidelijke en inhoudelijke beschrijvingen van de distilleerderij en de whisky (vind ik altijd leuk om te lezen) ,altijd goed verpakt en snel verzonden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijzen en snelle levering.

Bijna altijd de laagste prijzen en daarnaast goede en snelle levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Wat je besteld, wordt razend snel gelverd.

Positief, betrouwbaar en betaalbaar.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en goed verpakt!

uitstekend

makkelijk te bestellen en snel in huis gewoon UITSTEKEND

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW