Filtre

Gaat nooit mis. Na opdracht de andere dag geleverd. Top

Zie boven

• Ik ben: Vaker klant geweest

Toffe toko maar jammer dat ze bezorgen met PostNL

Een 10 voor het assortiment, de verpakking en de prijs, maar een 4 voor het gebruik van PostNL en de onmogelijkheid om voor DHL te kiezen. Gemiddeld dus een 7

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede, beste prijs, opdat moment voor 2 ltr. Goede en snelle service en uitstekend verpakt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Eerste keer besteld. Producten later geleverd dan bij bestellen aangegeven

Producten naar behoren geleverd. Bij bestellen op donderdag stond afleveren op vrijdag, maar dat werd dinsdag. Geen idee waar het mis ging.

• Ik ben: N.v.t.

Snelle levering en groot aanbod

Het maken van een keuze was het moeilijkste gedeelte in het ontzettend grote aanbod. Daarna was het zo geregeld, besteld en de volgende dag geleverd. Ideaal, de volgende keer ga ik weer eerst hier zoeken.

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd voordelig met af en toe leuke aanbiedingen

Prima adres

Alles ging goed.

Ik zocht naar een speciaal biertje. Bij Drankdozijn Kan je dat gemakkelijk vinden. beide bieren die ik heb gekocht zijn gewoon erg lekker. In de winkel zijn ze moeilijk te vinden, zeker in d e plaats waar ik woon: alleen een supermarkt. Ik heb een weekend genoten.

Gewoon goed

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijzen , snelle levering en toen er EEN keer iets mis ging werd dat snel opgelost , ik blijf bij hun ! :)

Altijd prima

Altijd netjes op tijd geleverd, goede prijs kwaliteit verhouding

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitgebreid assortiment, leuke aanbiedingen en goede verzending

Uitgebreid assortiment, leuke aanbiedingen en goede verzending in stevige verpakking. Gaat elke keer weer goed.

Goede snelle service

Van huisuit, bestellen en snelle bezorging

Prima prijs & snelle bezorging

Heerlijke whiskey, voor prima prijs.

Perfect!

Snelle levering, goede prijs

Prima Bedrijf.

Al een tijdje klant; prijzen zijn redelijk, verpakking, bezorging, facturering: alles in orde. Hoe ze problemen oplossen weet ik niet, want ik heb ze nooit gehad met ze. ;)

Aanrader!

Weer een bestelling die snel en vlot afgeleverd is! Goed verpakt en mooi op tijd.

Super goed!

Eenvoudig bestellen, direct bevestiging. Snel met verzenden en goes verpakt! Je wordt goed op de hoogte gehouden omtrent status van je bestelling. Goede prijzen. Kortom niks te klagen en prima website/webwinkel. Dikke duim en complimenten

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestelling geweldig, maar bezorging zeer slecht

Op de bestelling was niets aan te merken, maar de bezorging door PostNL was bar slecht. We hebben niet getekend voor ontvangst, en kregen bericht om het pakket bij het lokale servicepunt op te halen. Daar was het niet en volgens de baliemedewerker was het pakket wel bij ons bezorgd. De doos bleek ergens in een schuur gezet te zijn, zonder dat wij voor ontvangst hebben hoeven tekenen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijzen en goede levertijd

Zie boven

Goed en goed koop

Gewoon goed.

Goede website met scherpe prijs, gewoon de goedkoopste.

Voordelig en betrouwbaar!

Drankdozijn biedt kwaliteit voor scherpe prijzen en is bovendien betrouwbaar in service en bezorging.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed product en omschrijving. Goed verpakt en gerzending. Dank !

• Ik ben: N.v.t.

Prima !!!

Prima verpakt, snel verstuud en voor een mooie prijs. Is niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer auper

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW