Laden reviews...
4.010 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Anmeldelserne er overvejende positive og fremhæver hurtig levering og bredt udvalg. Kunderne sætter pris på konkurrencedygtige priser og god emballage. Der er enkelte bemærkninger om forsinkelser, men samlet set anses servicen som pålidelig og nem at bruge.
Schotse nectar en Italiaanse wijn, wat kan er foute gaan. Mooie aanvulling en veel drinkgenot. Altijd wel wat leuks te vinden. Top zaak
Wim
Assendelft
Voor een feestje meerdere dozen besteld, snel geleverd, geen gesjouw, top!
Dijana
's-Hertogenbosch
Je moet helaas vooruit betalen maar wij doen dat nu al heel lang en het gaat altijd goed. Een probleem vind ik dat ze geen dozen hebben voor 6 flessen. Want wij wonen in een kleine senioren woning en die grote doos dat vind ik wel een probleem. Ze moeten dozen voor 6 en 12 flessen maken. Verder heel tevreden maar zouden ook wel een een extraatje willen en de aanbiedingen zijn echt voor de hele dure whiskey.
Frans
Tienray
Veel goede whisky, helaas niet alles op voorraad maar nog altijd meer dan andere online zaken en altijd tegen scherpe prijzen. Vergeet niet af en toe wat bij de slijter op de hoek te halen. ;)
Ries
Den Bosch
Zie mijn comments in 1 zin + ZEER TEVREDEN !!!!! Deze levering was een verjaardags cadeau voor een familie lid.
Rene
's-Gravenhage
Veel keuze, leuke prijzen, maar wat ik echt jammer vind zijn de verzendkosten die pas vanaf een bestelling van 150 euro gratis zijn, dat vind ik niet van deze tijd. even snel 1-2 flessen of en doos wijn bestellen ga ik toch de bestelling vaker plaatsen bij de concurent die vanaf 50 Euro bestelwaarde de verzendkosten schrapt. Zo hou je het laagdrempelijk voor consumenten, niet iedereen wil zijn woonkamer vol stellen met drank twv 150 Euro... Voor de rest niets op aan te merken, keurig geleverd
10 April 2022
Christine
Alkmaar
Alles is perfect bij drankdozijn. Snelle levering, beste prijs, verpakking, een aanrader voor iedereen
10 April 2022
Anja Dupuis
KAATSHEUVEL
Jammer dat mijn likeur nooit meer in de aanbieding is...
geert
delfzijl
Optijd bezorgd en goed ingepakt. Top dus. Ga hier zeker weer bestellen!
Sabine
Drachten
ik ben zeer tevreden bij drankdozijn .nl
Anand Soerdjbali
Farmsum
Snelle en uiteraard een uitstekende service.
Luuk Van Dijk
Goor
Zeer ruime keuze aan whisky. Ook de wat minder voor de hand liggende merken. Goede prijs, snelle en goede levering. Wat wil je nog meer!
Dennis
Geldermalsen
Ineke
Hoog-Keppel
vandaag besteld , morgen in huis , goed verpakt in een stevige doos.
Joop Klasen
Wijchen
Snelle levering goede afhandeling vetpakking zeer goed
Berdy
Haarlem
ruime keuze en veelzijdig assortiment
Koen Erni
Heerlen
Goede prijs, snelle levering, vraag over kwaliteit 1 wijn...de Torres Sangre de Toro komt uit 2017...is eigenlijk te oud voor zo'n jong te drinken wijn, vraagteken of DD deze nog zou moeten verkopen...is nog te drinken maar zit toch ietwat zurige 'bite' aan, anders dan jongere jaren van Sangre de Toro
robin
haarlemmermeer
Dit bedrijf heeft een ruim assortiment, voordelig geprijsd. Goed verpakt, Snelle levering. Bij de bestelling zitten een aantrekkelijke aanbiedingen. Kortom een top bedrijf die waar maakt wat ze adverteren!!
Hannie
Lelystad
Wederom niets dan lof over Drankdozijn.nl! Snelle levering, alles goed en veilig verpakt. Lekkere wijn, goede prijzen en daarnaast ook nog extra goede aanbiedingen.
Angélique
Tilburg
Ik zag de Tobermory 21 Manzanilla, bestekd en keurig geleverd
Gerben
Amsterdam
Duidelijke site, eenvoudige bestelprocedure redelijke prijzen en een stipte uitlevering. Wat wil je nog meer ? Prima in orde zou ik zeggen.
Johan
HAZERSWOUDE-DORP
Duidelijke website, bij kleine bestelling geen verzendkosten.. snelle levering. Gewoon top!
N.v.t.
Etienne
Bemelen
Na mijn keuze te hebben gemaakt werd zeer snel het pakket afgeleverd. Wat een heerlijke bieren waren het. Samen met 2 bierliefhebbers de bieren geproefd. We kijken uit naar de volgende bieren!
Ernst-Jan
Engelen
Er zat zo'n vies purschuimen plastic ding bovenop de flessen. Eerder ook al. Contact gehad met de klantenservice, het leek alsof ik serieus genomen werd. Ze zouden ernaar kijken. De volgende bestelling inderdaad een doos zonder troep wat alleen maar in de restafval weggegooid kan worden. Maar nu dus wél weer zo'n afvalding bovenop de flessen. En ik had nog wel expres een volle doos besteld om er zeker van te zijn dat afvullen met zo'n vies ding niet nodig was. Er komt geen volgende keer meer, ik ga op zoek naar een andere drankenleverancier. Toch wel jammer, want kwa drank geen klachten. Je moet je toch schamen als je deze rommel bovenop gooit?! Waarom geen karton of iets dergelijks, dit kan écht niet meer!!!!
Beveelt niet aan
Simone
Heerde
Goede website, goede prijs en snelle en correcte verzending, wat wil een mens nog meer?
Jelmer
Amersfoort