Filtre

snel, betrouwbaar en een goede prijs. gewoon top

Snelle en betrouwbare levering tegen een scherpe prijs

Zeer te vreden

Suberb

• Ik ben: Vaker klant geweest

Voor 21.00 uur besteld kan men niet kiezen voor de volgende dag om te laten bezorgen helaas. In mijn geval is het een paar werkdagen later.

goede koop en goedkoop

Bekende producten gekocht die ik altijd al koop. Vraag me alleen af of er ooit een mogelijkheid kom, eventueel met bijbetaling, om te kiezen voor twee dozen van zes flessen i.p.v. een onhandige zware doos van twaalf flessen?

Tevreden

Tevreden over mijn bestelling en de bezorging was ook prima!

Netjes

Alles netjes verpakt en snel geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd, veilig verstuurd!

Scherp in de prijs, goed verpakt in een stevige doos en snel verstuurd. Zeker voor herhaling vatbaar. Tip als kerst op de taart...! Het zou leuk zijn geweest als er een klein presentje bij zou zitten ivm de grote bestelling die geplaatst was (proefmonstertje ofzo).

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima, op weg naar uitstekend

Samengevat goed; statiegeld op de stevige kartonnen dozen en speciale dozen voor kleine flessen (bv 500cc tonic) zou ik liever vandaag dan morgen zien

Prima levering

Snelle levering en lekker voordelig

Uitstekend!

Ondanks mijn onervarenheid met de computer (leeftijd!!) werd ik dermate goed geholpen met mijn bestelling!

Grandioos!

Grote collectie dranken tegen een schappelijke prijs en snel thuisbezorgd. Wat wil een mens nog meer...?

• Ik ben: Vaker klant geweest

Meestal alles wat ik wil

Meestal hebben ze alles wat ik wil, maar soms zijn bepaalde gins ineens niet meer te koop en dan is het afwachten of ze ooit nog komen… wel écht goede aanbiedingen en suggesties op andere terreinen dan gin

Gewoon goed

snel en accuraat

Snelle levering, ze doen wat ze beloven

Goede aanbieding

Alles goed verpakt en snel geleverd

Top.

De bestelde artikelen ( kwestbaar glaswerk ) werden prima geleverd. De artikelen waren/zijn top en voldoen aan de verwachtigingen. De prijs is uitstekend. Kijk niet verder naar anders sites maar ga direct naar Drankdozijn en doe hier je bestelling.

Uitstekend!

Goed en snel

?????????????

???????

Makkelijk en snelle service

Het is altijd een feestje door de sites te scrollen. Zoveel keuze en leuke aanbiedingen. Heerlijke aanbieding waar is regelmatig gebruik van mak. Lekker vanuit mijn stoel

Snel en lekker

Snelle levering door PostNL

Goede en vlotte service

Ik koop al een lange tijd mijn whiskey hier. Iedere keer op tijd en met een goede prijs.

Snelle afhandeling

Al na enkele dagen kwam de bestelling binnen de afgesproken tijdzone aan. Betaling en factuur waren duidelijk en goed geregeld

Helemaal top

Bezorging op tijd goed verpakt complimenten

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima levering in mooie verpakking

Prima levering in mooie verpakking.

• Ik ben: Eerste keer klant

Ik bestel regelmatig bij Drankdozijn. Mijn ervaringen zijn louter positief. De produkten zijn over het algemeen prima geprijst en de levering is meestal de volgende werkdag. Ook zijn de produkten veilig en stevig verpakt. Kortom, prima!

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW