Prima prijzen en correcte levering

Al vaker besteld bij Drankdozijn. Bestelling wordt snel verwerkt en de aflevering geschiedt in stevige dozen. De prijzen zijn erg goed, vooral de aanbiedingen. Groot assortiment.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijzen en snelle levering. Voortaan bestel ik mijn siropen standaard hier.

Eenvoudig en snel.

Altijd op voorraad en goede prijzen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Absoluut 5 sterren waard!

Wat een geweldige webshop voor whiskyliefhebbers! Vanaf het eerste moment was ik onder de indruk van het enorme assortiment en de overzichtelijke website. Het bestelproces verliep soepel en mijn bestelling werd razendsnel geleverd. De flessen waren perfect verpakt en kwamen in uitstekende staat aan. Kortom: uitstekende service, topkwaliteit en een fantastische selectie. Dit is zonder twijfel mijn favoriete webshop voor whisky geworden. Absoluut 5 sterren waard!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestelling was razendsnel binnen en alles zat netjes en professioneel verpakt. Alleen heeft één fles wodka het helaas niet gehaald tot het vrijgezellenfeest op 13 juni. Hoe dat precies is gebeurd blijft een raadsel, maar er zijn sterke vermoedens dat iemand alvast een kwaliteitscontrole heeft uitgevoerd. Verder helemaal tevreden over DrankDozijn. Goede prijzen, snelle levering en alles keurig geregeld. Zeker een aanrader!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Beste prijzen, strakke levering.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede communicatie, snel en, niet onbelangrijk, zeer concurrerend.

Duidelijke website, goede zoekfunctie, snel besteld en snel geleverd tegen zeer concurrerende prijzen. Aanbevolen!!

super!

bestellingen verlopen altijd snel en soepel, en die ene keer dat het niet goed gaat is de service goed, word netjes geholpen en te woord gestaan

Goede aanbiedingen

Heel veel keus in Whisky, en goede weekactie's

Top! Snel bezorgt. Alleen verpakking mag wel iets kleiner

Gewoon Top! Volgende dag al geleverd. Echter had ik een grote doos voor 1 flesje drank. Dat vond ik wel wat overdreven.

Ruime drank keuze.

Altijd op tijd van de bestelling.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk bestellen en verzorgde levering.

Makkelijk bestellen via de website. De levering was super verpakt en snel geleverd. Zelf heb ik gebruikt gemaakt van een afhaalpunt in de buurt.

• Ik ben: Eerste keer klant

Vlotte afhandeling tegen scherpe prijs!

Groot aanbod en tegen scherpe prijzen. Altijd snel geleverd. Echt een aanrader

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede levering en veel in prijs verlaagde producten

Eerste maal bij Drankdozijn besteld voor een zomers feestje. Miste de Pisang-Ambon en kon hier snel en eenvoudig bestellen. Volgende keer weer!

Goede prijs.

Goede prijs

Prima geregeld

Snel en goed

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd snel en correct geleverd.

Voor 17.00 uur besteld is de volgende dag in huis.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en uitstekende prijs

Prima product voor een zeer concurrerende prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherpe prijs en snelle levering

Altijd scherpe prijzen bij drankdozijn. Snelle levering. Ruim assortiment

Hellemaal Top

Makkelijk om te bestellen . Goede info over shipping . Heel goed ingepakt . Tot de volgende

Concurrerend, snel en betrouwbaar

zie aanhef

Top site

Mooie site hebben alles en kon op een sfhaal punt ophalen goed geregeld

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel en leuke aanbiedingen.

Tot nu toe foutloos qua bestellingen, de volgende werkdag al in huis en leuke prijzen. Ik ben er erg tevreden mee.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Vaak goedkoper, maar zeker niet altijd.

Ik bestel hier al jaren en ben erg tevreden over het geleverde. Vaak zijn de artikelen mooi geprijsd maar laatst viel mij op dat vooral met sommige speciale biertjes de prijs iets hoger ligt dan ergens anders. Jammer voor mij want lust die graag en bestel het liefst alles op 1 plek.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Alles netjes en stevig verstuurd Snelle levering en goede prijs

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW