Heerlijke wijn, zorgvuldig en degelijk verpakt, fecvellente service!

Gemakkelijk besteld, zorgvuldig verpakt in een degelijke doos waarin de flessen goed zijn beschermd. Vlot geleverd volledig volgens verwachting en keurig op tijd... kortom, prima service!!!

Goed is goed

Top en snel

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer snel en zorgvuldige levering

Heel net verpakt en snel geleverd

Voordelig en snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

' s avonds besteld De volgende dag PERFEKT verpakt In een zeer sterke kartonnen doos. En dat voor een zeer lage prijs van de dranken Heren en dames ga zo door!!!!! Grt m&m Kimmelaar

Perfect geregeld

Is heel goed geregeld en afgeleid dank daarvoor

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik heb nu al een paar keer besteld bij Drankdozijn en het bevalt mij iedere keer uitstekend. De producten zijn over het algemeen voordelig geprijsd, en al helemaal als het een aanbieding betreft. Sommige voordelige aanbiedingen zijn ook best wel lang geldig (ik hoop wel dat ik nu geen slapende honden wakker maak). Levering is zeer snel en een andere leverdatum dan de volgende dag is gemakkelijk te kiezen.

Snelle bezorging

Het kwam de volgende dag en het was ook heel goed verpakt!

• Ik ben: Eerste keer klant

Zoals altijd is mijn order opnieuw snel en keurig verzorgd. Super Daarnaast is het prijstechnisch ook uitstekend. Beveel iedereen dit bedrijf aan

Tevreden

De bestelde goederen zijn netjes verpakt op tijd geleverd. Prijs kwaliteit ook goed. Voor herhaling vatbaar.

Mooie aanbiedingen snel gebracht

Idem

uitstekend verpakt en snel

vandaag besteld morgen in huis

redelijk tevreden

Een bestelling twee dozen aflevering op twee dagen, dat zou ook in een levering kunnen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Keurig verpakt, maar nog niet uitgepakt

Voor mijn verjaardag een mooie fles whisky en een lekkere fles rum gehad en besteld bij Drankdozijn.nl. Ik ben pas eind oktober jarig, dus ik zie de doos wel staan, maar ooenmaken kan nog niet. De zending was snel binnen en de verpakking is mooi, degelijk en, ......wat in het (whisky)vat zit, verzuurd niet.

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima cognac tegen een zeer aantrekkelijke prijs

Nergens zo goedkoop, en een snelle bezorging.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle zending en correct geleverd.

Altijd een goede ervaring gehad maar ik mis wel de kortingcodes daar ik toch altijd rekening moet houden vd verzendkosten.

Helemaal goed gedaan

Bedankt voor goed service en tot volgende keer!

super een aanbeveling

Al meerdere malen besteld bij Drankdozijn wat een gemak en een dag later in huis .Geweldig verpakt ga zo door

Al vaker besteld

Goede service!

Netjes afgehandeld.

Besteld- Bevestiging -Aflevering. Super geregeld.

• Ik ben: Eerste keer klant

Veel aanbod en snelle levering

Lekker veel goede drank aanbod in goede prijs. Altijd dag later geleverd.

• Ik ben: Eerste keer klant

Mooie manier om wijnen te ontdekken

Doordat je per fles kunt bestellen kun je dus diverse wijnen uitproberen. Dat vind ik echt topklasse!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Shoppen bij drankdozijn is altijd fijn.

Het altijd om bij drankdozijn te winkelen, snelle levering en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bijna goed

Over het algemeen goed, snelle levering en een goede prijs. Helaas was 1 fles verkeerd geleverd, ipv koffielikeur zat er een fles bananenlikeur bij. Helaas wat wij wilden.

• Ik ben: Eerste keer klant

Ik ontving van Drank dozijn een heerlijke Marasquino die geen andere drank zaak kon leveren

Drankzozijn leverde me een heerlijk Italiaanse Marasquino die geen enkele drankzaak kon leveren. Dit is the place to be.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW