Kan er weer even tegen.

Mooie aanbiedingen.

lage prijs snelle levering

betrouwbare online winkel met duidelijke website, scherpe prijzen en degelijke en snelle levering

Geweldige zaak/site

2x breuk gehad ....door fout van Postnl Is perfekt opgelost door jullie door kostenloze nalevering...nogmaals dank

1 fles in een hele grote doos is wel een beetje overdreven

Heerlijk whiskey en snel thuis

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd scherp geprijsd en snelle levering!

Top service!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Vlugge levering, goedkoper als in winkel

• Ik ben: Vaker klant geweest

Alles de volgende dag geleverd

Alles volgens bestelling geleverd.

Prima prijzen en service

Slecht

Bericht van PostNL ontvangen dat het pakketje is afgeleerd bij mij thuis en dat er ondertekend is. Dit is niet mogelijk geweest omdat er niemand thuis was en degene die ondertekend had was ook niet bekend bij ons. Heb contact gehad met PostNL en jullie en geen oplossing naar tevredenheid gekregen. Geld retour gehad van jullie, maar had liever gehad dat er vlotter was gehandeld zodat ik op tijd kon beschikken over de bestelling. Aangeboden is wel dat ik opnieuw de bestelling kan plaatsen en ook meteen weer betalen. Helaas was dit geen optie voor mij vanwege de kosten. Niet iedereen heeft de luxe om altijd over voldoende geld te beschikken. Hier zou misschien wat rekening mee gehouden kunnen worden bij het zoek raken van pakketten. Ik heb immers netjes besteld en betaald dan zou je moeten verwachten dat je de spullen ook netjes en op tijd ontvangt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Fantastisch! Scherpe prijzen en snelle levering!

Ik bestel al jaren bij Drankdozijn, heb hele goede ervaringen, altijd netjes en op tijd bezorgd. Mocht er onverhoopt iet fout gaan (fles kapot) wordt dit keurig opgelost. Echt een aanrader en heel scherp geprijst!

bestellen en zoeken

Mijn ervaring zijn goed de side duidelijk vooral beschrijving bij de verschillende wijnen maakt kiezen makkelijk.

Snelle levering.

Goed ingepakt

Goede snelle service

Goede snelle service. Een hele goede kwaliteit rum.

Uitstekend assortiment en service

Heel veel keuze, snelle service

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel, goede kwaliteit en top prijzen

Goede informatie bij de producten, eenvoudige en intuïtieve website, snelle service en uitstekend prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast ook echt complimenten voor de diversiteit en ruime aanbod in het assortiment!

Snelle en keurige levering

Heel ruim assortiment, goede aanbiedingen en mooie prijzen. Alles wordt inderdaad de volgende dag keurig verpakt bezorgd. Echt een aanrader!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Tijdige levering tegen zeer schappelijke prijs

De levering is tot nu toe altijd prima op tijd verzonden

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle afhandeing en scherpe prijzen

Goed en snel

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestellen gaat makkelijk en de bezorging is vlot en goed verzorgd .

Geweldige Sortiment

Goede bezorgservice!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk bestellen tegen gunstige prijzen.

Duidelijke beschrijving van de producten die makkelijk te bestellen zijn. Snelle levering.

Super geregeld

De prijzen zijn heel netjes en een super snelle levering. De prijzen schelen veel met de winkels. Soms scheelt het rond €40 op een bestelling. Persoonlijk zou ík drankdozijn echt aanraden

• Ik ben: Vaker klant geweest

Een nieuwe heerlijke Grappa leren kennen met een mooie smaak

De omvang van het assortiment en de prijsstelling van Drankdozijn zijn goed. Ben soms op zoek naar iets nieuws om uit te proberen. Zo nu bij een Grappa. Veel Grappa's met een mooi smaakprofiel zijn prijzig. Veel Grappa met een laag smaakprofiel, kennen geen verfijnde en/of karaktervolle smaak. Nu zag ik de Bottega Grappa Fumé 70CL met een omschrijving en een prijs waarvan ik dacht, uitproberen. Heel goed bevallen. Geen heel stevige smaak, wel verfijnd en smaakvol. De verhouding prijs/kwaliteit heeft mij echt verrast.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie producten voor een mooie prijs

Bestelling ging vlot alleen zie ik graag dat er duidelijk gecommuniceerd wordt als de levering in twee delen dus twee dagen binnenkomt. Er was even onrust bij mij omdat ik niet de zekerheid had dat alles op tijd binnen zou zijn voor mijn feest.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW