Pluspunten
Goed, snel, verpakking top.
Pluspunten
Goede prijzen keurig verpakt en snelle levering
Pluspunten
Breed assortiment tegen prima prijs
Pluspunten
Snelheid, accurate reacties en begeleiding per mail
VerbeterpuntenMogelijkheden om sfeerbeleving te ervaren. Bijvoorbeeld door regionale proefavonden te organiseren
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenHet was onduidelijk dat ik niet beide dozen op dezelfde dag kreeg. Ik kreeg 1 doos op maandag en de andere doos op dinsdag en dat was heel onduidelijk. Uiteindelijk had ik het wel gevonden in de mail dat er 2 track & trace waren alleen zou het wel fijn zijn als dat er de volgende x duidelijker bijstaat
Pluspunten
Al een paar jaar supertevreden over Drankdozijn!
VerbeterpuntenEen mobiele app die goed werkt
Pluspunten
Bezorging zal op dinsdag plaats vinden maar kwam maandag al. Kwam perfect uit
Pluspunten
Juiste instelling Nette levering en snel
VerbeterpuntenWil graag alleen info over whisky Vaak grote dozen voor een paar flessen
Pluspunten
Goede prijzen, snelle levering, goed verpakt. Hele fijne dozen!
Pluspunten
Goede prijzen en leuke aanbiedingen. Snel bezorgd!
VerbeterpuntenDrempel voor gratis verzenden (EUR 250) is te hoog.
Pluspunten
Ik bestel vaak bij Drankdozijn. Niet alleen voor het gigantische assortiment, maar het is ook nog eens goedkoper dan in de winkel. Daarnaast heb ik nooit langer dan 1 dag op mn bestelling hoeven wachten. Dus last minute bestellingen zijn makkelijk door te voeren.
Pluspunten
Goede prijs, snelle verzorgde levering en verpakking.
Pluspunten
Goede prijs, goed verpakt, groot assortiment, snelle levering, what's not to like..
Pluspunten
Als altijd weer een vlotte levering!
Pluspunten
Goed, snel en keurig verpakt.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenGeen verzendkosten rekenen
Pluspunten
Groot assortiment, scherpe prijzen en de zending is degelijk verpakt
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW