Pluspunten
Groot assortiment en zeer redelijke prijzen.
Pluspunten
Zoals altijd een snelle en goede levering.
Pluspunten
Snel en goed
Pluspunten
makkelijk bestellen goede prijs' snelle levering
Pluspunten
Zorgvuldige levering van breekbare flessen
Pluspunten
Gigantisch aanbod, laagste prijzen van Nederland, snelle levering, en alles komt goed aan . Top
VerbeterpuntenJuillie zouden nog wat meer bourbon mogen hebben
Pluspunten
Snelle levering groot aanbod
VerbeterpuntenIn plaats van carta blanca, bacardi razz gekregen. Was niet heel erg maar wel jammer
Pluspunten
Snel leveren
VerbeterpuntenGeen verzendkosten
Pluspunten
Perfecte prijs - perfect geleverd. Ik kan niet anders dan mijn petje afnemen voor Drankdozijn.nl.
Pluspunten
Super goed en snel geleverd!
Pluspunten
Een keer contact gehad over een vermist pakket. Zeer netjes geholpen, had de indruk dat ze het pakket opnieuw zouden verzenden, gelukkig kwam het originele pakket via de post onverwacht toch nog boven water.
VerbeterpuntenIk weet niet of drankdozijn hier iets aan kan doen of veranderen, maar de laatste twee bestellingen waren twee dozen. Eerste keer werden de dozen niet gelijktijdig geleverd en was er dus eentje kwijt, die gelukkig na anderhalve week ofzo boven water kwam. Was wel rond kerst, drukke post tijd. Tweede keer zouden de 2 dozen op twee aparte tijdstippen op dezelfde dag geleverd worden. Is al raar voor 1 bestelling. Maar de eerste levering bestond uit de twee dozen, waarbij de postbode moest zeggen dat de tweede doos er voor hem eigenlijk niet bij hoorde en niet wist wat ermee te doen totdat na beter kijken hier ook mijn adres op stond.... Mij niet verplicht recensies van whisky's laten schrijven die ik nog niet geproefd heb. Zorg voor een skip de vraag optie. Nu heb ik maar een 7 gegeven anders kon ik de recensie niet inleveren, en ik had al teveel over het bedrijf getikt om weg te gooien....
Pluspunten
VerbeterpuntenWellicht een kortingscode coupon als je wat besteld hebt zoals 5% op je volgende order.
Pluspunten
Enorm assortiment
Pluspunten
VerbeterpuntenEr werd een verkeerde fles Whiskey van +60 eur geleverd. Door de zeer gelijkende etiketten vermoed ik. Thuis maakte ik deze open en proefde het verschil. Dat gemeld en helaas komt de klantenservice niet verder dan een tegoed bon van 15 euro voor een volgende bestelling waarbij de geleverde fles 5 euro goedkoper was dan besteld en betaald. Bij een bestelling van +200 euro verwacht ik een andere service.
Bezorgkosten zijn een beetje duur. Als je over de 50/60 euro haalt aan drank vind ik dat de bezorgkosten gratis mogen.
Pluspunten
Snel, goed verpakt, goed geprijst !
Pluspunten
Snel geleverd Goed en solide verpakking
Pluspunten
Perfecte levering dag na bestelling. Gedestilleerd zeer scherp geprijsd, wijn iets minder.
VerbeterpuntenGroter assortiment wijnen.
Pluspunten
Veel keuze en er staan goede tips bij voor het mixen.
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW