Pluspunten
Top, snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en juiste bezorging
VerbeterpuntenGraag Royal Oak in het assortiment!
Verbeterpuntengeen9
Pluspunten
Gewoon een uitgebreid assortiment, snelle levering, leuke aanbiedingen en snelle reactie op eventuele vragen. Groet van een vaste klant.
Pluspunten
snel geleverd, zeer concurerende prijzen
Pluspunten
⁸zeer breed assortiment tegen scjerpe prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Een uiterst beschaafd bedrijf. Bij vragen word je keurig te woord gestaan en geholpen. Veel vrienden geattendeerd op deze wijze van drank bestellen en enthousiasme alom. Zag slechts twee keer een presentatie op TV maar ik ontpop me als een fan ..
VerbeterpuntenHet betalen voor de doos zou in mijn geval wel achterwegen mogen blijven, Ik bestel uit principe slechts tot 200 euro .
Pluspunten
altijd correcte levering
Pluspunten
Scherp aanbieingen
VerbeterpuntenPortokostengrens erg hoog
Pluspunten
Snelle levering en reactie op vragen
VerbeterpuntenAanbiedingen voor een week, niet alleen als het product voorradig is.
Pluspunten
Supersnelle levering voor een goede prijs
Pluspunten
snel en goed wat meer kun je willen
Pluspunten
betrouwbaar, snel en goed
Pluspunten
Stevige verpakking, snelle verzending
VerbeterpuntenVerpakking is behoorlijk zwaar, maar fijn dat het stevig is
Pluspunten
Altijd fijne levering en assortiment.
Verbeterpunten12 flessen voor gratis levering is net te veel om regelmatiger een bestelling te doen.
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW