Pluspunten
Snelle levering met uitgebreide communicatie, lage prijs.
Pluspunten
Lekker snek en goeie prijs!
Pluspunten
Zoals gebruikelijk een top service met een ruime keuze aan whisky’s
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering
Pluspunten
Ik bestel al meerdere jaren bij Drankdozijn, nog nooit iets fout gegaan. Enkel lof.
VerbeterpuntenHet ontgaat mij nog steeds hoe ik producten kan beoordelen. Het zou ook onwijs handig zijn als ik mijn bestelde whiskeys zou kunnen rangschikken op aantal sterren. Verder lijkt alsof een probleem waar ik eerder over heb geschreven is opgelost, dit betrof het automatisch uitloggen op website na verloop van tijd, en het wissen van de boodschappenmand. Chapeau hiervoor.
Pluspunten
Snelle levering en een goede prijs. Ook de nazorg was prima toen er een beschadigd artikel (whiskyglaasje) in de doos zat werd er direct een vervanging opgestuurd.
VerbeterpuntenIk zou het oprecht niet weten.
Pluspunten
Top bedrijf Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering. Zeer tevreden, een keer mis gegaan en dat is goed en snel opgelost dus ook goede aftersale
Pluspunten
Goed en snel geleverd. Aanrader prijs is top.
Pluspunten
Snelle levering, komt belofte na!
VerbeterpuntenHouden zo!
Pluspunten
Snelle service en een vriendelijke klantenservice
VerbeterpuntenStuur eens een keer een kortingsbon
Pluspunten
heel goed
Pluspunten
Goede hulp bij foutieve levering
VerbeterpuntenSpeciaalbieren meer bestelbaar zijn
Helaas was de laatste ervaring een ramp. Besteld voor 200 euro. Alle bestellingen worden erg laat geleverd (2 weken levering voor 2 van de flessen, 1 week van de andere twee). Als ik niet bel om te controleren, zouden ze me niet bellen om op de hoogte te stellen van vertragingen. Echt jammer na lange tijd een zakelijke klant te zijn geweest.
Pluspunten
Super snelle levering.
Pluspunten
keurige en snelle levering.
Verbeterpuntengeen, houden zo.
12 Kombuisweg