Pluspunten
Stevige verpakking. Aflevering met handtekening.
Pluspunten
Snelle levering. Prima service.
Pluspunten
Snel en goede levering. Goed verpakt. Netjes!
Pluspunten
Duidelijke omschrijving producten, scherpe prijs, snelle levering
VerbeterpuntenMeer verschillende Ierse whiskey’s merken in assortiment
Pluspunten
Snel en correct geleverd!
VerbeterpuntenDe boodschap voor de ontvanger die op de bon zou worden geprint is helaas niet aangekomen. De ontvanger heeft geen bon in het pakket gevonden. Hierdoor was het even onduidelijk wie de fles had laten opsturen
Zeer ontevreden over post nl.
Pluspunten
Super snelle service en goede verpakking
Pluspunten
Goede en snelle service!
Pluspunten
Keurig en vlot bezorgd.
Pluspunten
Ik was verbaasd over de SUPERSNELLE levertijd. Vrijdagavond om 21:00 uur besteld, zaterdag om 15:00 uur binnen.
VerbeterpuntenNiets. Ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
Doen wat ze beloven.
Pluspunten
Scherpe prijzen en echt ongelooflijk snelle levering. Ik bestelde in de avond en werd de volgende ochtend al bezorgd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering.
Pluspunten
Snel verzonden mooie prijs voor drank
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn belachelijk hoog. Doos was heel groot en kan veel kleiner en de prijs dus ook.
Pluspunten
Overzichtelijk
VerbeterpuntenEventueel tot 22:00 kunnen bestelen
Pluspunten
bijna alles
Verbeterpuntenik stel een vraag en krijg niet het verwachtte antwoord . ook ik wil drank kunnen beoordelen op uw site maar weet niet hoe? graag daar een antwoord op. ik kan dus geen reviews geven. en graag had ik de jura's beoordeld
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW