Pluspunten
bijna alles
Verbeterpuntenik stel een vraag en krijg niet het verwachtte antwoord . ook ik wil drank kunnen beoordelen op uw site maar weet niet hoe? graag daar een antwoord op. ik kan dus geen reviews geven. en graag had ik de jura's beoordeld
Pluspunten
Eenvoudige bestelling, snel geleverd.
VerbeterpuntenDon't change a thing
Pluspunten
Levering is altijd compleet en wordt altijd geleverd op het geplande moment. Dit alles tegen een zeer gunstige prijs. Geen score voor nazorg en garantie omdat ik daar nog nooit aanspraak op heb hoeven maken.
Pluspunten
helder
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Redelijk goede prijzen met bepaalde artikelen.
VerbeterpuntenMinimaal 250 euro uitgeven om de verzendkosten eruit te halen, vind dat een erg hoge bedrag als je je op particulieren richt. Dit invullen kost geen 30 seconden, er worden ineens meer reviews gevraagd van de dranken die gekocht zijn. Ook voor dranken die ik niet kan beoordelen en nog niet gedronken heb, zal die maar een 5 geven want anders heb ik derest voor niets ingevuld (want kan ik de beoordelingen niet versturen). Hierdoor zak ik de communicatie van een 10 naar een 7.
Pluspunten
Snel en goedkoop, ruim aanbod
Pluspunten
Alles?
VerbeterpuntenNiks?
Pluspunten
Veel keuze redelijke prijzen
VerbeterpuntenEfficiënter in/verpakken. Compactere doos. Geen expansie kussen
Pluspunten
Snelle levering zelfs in deze drukke tijden.
VerbeterpuntenDeze pagina (review) werkt net niet lekker op een mobiel!
Pluspunten
goede prijs groot assortiment
Verbeterpuntenverzendkosten zijn relatief hoog en worden pas bij een enorm bedrag gratis
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW