Pluspunten
Goede prijzen met snelle levering uitstekend verpakt, gewoon prima.
Pluspunten
Goede spullen voor een goede prijs. Prima verzending. Onze vaste slijter!
Pluspunten
Betrouwbaar en snelle communicatie. (indien noodzakelijk)
Pluspunten
Nette snelle levering. Goede reclame via mail en niet te veel.
VerbeterpuntenPrijs mag wel wat scherper. Verzendkosten pas bij hoge besteding er af...
Pluspunten
Drankdozijn.nl is echt een aanrader! Al 2x hier besteld en supersnel geleverd, vooral in deze coronatijd. Je kan bij wijze al vanaf 1 fles bestellen en niet vanaf 6 flessen bijvoorbeeld. Prijzen zijn echt goed! Zal zeer zeker blijven bestellen!
Pluspunten
Concurrerende prijzen, netjes ingepakt, betrouwbaar. En ze hebben vaak mooie aanbiedingen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en scherp geprijds
VerbeterpuntenVeel verpakkingsmateriaal
Pluspunten
Snelle levering, goede prijzen, een stevige verpakking en goed verdeeld en zeer goede opvulling erbij. Snel en goed, een prima combinatie.
VerbeterpuntenIk zou niks kunnen bedenken. Het is perfect gegaan.
Pluspunten
Super snel geleverd
Pluspunten
Makkelijk te kiezen en te bestellen . Duurde wel even voor ik door had hoe ik het op een ander adres kon laten bezorgen
VerbeterpuntenBovenstaand makkelijker maken!
Pluspunten
Snelle bezorging
Pluspunten
VerbeterpuntenDoos was wel groot voor 1 fles..
Pluspunten
Goeie snelle levering. En super fijn dat je de niet standaard dingen kan bestellen wat ik speciaal voor een cocktail kan bestellen.
Pluspunten
Netjes afgehandeld, snelle levering. Duidelijk op de bon.
Pluspunten
Prijs is top! Goederen worden snel geleverd en communicatie is top
Pluspunten
Solide bedrijf, ik ben een tevreden klant!
Verbeterpunten- 'We' hebben hier al via de mail over gecommuniceerd, maar ik blijf vinden dat je op zijn minst de keuze zou moeten kunnen maken voor een neutrale verpakking... En ja, ik snap het marketingconcept. - Soms gaat er iets niet goed als ik bepaalde voorkeuzes aan vink, dat laat de site in ene niets meer zien, heel vreemd.
Pluspunten
alles prima gelukt
Verbeterpuntenhet zou fijn zijn om ook kleineren flessen te kunnen bestellen
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW