Pluspunten
Makkelijk, overzichtelijk en snelle levering. Prachtig (veilig) verpakt.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Geweldige site geweldige service
VerbeterpuntenMeer tonics
Pluspunten
Net zoals de slogan van Johnnie Walker: " Still going Strong ". Super hou dit zo!!!
VerbeterpuntenIk zou niks weten. Ben in al die lange jaren dat ik bij Drankdozijn klant ben altijd goed , correct en met vernuft en wetenswaardigheden bedient. Áltijd goed nooit iets gemist of verkeerd. Klasse
Pluspunten
Gewoon altijd goed!
Pluspunten
Zeer scherpe prijzen en een ruim aanbod
VerbeterpuntenHouden zo
Pluspunten
velen bijzondere flessen, verschillende smaken en ruime keuze in drank!
Verbeterpuntenboven een bepaalde geld bedrag, de verzendkosten gratis! we hadden nu voor een groot bedrag aan drank, en als nog verzendkosten moeten betalen.
Pluspunten
Prijs
Pluspunten
Goed assortiment, ik weet geen ander die zo compleet is.
VerbeterpuntenPush berichten voor je favorieten
Pluspunten
Netjes ingepakt, snelle levering.
Pluspunten
Hele gunstige prijzen met snelle levering, helaas is de levering onder de 12 flessen wel betaald en met whisky wordt dit een prijzige aangelegenheid. Desalniettemin maken de hele gunstige prijzen veel goed!!
VerbeterpuntenGratis bezorgen vanaf een vast bedrag Ipv flessen?
Er was veel uitverkocht maar dit zal misschien ook met de corona te maken gehad hebben.
Er zijn webshops waar deze specifieke whisky toch echt wel wat goedkoper verkrijgbaar is. Verder heb ik niets te klagen!
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW