Pluspunten
Eerlijke prijzen, nette verzendkosten, ruim aanbod.
VerbeterpuntenBieraanbod verbreden.
Pluspunten
Blijf doorgaan met jullie geweldige assortiment
VerbeterpuntenPostNL is niet altijd de beste partij voor verscheping. Meerdere malen te laat geleverd, bij buren of breuk ( welke zonder bericht is teruggestuurd) Oplossing van D12 top maar verzendpartij kan beter.
Pluspunten
Goede prijzen duidelijke site
VerbeterpuntenBezorgkosten zijn hoog Liever gratis bezorgen vanaf een bepaald bestel bedrag
Pluspunten
Vlotte levering en goede prijs
VerbeterpuntenGeen, maar zou graag zien dat 'ons' product ook in de reclame komt. Dat is één keer gelukt
Pluspunten
brede range aan producten, snelle levering en vriendelijke klantenservice.
Pluspunten
Snel, goed verpakt en goedkoop geleverd, uutgebreide range van whisky, enige plek waar ik drank bestel!
Pluspunten
Echt super supersnelle verzending bezorging. S middags besteld de volgende ochtend 10 uur al bezorgd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Precies op tijd het gevraagde onbeschadigd geleverd.
Verbeterpuntenpluim voor de bezorger en zijn corona-maatregelen
Pluspunten
Snelle levering en prijs is bijzonder concurrerend.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
leuke aanbiedingen,snelle leveringen en het was keurig verpakt!
Verbeterpuntenhet bestellen was nogal een ding ik werd er tussendoor steeds uitgegooid,en moest opnieuw inloggen.
Pluspunten
Bestel hier al jaren, nog nooit problemen met een levering gehad.
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW