Pluspunten
Snel en overzichtelijk
Pluspunten
Zeer overzichtelijke webshop, met heldere beoordelingen. Bovendien snelle levering en gunstige prijsstelling. AANRADER!
VerbeterpuntenGoed is goed! Dus hoeft er wat mij betreft niets te worden ver(anderd)beterd.
Pluspunten
Goeie prijzen, prima bezorging!
Pluspunten
Veel goedkoper dan bv gall&gall Ruim assortiment
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn erg hoog, je moet voor 250 euro bestellen voordat het gratis is, is er hoog!!
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenLagere verzendkosten en ik heb het verkeerde product gekregen smaakt ook wel maar is minder zacht
Pluspunten
Vaak de beste prijs voor whisky
Pluspunten
Bedrijf perfect en de prijs ook. Levering ook perfect al is het wel raar dat de bezorger de doos gewoon voor de deur zet zonder dat we thuis zijn en zelf een handtekening zet
Pluspunten
Goede prijzen, snelle & correcte levering.
VerbeterpuntenNieuwe, exclusieve uitgaves (eerder) beschikbaar hebben.
De minimale bestel hoeveelheid tov verzendkosten lager wegzetten dan zal er meer en vaker besteld worden denk ik.
Pluspunten
Goed assortiment. Goede prijzen en duidelijke omschrijvingen.
VerbeterpuntenKleinere doos.
Pluspunten
steeds een zeer ruime keuze en snelle levering
Verbeterpuntenspaar punten om `drams `te sparen voor speciale bottelingen. adhv bestellingen een hogere status geven aan kopers met voorrang behandelen bv
Pluspunten
Ik vind dat uw bedrijf het heel goed doet.
Pluspunten
Snelle levering, mooie website, groot aanbod whisky.
VerbeterpuntenNooit eerder gehad, maar bij de afgelopen twee bestellingen waren doosjes van de whisky iets beschadigd. De Johnnie Walker 18 en daarna de Dimple. Beide doosjes zijn groter dan de openingen in het kartonnen raster, waardoor ze er of stevig ingedrukt moeten worden of dat het karton moet worden gebogen om het doosje erin te kunnen stoppen. Nu was het geen ramp, maar soms doe ik ze cadeau en dan is het net jammer. Wellicht extra voorzichtigheid in de toekomst.
Pluspunten
Duidelijk in informatie
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Geen nazorg nodig de levering is altijd goed en snel. Ik raad iedereen dit bedrijf aan.
VerbeterpuntenHoudbaarheid van het product svp vermelden als het nog maar een paar weken houdbaar is.
Pluspunten
Goede whiskey aanbiedingen. Snelle levering Goed verpakt Handige website
VerbeterpuntenVerpakking zo opvallend dat een blinde het nog zou zien. Bestelproces: wanneer je 13 flessen hebt en de 4 weghaalt wordt het niet automatisch samengevoegd tot 1 doos
Pluspunten
Super!!
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW