Pluspunten
Goed benaderbaar
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede prijzen en wederom top en goed verpakt geleverd
Pluspunten
VerbeterpuntenZeer hoog bedrag voor gratis levering!!!
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit. Zeer compleet assortiment
VerbeterpuntenDie verzendkosten snap ik, maar zou de drempel graag verlaagd zien. Vanaf 100,- bijvoorbeeld
Tekst was niet op de pakbon gezet. Ontvanger kon de afzender niet zien
Pluspunten
Goede prijzen en een snelle levering. Wij zullen hier zeker vaker bestellen.
VerbeterpuntenGeen verzendkosten. Bij ons zou dit er voor zorgen dat we vaker zouden bestellen en dus meer afnemen.
Pluspunten
Groot assortiment. Makkelijke site voor bestell Groot assortiment drank. Makkelijk website voor je bestelling te plaatsen. De bestelling werd alleen een dag later dan de oorspronkelijke afspraak geleverd.. Laten wij zeggen oorzaak Corona. Over het algeheel een goed bedrijf.
VerbeterpuntenZo op dit moment geen.
Pluspunten
Goede info op de site over de whisky. En een goede prijs, snelle levering. Ik kom hier zeker terug.
Pluspunten
Gewoon zoals moet, goed, snel en de juiste / beste prijs
VerbeterpuntenGeen nu
Pluspunten
Zeer ruim assortiment, snelle levering
VerbeterpuntenHalf dozen in doosjes, voor de kleinere bestelling
Pluspunten
Snel en correct geleverd
Pluspunten
Goede prijs. Snelle levering
Pluspunten
Vandaag bestellen. Volgende dag in huis, Ik betaal voor een fles whiskey (Jameson) bij de slijter € 33,00 en bij Drankdozijn € 21,50. Keurig verpakt, vriendelijke bezorgers. Van mij een pluim en een dikke 10!
Verbeterpuntengeen enkele! Ga zo door.
Pluspunten
Vlotte levering wordt goed op de hoogte gehouden van vertrek en tot levering toe.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan ....en ook met de acties hoor graag wanneer deze weer in de aanbieding is!
Pluspunten
Redelijk veel en goede prijzen.
VerbeterpuntenGraag minimaal 6 flessen i.p.v. 12. Of minder dan 250 E bv. 70 E
12 Kombuisweg