Pluspunten
Duidelijke webshop met ruime keuze. Er stelt zelfs voor het bestellen al aangegeven wanneer je de levering kan verwachten.
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenDrank wordt in veel te grote doos geleverd; heel veel afval de container in voor niets, en onhandig. Ik heb 4 flessen besteld, en volgens mij kon er wel meer dan 16 flessen in de doos.
Pluspunten
Overzichtelijk goede reclame en snelle levering
Pluspunten
Eerlijke prijzen, snelle levering (mogelijk) op zelf gekozen datum en tijdsblok.
VerbeterpuntenIk schaam me er niet voor dat ik mijn (voorraad) drank online bestel en thuis laat leveren, maar de verpakking/doos waarin geleverd wordt is niet erg discreet.
Pluspunten
Altijd perfect
Pluspunten
Goede aanbiedingen voor lage prijzen, snelle correcte levering
VerbeterpuntenMisschien de mogelijkheid voor een doos met 6 flessen (is toch een half dozijn
Pluspunten
heel duidelijk in hun mail. en correct zoals afgesproken en alles klopte en keurig afgeleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke website, je wordt per mail goed op de hoogte gehouden, snelle levering, ook nu in Corona-tijdperk
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Snelle levering en een perfecte prijs
Pluspunten
Goede prijzen en vaak goeie aanbiedingen
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW