Pluspunten
Betrouwbaar, goede prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenLever tijd kan sneller, maar is nu wel ok.
Pluspunten
wordt vaste kant !
Pluspunten
Goede prijsstelling, enorm assortiment, razendsnelle levering in uitstekende verpakking
Pluspunten
Goede prijzen en snelle bezorging
Pluspunten
Zoals altijd levert Drankdozijn snel en conform afspraak. Daarnaast hebben zij vaak aantrekkelijke aanbiedingen
VerbeterpuntenDe flessen worden geleverd in een doos waarin 12 flessen passen, ook bij een bestelling van 1 of 2 flessen wordt deze verpakking gebruikt. Mijn voorstel zou zijn om de verpakking af te stemmen op de hoeveelheid flessen die besteld zijn.
Pluspunten
De snelle levering.en het aanbod en het gemak van van bestellen
VerbeterpuntenGebruik wat kleinere dozen
Pluspunten
Jullie zijn toppers
VerbeterpuntenBezorger heeft pakketje beneden achter gelaten zonder handtekening te vragen. Terwijl dit wel een voorwaarde is.
Pluspunten
snel en betrouwbaar goed verpakt
Pluspunten
lage productprijs
Verbeterpuntenverzendkosten relatief duur
Pluspunten
Er wordt geleverd wat er beloofd is. Bij deze aanbieding zaten gratis flesjes tonic die ook netjes werden meegeleverd.
VerbeterpuntenBij een scherpe aanbieding kon ik de gin een week later toch nog goedkoper krijgen. Als ik een week had gewacht had ik dat waarschijnlijk gedaan.
Pluspunten
Snel en goedkoop
VerbeterpuntenDozen zijn iets groot voor 2 flessen.
Pluspunten
Groot assortiment, zeer goed geprijsd, snelle levering en perfect verpakt
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten
Pluspunten
snel en voordelig
Meer korting voucher toekennen aan vaste klanten
Pluspunten
Prima service en de verpakking is optiimaal om te vervoeren
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW