Pluspunten
Was de eerste keer dat ik bestelde bij dit bedrijf en alles ging zoals werd toegezegd. Ik ben zeer tevreden.
VerbeterpuntenNiks negatiefs tot zo ver
Pluspunten
Goede prijzen en snelle levering en service.
VerbeterpuntenBlijf zo!
Pluspunten
Goed ingepakt en snelle levering
Pluspunten
Ruime collectie, aantrekkelijk geprijsd en snelle service
VerbeterpuntenSelectie (betere) wijnen is zeer beperkt
Pluspunten
Prijs producten Duidelijke website Gemakkelijk bestelproces Snelle levering
VerbeterpuntenGrootte verpakking
Pluspunten
fast delivery, great packaging!
Pluspunten
Super goede aanbiedingen en assortiment. Snelle levering
Verbeterpunten'n.v.t.
Pluspunten
Snel,..netjes aangeleverd
VerbeterpuntenDoor verwijzing zo als ...vind u dit lekker dan is dit ook een voor u ...(proef monsters er bij van whisky die in je bestel catogorie past
Pluspunten
Goede kwaliteit/ prijsverhouding Goed verpakt Snelle levering
Pluspunten
Leuke acties, goeie prijs
VerbeterpuntenBestelling wordt niet thuis afgeleverd. PostNL bezorger is niet langs geweest, PostNL erkend deze fout lost het niet op. Drankdozijn bied geen oplossing. Dus ik mocht de fout van PostNL/Drankdozijn oplossen. Na contact met klantenservice niet opgelost....
Pluspunten
Duidelijk
VerbeterpuntenVoorraad. Wou het een aantal weken geleden al bestellen maar toen was er maar 1 te bestellen ipv 4. Dus heb ik het bij de concurrent besteld. Deze keer kon ik wel weer 4 flessen bestellen
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW